🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 818
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Странно как харесваме различни хора.  Аз харесвам Клаудия, а Буба ми е 🤮. ММ пък харесва Любомира / вярно, той само хвърля по едно око и не я е виждал изкривена от злоба 😉/. За Клавдия казва, че е грозна . OMG, ама тя прилича на мен - големи очи, червеникава коса.. Той - Глупости! 😂😂😂

За Роси и Васил мисля, че е късно- започнаха да се опознават, а то свърши предаването 😉

Данка, да вметна, може да дава нареждане на прислугата и на български, и на английски 😜😂

# 976
Странно как харесваме различни хора.  Аз харесвам Клаудия, а Буба ми е 🤮. ММ пък харесва Любомира / вярно, той само хвърля по едно око и не я е виждал изкривена от злоба 😉/. За Клавдия казва, че е грозна . OMG, ама тя прилича на мен - големи очи, червеникава коса.. Той - Глупости! 😂😂😂

За Роси и Васил мисля, че е късно- започнаха да се опознават, а то свърши предаването 😉

Данка, да вметна, може да дава нареждане на прислугата и на български, и на английски 😜😂
almadji, то не големите очи и червеникавата коса са проблемът.

Налудничава ми е от самото начало.

# 977
Ох Маги, стига с тия възглавници! Аз стискам, стискам моята , накрая гледам , че съм удушила котката.🙀

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:18 от Labubu8

# 978
На мен Бубето ми е най-налудничаво. Тя нали е актриса, да ходи да се снима в хорър филми, ще им пести на хората от CGI.

# 979
Бранка е единствената, която излезе като победителка от това шоО. А Злюба и да иска - повече не може да се унижи. Да се радваш така бясно на нечии огризки. Остави това, ами дори не е на второ място. Ако беше, барем с Клаудия нямаше да се натиска Виксъна, ей тъй, щот е загорял. Щеше да дотичка с подвита опашка обратно. Той мисли.

Ся ако трябва да дам моите пет стотинки за ергените - Виксъна е най-зле. Ама най от всички сезони до сега. Мисли, търси, пресмята, наранен ли е, не е ли, тва ли е човекът, не е ли… такова нещо да не ти е в къщата. Прави повече фасони от жените и все нещо не му уйдисва. Вечно върти очи, вечно недоволен. Мартин и Васята ми се виждат идеални пред тоя.

# 980
  • София
За вчера:

Клаудия - отвратително, невъзпитано същество. Толкова грозно поведение имаше по време на срещата с Маги, че ми беше неудобно да я гледам. Даже не знам как да я опиша.

Мартин - ето това е психолога на сезона. Няма нужда от Маги, той се справя перфектно с момичетата. Обяснява им нещата от гледна точка на мъжете, което смятам, че доста им помага да видят нещата и от друг ъгъл, не само от своя. Харесва ми как се промени атмосферата в къщата, от както той се появи.

Любомира - срещата й с Виктор при Маги мина по-добре, отколкото тази с Клаудия. И все пак не мисля, че Виктор изпитва нещо към нея. Този е страшен пън и мисля, че трябва да поработи върху себе си, преди да тръгне към създаване на нови връзки.

Роси вчера ме изненада много приятно на двойната среща.

Връщам се да ви чета.

п.п. Радвам се, че пъна Бранимира си тръгна.

# 981
Кой им е казал, че като сложат очила изглеждат интелигентни?!  Спойлер :
Еми не им се получава!

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:30 от Labubu8

# 982
Виждам Виктор как и на 70 още ще търси отговори, гонейки най-инатливата пенсионерка в блока, която задължително няма да може да го диша.

Синтия качва някакви видеа в тикток, предаването да не я е ударило по самочувствието, че има нужда да се валидира по този начин? Влизайки там, сама си знаеш, че позволяваш значимостта ти да се определя от една група сценаристи, продуценти, а после вече и от ергени.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:43 от 7Vivi7

# 983
Какви видеа качва Синтия?
Даниелка , много си обича розАвото екипче.

Виждам Виктор как и на 70 още ще търси отговори, гонейки най-инатливата пенсионерка в блока, която задължително няма да може да го диша.

Синтия качва някакви видеа в тикток, предаването да не я е ударило по самочувствието, че има нужда да се валидира по този начин? Влизайки там, сама си знаеш, че позволяваш значимостта ти да се определя от една група сценаристи, продуценти, а после вече и ергени.

# 984
Какви видео качва Синтия?

Синтия качва някакви видеа в тикток, предаването да не я е ударило по самочувствието, че има нужда да се валидира по този начин? Влизайки там, сама си знаеш, че позволяваш значимостта ти да се определя от една група сценаристи, продуценти, а после вече и ергени.

Липсинк на трендинг аудио, като аудиото са неща от сорта на "ако ми беше жена, щях да ти сложа отрова в чашата, ако ти бях жена, щях да я изпия", диалогът на Аврора от спящата красавица, че никога повече няма да се видят (добре, че дъщеря ми наскоро го гледаше, иначе никога нямаше да се сетя от кое детско филмче е това) и някакви леко заядливи монолози от песни или филми.

# 985
Васко започвам да го виждам с Росица, ще е интересно,ако има обрат..
Сакън. Има повече химия между Васко и възглавницата на Маги, отколкото между него и Росица.

# 986
  • София
Васил бил казал на Косара "знам, че не мислиш". Бам, право в десятката! Sweat Smile
Тя се фръцнала, а той я пита пред камера защо има тежък характер, което тя сама му споделила.
Боже, боже...ама това хора близо до 30-така ли са или някакви инфантили?

Най-вероятно е искал да каже "Знам, че не го мислиш", ама Косара с нейния капацитет и зор да се прави на интересна, направи от мухата - слон.

А дано на спането с Клаудия да има кекс, а тя после да информира Злюба и да стане рев и търкал. Тва е шанса да се раздвижи сюжета, иначе ску-ка. Тва е. Алоу, сценариститиии....Joy

Ще го напие и ще го изнасили Joy

# 987
  • София
Васил бил казал на Косара "знам, че не мислиш". Бам, право в десятката! Sweat Smile
Тя се фръцнала, а той я пита пред камера защо има тежък характер, което тя сама му споделила.
Боже, боже...ама това хора близо до 30-така ли са или някакви инфантили?

Най-вероятно е искал да каже "Знам, че не го мислиш", ама Косара с нейния капацитет и зор да се прави на интересна, направи от мухата - слон.
Ами, не мисли…

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 10:02 от almadji

# 988
Истината е, че и Виктор и Васил не си харесаха мома от наличните.
Но предаването е такова че ще тряцва някак да го избутат до финал.

И в С1 Виктор1 от немай къде изцра Капитонката след напускането на Сашка. Но не й даде пръстен.

В С3 Сашко направо не се яви на финала.

Евгени вече да. Той си хареса Валерия.

В С4 сега положението е в като сезони 1 и 3. Не броя Марто и Дана тук..говоря за другите двама ергени...ми никоя не ги грабва до степен да й дадат пръстен/заявка за нещо сериозно. Личи си от самолет просто...

Та да разтурят тоя сезон и да свиват камерите..и да прибират фризера с НуЯт...Grinning

# 989
Тета, не е вярно. Видяхме истинска любов и в този сезон.

Между Ферай и луканката.

Общи условия

Активация на акаунт