🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 899
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 960
  • гр.Пловдив
Ами приятна ми е Ферай, една усмихната, лека. Да, глуповата, ама не е простачка, натоварваща или неадекватна. Напротив, гъвкава е, някаква оптимистична енергия има и подхожда добре към всякакви различни характери.

Абсолютно!
И се облича готино,за разлика от Люба и Клаудия, на Люба синия пенъоар и изрязания бански изкъртиха направо ,а от грозните й дълги орлови ноктаци,както и тези на Даната ми се повдигна направо ..No Mouth

# 961
Благодаря за темата!
Искам да видя Васил и Ферай като двойка.
Искам да видя как се пропуква това дърво и как Ферарито му лази по нервите.

# 962
Добре че Бранимира си тръгна, та Люба да стане отново актуална. Такова унижение, не бих понесла, колкото и да съм влюбена. Да се радваш на трохи от филията, предназначена за друга, е обидно и жалко. Не ги виждам заедно след финала. Даже мога да се обзаложа, че той отново ще хукне да търси Бранка, толкова е обсебен от нея.

# 963
На Любомира й е все тая дали в момента обира огризките на друга. Тя иска просто да се закичи с титлата " Избраната" ,а след финала дори и Виктор да не тръгне след Бранимира, Люба сама ще му бие шута.

# 964
Васил е състезателен, обича да печели, но му е интересно като има съревнование, за да спечели истински и Роси му даде това.
Васил се видя, че я харесва на външен вид. И как живна това момиче, едно че получи внимание, друго че обстановката в къщата е по-добре.
Ади се опита да се прави, че над нещата, а не беше. Тя и Ивет ми харесаха на първите срещи в София, защото само те разговориха самите ергени и им задаваха въпроси, всички останали се интересуваха повече да се покажат. Ивет в последствие се оказа, че и е по-комфортно да не става дума за нея.
Росито пък не ми допадна на срещата в София, взех по-късно да намирам симпатични неща в нея. Примерно това, че доста гледа в себе си и се познава и е честна пред себе си за себе си.
И вчера ми хареса повече от Ади с Васил.
И двамата и Васил и Роси им се искат да казват само правилните неща, приличат си по това.

За Косара видяхме, че най-страшното е да я изложат публично.

Виктор хубаво си каза, че това с времето е оправдание. С Любка им върви по-леко комуникацията, мисля че нея ще избере.

Добре,че има и мъже като Васил.  Дърво бил.  Ами, обран е,сдържан. Вярвам,че е грижовен и отговорен. Мен би ме изтощило плямпането на Мартин ( иначе, за екрана е супер , понеже има какво да слушаме и гледаме). Общуването им с Даниела е като игра на пинг -понг. Само се замерят с реплики, омръзва . Може да съжителстваш с някой и без много приказки. Важни са действията. Виктор пък много теоретизира,ама нищо съществено не казва, само доказва още повече колко е объркан и нерешителен.
Много съм съгласна с това мнение. Мартин не знам дали ще ми понесе да ми е вкъщи, за купон е супер да.
Викито ми е много симпатичен, но то терзания, то драми, няма нужда.
Та Васил е най ОК, верно не показва истински какъв е, ама не съм сигурна дали и той знае.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:30 от Одри ♡

# 965
  • София
За мен всичко е сеир, не вярвам нито една двойка да излезе. В чуждестранни формати може и да се е получавало, ама тук - предвид манталитета, предвид това, което се търси, едва ли има шанс и в бъдещи продукции на това риалити да има друго, освен сеир. Искрено се надявам да не съм права.

# 966
  • България
Васко започвам да го виждам с Росица, ще е интересно,ако има обрат..
Косара се оказа тежък характер, много претенции, какви само проблеми направи от едно нищо и половина. Страстите на Васко попреминаха май...Ако му се муси така цял ден, ще му наруши спокойствието.
Аз я видях тежък характер от първата среща където се опъна че ще продължи да носи клоунския си грим, а Виктор я помоли да го намали.
Аз харесвам и Росица, и Адрияна, и май са ми единствените приятни жени там. Даниела ми харесва за цирка и как предразполага Мартин.

