🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 907
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 915
Айде и Васил се уреди с преспиване. Обаче Роси как реагира самооо 😄😄😄.
Аз съм възмутена вече, това стана като публичен дом. И все пак не разбрах как се разбра, че Данка не е дала нищо на Марто в първата брачна нощ.

# 916
Адриана яко изопна физиономията от злоба. Каква промяна от маската, която носеше в началото на кикирики-чикчирик. Сприхавостта й вече много си личи. Направо е леко психо промяната.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 22:35 от Linda*kiss

# 917
Тези го обърнаха на секскурзия до Шри Ланка. Бе направете 3 спални за двойки с опции за суинг, ако се поотегчат.

# 918
Все си казвам, че няма как това предаване да стане по-скучно и все греша.

# 919
Иначе съм малко в ступор. Да си призная, чисто като двойка визуално Виктор и Клаудия много ми харесват заедно.. Но, от това, което той каза, останах с впечатлението, че той се чувства само предизвикан и желан едва ли не от нея ?

С Любомира си имат лаф и бъзици. Харесват ми. От това, което виждам, явно се харесват, ама така ли е, не знам, защото не искам да мисля за игри, сценарии и предварителни уговорки.

За Росица продължавам да не си мърдам  на милимунда от мнението си. Мишка.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:22 от BlackCat12

# 920
Айде.....Да си допиваме смуЧитата и да лЕгаме....

# 921
Тия ни скъсАха от реклами. Докато ги превъртах, за миг ми се стори, че видях Роси. Върнах да видя по-подробно - реклама на Цикатридина и жената много прилича на Росица, но не е.
Всъщност това ще е тарикатско - докато върви шоуто Ергена, в рекламите да участват участниците в него.
Обаче сега, като им дадох идеята, ще искам да ми плащат права.

# 922
Много лигаво почна да ми става предаването. Само на мен ли така?
На мен и да ми простее с тези преспивания. То бива, бива тестове, но тук направо ми се драйфа.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 23:19 от usmihni_mi_se

# 923
Защо само Виктор трябва да се обяснява на Любка един час?! На срещата с Клаудия и двамата се обясняваха един на друг. Мага провежда промиване на мозъка на Виктор да убеди сам себе си кооолко му е ценна Злобила, вненява му вина. Всички сватовници свирят за нейния отбор- момите, Мартин, продукцията, Мага.. Клаудия кучета я яли. Каква досада!
Това ме издразни и при розораздаването, как Злюба изнагля да го дърпа настрани. Щото нали нямаше достатъчно време да се уточнява с него при 100те й фръцкания и мънкания с Виктор преди това.

# 924
Ще ме извинява Магито, но Мартин показва много по-добри терапевтични умения. Подава им много умело насочващи въпроси и те си казват всичко без притеснение. Маги се блещи насреща им и говори наставнически като учителка по литература, която не е особено доволна от отговора. Те пък заекват насреща ѝ и я гледат уплашено. Що за психолог... един обикновен участник я слага в джоба си без усилие.

Що за психолог, що за психолог...навремето на такива им казвахме парашутисти.
Щом това е "онази" Маги на Слави, всичко си идва на мястото. Вие какво очаквате, да се появи някой истински ли? Много ви моля, бъдете реалисти, няма случайни неща на този свят.

# 925
Скука и фалш.. Настроението е като на погребение... Иска ми се някой да счупи очилата на психоложката, да ѝ оскубе косата, да се случи нещо интересно...

# 926
Ще ме извинява Магито, но Мартин показва много по-добри терапевтични умения. Подава им много умело насочващи въпроси и те си казват всичко без притеснение. Маги се блещи насреща им и говори наставнически като учителка по литература, която не е особено доволна от отговора. Те пък заекват насреща ѝ и я гледат уплашено. Що за психолог... един обикновен участник я слага в джоба си без усилие.

Щом това е "онази" Маги на Слави, всичко си идва на мястото. Вие какво очаквате, да се появи някой истински ли? Много ви моля, бъдете реалисти, няма случайни неща на този свят.
Ами защо изобщо в такова предаване е психолог?😄

# 927
Ами приятна ми е Ферай, една усмихната, лека. Да, глуповата, ама не е простачка, натоварваща или неадекватна. Напротив, гъвкава е, някаква оптимистична енергия има и подхожда добре към всякакви различни характери.

# 928

Ами защо изобщо в такова предаване е психолог?😄

Защото на Маги трябва да се намери какво да прави. Говорите за Даниела...всяка жена от хайлайфа (първият милион на мъжа винаги е обвеян в тайнственост и този на Слави не прави изключение) в онези времена завършваше или психология, или връзки с обществеността. Сега започнаха да откриват салони за красота, а Даниела иска да минава на рентиерство. Явно това е следващото ниво, че имотите поскъпнаха много.

# 929
Маги-то прилича на Слави.. което значи, че прилича и на майка му.. което обяснява защо той си я харесва. И въобще, в доста успешни двойки мъжете и жените имат сходни черти, защото подсъзнателно са търсили чертите на родителите си в другия..

Общи условия

Активация на акаунт