🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 953
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 945
Люба ми е малко като кофти версия на Елена от сезон 2. Толкова се увлече в играта, че в един момент почна да бърка постановката, която гледаме, с любов… Разликата е, че Люба ще победи и то от “немай къде”. Виктор не е влюбен - дори беше леко раздразнен от нея на церемонията. Но Клаудия е доста непредвидима и в крайна сметка ще избере “безопасната” опция Бубето…

Васята мисля, че ще свърши с Косара, освен ако тя не му върне роза.

# 946
Тъй като не съм гледала предишните сезони, и тогава ли имаха срещи с "преспиване"?

Мартин си каза,че не е спал с Даниела. Аз там не мисля,че ще види нещо сексуално от нея.Нито обратно в София.
Разговорите им са ми толкова досадни. Той подхвърля едни смешки, тя се кикоти и се натяга с женско гласче и маниерчета. Супер фейк са ми.

# 947
Тъй като не съм гледала предишните сезони, и тогава ли имаха срещи с "преспиване"?
Имало е такава опция за двете финалистки, да. Заложена е в концепцията на предаването. Евгени от сезон 2 коментираше в един подкаст, че отказал на продуцента да направят това, защото не смятал, че е редно. За другите сезони не помня да е коментирано.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 02:11 от Lilly_85

# 948
  • Sofia
Имало е такава опция за двете финалистки, да. Заложена е в концепцията на предаването. Евгени от сезон 2 коментираше в един подкаст, че отказал на продуцента да направят това, защото не смятал, че е редно. За другите сезони не помня да е коментирано.
Е, как да не помниш, че е имало срещи с преспиване - ти си от най-помнещите разни детайли Grin
Дори в предния сезон имаше - Катето и Алек, като Катето спа самичка в президентския апартамент, Алек я цунка по бузката и й пожела лека нощ. И сега ще е подобно, не очаквайте пикантерийки Laughing

# 949
Това с Катето и Алек в хотела ли? Това беше различно… Две отделни стаи, а и то беше в началото на сезона като провокация към кокошките. 😁

# 950
В предишните сезони последните срещи завършваха в къщата на ергена, където гледаха на телевизор най-интересните моменти от престоя им в предаването. Гушнати на диванче, завити с одеало, но не са показвали нещо по-нататък. Всъщност в последния сезон показаха Алек как изпращаше Маги и Нани да си ходят след последната среща в апартамента.

# 951
  • София
Драматичната церемония, която очаквах се оказа доста вяла. Много скучен епизод!

Косара давала шанс, ще пукне от яд, че не е номер 1.

Мойтърозъезатиеебеее,хлъц, хлъц, Ферай е тотално недоразумение. Не знам дали има някой, който би я приел насериозно.

Роси продължава да се надява на нещо, но само тя си знае какво е то. Много е скучна среща с Васил.

Адриана си е все така пренавита и с лелченски стил на обличане и поведение. Досадна среща с Васил.

Достойно излизане на Александра, която така и не успяхме да опознаем.

Добре, че бяха жълтите рози та да помогнат на Бранка да бие шута на Виктор, най накрая. Продукцията я улесни максимално.

Най-накрая Синтия със странните муцуни си тръгна. Така и не успя да впечатли никой.

Клаудия вярна на себе си, ще държи докрай и ще респектира със злобен психарски поглед всички наоколо.

Мърчин в ролята на джиприсант, ето защо е в къщата на девойките.Joy

Оф, Злюбка остава..И на мен ми излизат пришки и ми прималява като я видя с тия огромни ноктаци като ги запремята наляво-надясно. Излиянията им при психоложката ги пропуснах, хич не ме вълнуват.

# 952
Приятно е поне, че оставиха Мартин при момичетата, като риба във вода е в това предаване. Ако го нямаше, щеше всичко доста по-вяло да върви...
Васко започвам да го виждам с Росица, ще е интересно,ако има обрат..
Косара се оказа тежък характер, много претенции, какви само проблеми направи от едно нищо и половина. Страстите на Васко попреминаха май...Ако му се муси така цял ден, ще му наруши спокойствието.

# 953
Тези срещи с ''преспиване'' не са ли всеки сезон,, когато ги събират там на дивана вечерта да си гледат намонтирани кадри заедно и после всеки си спи отделно?

# 954
Косара само камерите я спират да се развърти и да избърше пода с Васил. Както тя сама каза, класното поведение изисква едно лице пред външни хора, друго у дома.
Маги с нейните възглавници и умозаключения ще депресира драгия зрител.  Направо ми иде да хвана една възглавничка и да я стискам... стискам ...докато престане да мърда .... ) Клаудия само как ѝ каза, че пречи Simple Smile
Театрото на Мартин и Даниела не става за гледане, дано сценария включва драма,че иначе е голяма скука.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 05:49 от Zara73

# 955
Защо. Водещият.Говори. Така.Накъсано.
ВЕрно на бавноразвиващи са го ударили.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 06:41 от Labubu8

# 956
Защо. Водещият.Говори. Така.Накъсано.
ВЕрно на бавноразвиващи са го ударили.
Ти пак трябва да си благодарна, че не реди онези тъпотии за розите,  които декламираше в предните сезони с глас на представител на обреден дом...

# 957
Данка чак иска Марти да я заведе да и купи зарядно за четката за зъби. Колко може да е един човек евтин?? Такова чудо не бях виждала🧐
Ферай вечно се хили като изтървана. Няма да го изкарам този епизод по-нататък.

# 958
Любчето направи една бърза сметка, че ако беше си тръгнала със събрания си багаж, Клаудия печели. За това я гледаме.
По същата причина и Косара си натиска парцалите.

# 959
  • гр.София
Добре,че има и мъже като Васил.  Дърво бил.  Ами, обран е,сдържан. Вярвам,че е грижовен и отговорен. Мен би ме изтощило плямпането на Мартин ( иначе, за екрана е супер , понеже има какво да слушаме и гледаме). Общуването им с Даниела е като игра на пинг -понг. Само се замерят с реплики, омръзва . Може да съжителстваш с някой и без много приказки. Важни са действията. Виктор пък много теоретизира,ама нищо съществено не казва, само доказва още повече колко е объркан и нерешителен.

Общи условия

Активация на акаунт