# 967
  • Sofia
А аз се чудя как Виксо се сдържа и не хукна да  гони Бранка преди още да е нарамила куфарите!? Май нещо се обърка туй момче, когато каза пред психоложката и Любка, че щеше да я догони, ако си беше тръгнала. То вярно, че където Бранимира там и Любомира, сходни имена, нормално е да се обърка. Простено му е! 😂

# 968
Косара нов вид пиЧиѐ измисли. СмуЧи🤣. Любима ми става.

# 969
Васко започвам да го виждам с Росица, ще е интересно,ако има обрат..
Косара се оказа тежък характер, много претенции, какви само проблеми направи от едно нищо и половина. Страстите на Васко попреминаха май...Ако му се муси така цял ден, ще му наруши спокойствието.
Аз я видях тежък характер от първата среща където се опъна че ще продължи да носи клоунския си грим, а Виктор я помоли да го намали.
Аз харесвам и Росица, и Адрияна, и май са ми единствените приятни жени там. Даниела ми харесва за цирка и как предразполага Мартин.
Не искам да играя адвокат на дявола,но тя си е решила как да изглежда и Виктор е точно никакъв да й казва как да се гримира. Ако не му харесва е свободен да не й даде роза и всеки от къде е ,а не още на първия разгвор да започне да й дава наклон.
 На мен ако на първа среща някой ми каже ,че има претенции към грима,облеклото ми или каквото и да било друго, ще проявя доста по-тежък характер от Косара и ще го пратя да ходи на едно много специално място Grinning

# 970
Супер е предаването , искам да го дават цяла година . Напоследък имах проблем със заспиването. Действа ми прекрасно. Та  след розораздаването ,случи ли нещо заради което да го изгледам ?
Бранка , с малки изключения в които ме подразни , си остана за мен единственият напълно адекватен и дори интелигентен човек. Тя отговаря на въпросът , защо не вкарват повече нормални жени. Ами защото , ще изглеждат като борсуци , в концепцията на предаването.

# 971
  • Sofia
Мдааа! Интересни времена настанаха по нашите географски ширини! 😂  Едната смуЧи здраво, а в другата са проникнали дълбоко (каквото и да означава това)! 😊

# 972
И за капак след смуЧито- Нюийи. Не му е зле на МарЧин.
Психоложката няма място в това предаване на екран. Докарва зрителите до кома от скука и криндж.

Мдааа! Интересни времена настанаха по нашите географски ширини! 😂  Едната смуЧи здраво, а в другата са проникнали дълбоко (каквото и да означава това)! 😊

# 973
Харесва ми категоричтостта на Клаудия, контрастира с неориентираността на Вико. Искам Васил да си хареса някоя друга и да видим спИциалната как се гърчи. Joy
Шоуто става за гледане само с превъртане, да дават повече Ферарито. Joy

# 974
Бранка ми беше и ми остана любимката до края. Във фейса я хейтят, че била на почивка без да е влюбена. А другите не са ли за това? Не очаквах Синтия да си тръгне, но няма да ли липсва. Харесваше ми в началото, дадоха и ефирно време и си показа злобата и тя. Мартин и Данчето за мен вече са комични герои в това шоу. Роси снощи много ми хареса, с Васята си подхождат доста и той най-накрая го усети. Адриана не ми е приятна, снощи изглеждаха сякаш млада двойка е излязла на пикник с леля си.
Косара, моля те, не говори. Отвори ли си устата това момиче и цялото впечатление от хубавото лице отива на кино. Много се смях, че зад камера Васята и е казал, че не мисли. Еми, прав е човекът, от нея мисъл досега не видяхме. Само един див селски диалект и самочувствие до небесата. Радвам се, че предаването и посмачка фасона и и се показа, че първото място не и се полага по право, само защото има хубави очи.
Любомира ми беше ужасно неудобно да я гледам. То пък чак такова унижение заслужава ли си за един мъж? На Виксата и от самолет му личи, че не е влюбен в нея.
Скучен епизод, но поне цели три си тръгнаха.

Общи условия

Активация на акаунт