🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 083
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София /Абсурдистан
Някой да ни отърве от Магиту. Много моля.

# 1 126
Здравейте, бохеми. Наричам ви бохеми, защото не се задържате на едно място Joy
Нехранимайковци, бохеми - разлика няма за писателката Laughing

# 1 127
Кроманьонецът и Покахонтас-бактън!

# 1 128
  • София
Маги: Благодаря ви за днескашната среща.Dizzy Face

# 1 129
Маги се смее! Чак се превива от смях. Да не флиртува с Мартин?!

# 1 130
Васил и него ли го чака кринджа при Маг Възглавница?! Горкият той и горките ние, бохемите 🙄

# 1 131
Ако някой пие шот всеки път когато Данка удари Мартин, до средата на епизода ще е за токсикологията.

# 1 132
Даниела била много човечна и я притеснявало, че Мартин ако трябва щял да гази хора да си постигне целта ,той я успокои ,че гази само непознати 🙄🤔🤡

# 1 133
Васил и него ли го чака кринджа при Маг Възглавница?! Горкият той и горките ние, бохемите 🙄
Дано поне с това ни пощадят Flushed при мисълта да се съберат двете депресарки Маги и Росица в компанията на безизразния Васил и започвам да изпитвам желание да си прегриза вените Joy

# 1 134
Мартелиус си намери повод да скъса синджира и отпраши при Виктор - да му помага.
Ем, има нужда от глътка въздух, кво да е....

# 1 135
  • somewhere over the rainbow
Начи Данка ако ми се яви на вратата с коса̀, ще реша, че е настъпил сетния ми час. Качулка не ѝ трябва.

Не знам Мартин дали знае за етническия ѝ произход, но съм убедена, че за него ще е проблем. Не го виждам чак толкова толерантен, когато става въпрос за жената до него.

# 1 136
Не знам, за мен това съм най-тегавите кулминационни епизоди на риалити, какви са тея безкрайни "терапии", какво е това чудо.

# 1 137
Маги Безпристрастната Професионалистка какво се закиска и замята пирги и плитки покрай Мартин? Къде ѝ отиде обективността?

# 1 138
Ай, Виторио го определи! Като влязъл Вампириус бил като бясно куче, сега се перифразирал под чехъла на Дани и е станал куче на каишка... Надградили се е според Вики...

# 1 139
Люба обаче нацели 100% какво и как ще го кажат 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт