🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 279
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 300
Данче, продължавай да повтаряш как те глезят. Току виж станало истина. Ха дано, ама надали.

# 301
Големи тъпотии говори Данка, ама големи. Това с баща й, бохемството му и как тя в това отношение приличала на него е поредното доказателство колко е елементарна и празноглава.

# 302
ГривнЯ ли каза?
Да, баща ѝ решава, че не иска да е тук, и става, и тръгва, а после тя го издирва по интернета...

# 303
Мартин много по-искрено отговоря на въпросите, Даниела не иска да дава някакви по-дълбоки отговори.

Да, определено доста повърхностни отговори дава. Личи си че Мартин е по - инвестираният от двамата. Мисля че  Мартин също скоро ще го осъзнае.

# 304
Даниела:
И тогава друг човек дОйде с мен
Двамата ти най-близки човека
Плача когат съм ядосана
Привличане откъм отсрещния човек
Аз харесвам Мартин, че той винаги …

Баси сега го пуснах и не знам как Мартин издържа.
Той не прави почти грешки
Когато не внимава, на Даниела и лъсва естествената среда (не лоша, но безкрайно далеч от тази на Мартин)

# 305
"Гривнята" или таткото бохем повече ни разсмя. В смисъл, не е окей да се подиграваш на някого какви и кои са родителите му, но тя така лъже, че... По нейните дефиниции - всичките чички пред блока с бирите са бохеми.

# 306
Мартин отиде снаха в моминската къща. 🫣

# 307
Той остава с дискотеката, тя - с онова всичкото, ами права е момичето, има дългове да изплаща.

# 308
Браво Марто, двойката бе заслужена.

# 309
  • Out of the Mix
Даца спомена за "зануляването".
Явно борчът, запорите, са свързани точно с този човек.
Ма тя какво си е мислила, че някой просто ето така без никакви обвързаности ще я държи и търпи ли, ще ръси някакви ненормални пари по претенции на някаква кифла, фльорца, дето един омлет не може да направи, и не може да си плати телефона, абонамента от 20 лв.

Няма нормален мъж, който да я търпи тая, тя изобщо не става за връзка, семейство, майка, да "създава домашен уют", потресът е пълен.

За трофей категорично не става и не е такъв типаж, нито като визия, нито като отношение, а тия които са били с нея само мога да ги съжалявам и толкова им е бил акъла. Аз и ден не бих загубил с нея.

Много нахално същество.
Ще командори кой къде да спи в неговата си къща, майко...ще я пратя не знам къде, на поляната и в колибата обратно на село.

А предаването е мега скучно.
Персонажите са изчерпани отвсякъде вече.

# 310
  • here and now
Ако не знаете, бохемите като не ги кефи и се местят някъде... Сигурно в друга дикотека....
Даниело, Даниело... пишман писателка си .....

# 311
Като истЕнска дама се държи Данка 🤣

# 312
Много скучен епизод...

# 313
Нито един не отговори 'кога най-много е наранявал', само тях кога са ги наранявали..
'мъжете изневерявали за спорта', само където не допълни, че той винаги ще спортува.. клише до клише и двамцата, но бай Марто поне беше една идея по-задълбочен и искрен

# 314
Леле Чичо Марти колко бой отнесе в този сезон от Църна Маца. Доста и е тежка ръчичката.

Общи условия

Активация на акаунт