🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 836
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 900
Не си преставям Слави с тази скучна жена Маги.
И на мен това ми е по-голяма мистерия от  това как Мартин "без бой" пристана на Данчето Joy
Иначе смятам ,че току що ни показаха коя печели смотльото  - срещата с Клаудия продължи по-малко от колкото сега Виктор се обяснява на Любка

# 901
Изпуснах ли нещо интересно, че изполвах да търкам банята, докато Маги е на екран? 😁

Аууууууу..ма нямаш ли домашна прислуга мари....тц...тц...

# 902
  • here and now
Завиждам на всички, които похабиха женската си енергия за нещо полезно...

# 903
И хоп, като по магия Даниела се оказа с...рокличката.
1 на 0 за Мартин във войната за територия.

# 904
  • Пловдив
Този епизод можеха да ни го спестят 🤮
Скука...
От предишни сезони много се радвах на епизодите със родителите 🤣🤣🤣
Още се сещам за майката на Евгени 🤦🏽‍♀️

# 905
  • София
Виктор е дъното на дъната! Любомира също удари дъното. Бранимира си тръгна и Виктор започна с признанията за любов към Любомира. Видя, че ще остане с хищната хиена Клаудия и зави рязко към Любомира. Резил и за двамата!
аз не чух нещо конкретно от него, даже ми стана странно че Люба остана?

# 906
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виктор милият много се омота. Бранка си тръгна и сега вече се налага да се върне обратно към Любомира, тъй като така като го гледам, едва ли ще има смелост да си тръгне сам, защото не изпитва емоции към никоя от оставащите две момичета.
А ако трябва да избере, предполагам, че ще е Бубето, защото тя е по-безопасния избор, с нея му е по-лесно и лежерно, не се напряга толкова. С Клаудия не му се получава, не им вървят разговорите.

# 907
Виктор и Любка са се мачнали. Ясна е работата.

# 908
А дано на спането с Клаудия да има кекс, а тя после да информира Злюба и да стане рев и търкал. Тва е шанса да се раздвижи сюжета, иначе ску-ка. Тва е. Алоу, сценариститиии....Joy

# 909
Тази Маги на колко год е, защо си е направила плитчици като ученичка, къде е тоз барман-фризьор да я ... оправи?

# 910
Виктор щял да си тръгне.... ъм, май мача е решен, no? Simple Smile

# 911
Почва да става адски скучно. Психоложката е излишна.

# 912
Любомира е ужасно емоционално изискваща жена, прикрит егоцентрик, направо си проси гаджелъка. Хъката мъката и накрая реално си иска мъж под чехъл. Ама нали и Виктор точно това иска - някой да му казва какво да прави. Та няма проблем.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:34 от Linda*kiss

# 913
Не си преставям Слави с тази скучна жена Маги.

Ама това "онази" Маги ли е? Той Слави и със Силвия Лулчева имаше афера и с кого ли не. Но мисля, че беше влюбен в Маги. Тя тогава съвсем по друг начин изглеждаше, поне доколкото помня снимките. Сега е много състарена и одървена. Не е за тази работа, обаче щом Слави й е гръб...старата любов ръжда не хваща.

# 914
  • here and now
Виктор щял да си тръгне.... ъм, май мача е решен, no? Simple Smile
Тук всички говорят в несбъднато бъдеще време в миналото...

Общи условия

Активация на акаунт