🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 165
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Be realistic - plan for a miracle.
Само на мен ли ми се струва или Ферай е започнала да използва смеха на Даниела? Едно към едно е - звук се чува само при поемането на въздух, едно припискване/цвилене, а иначе смехът е беззвучен.
В потрес съм, то имитация, то чудо.

# 1 186
  • България
Василката днес е учудващо забавен както като влезе в първия ден.
Забравих да спомена, че Косара пак е избрала ужасен стайлинг. Не приемам такова облекло от главата до петите, одрала леопард. Типично чалгаджийско.

# 1 187
  • Stockholm
Много ми харесва, че Косара се е облякла точно в леопардов костюм. Много подходящ камуфлаж за тази разходка. Освен това наистина ѝ отива. Шегите на бат Васко за леопарда бяха тъпички, но готини закачки, предвид ситуацията.

# 1 188
Косара сериозно ли ще направи проблем на Васата заради леопардовите бъзици? 😭

# 1 189
Ферайче, може да се облечеш като крокодил че)))
Сега, сериозно, Ферай видя биволи и ги назова, докато спътниците й си мислеха, че са крави.
Биволи са, знам ги аз. )))

# 1 190
В продуктовото позициониране трябва да вкарат и Тебокан,и да го показват когато говори Ферай.Въпреки че шума в ушите е по-малкия проблем.Те моите почнаха да кървят вече,баси!

# 1 191
Еми, тя Даниела щом и колан не слага, каква правилна преценка в други ситуации на пътя очаквате да има? Логично е да няма.

Не помните ли как мартинките се майтапиха, че от тях само АМ знае кое е ляво и дясно? Grinning

# 1 192
Васил си флиртува само с Косара и това си е! Ади не знам какви погледи и знаци е разчела от него, но много се заблуждава, той не я отразява грам, даже Росица му беше по-интересна на срещата.

# 1 193
  • София
Половината от цвърченето на Ферай не го разбирам! Ама пада смях. Grinning

Косара с тия фасони и сцени ще отреже клона, на който седи.

# 1 194
"Слона е като кон, само че е слон"
                                     Ферайката
Божинката обвързан ли е тези дни? Щото с ФераРито са пърфект мач.

излязоха на среща:

https://www.tiktok.com/@smyah.na.korem/video/7491582261586890006

но не се "мачнаха", защото Божинката каза, че се е оттеглил от футбола и вече никакви мачове Grinning

# 1 195
Ее, кой се изтърва за етническия произход на Даниела? Недейте, бе хора! Сега Краули ще ви преследва и на оня свят!

С тая война по пътищата и толкова много жертви, точно популярни лица да шофират без колан трябва! Според мен е супер важно и не е за подценяване!

Ти пък. Дреболии Imp😁

Абе направо на кладата Даниела, само за войната по пътищата не беше виновна - чек и това.
Сигурна съм , че всички инстанции плюс прокуратура са залети със сигнали от будните граждани с багаж

# 1 196
  • Stockholm
Ох, дали ще доживеем след рекламите да видим, че Данка може да прави нещо друго, освен да седи и да подърпва плитчиците си? А да, и  периодично да нанася крошета в ребрата на стоящия до нея  Joy

# 1 197
Бохемки, днес ще гледаме първия работен ден на Данка.

# 1 198
Бъзльовци! Какво се уплашиха от себеподобните си? Като сбирка на родата беше.

# 1 199
За войната на пътища са два основните проблеми: пияни/надрусани шофьори и хора, непознаващи автомобила си, които нямат умения и правилна преценка в ситуации.

Това че шофира някой без колан застрашава най-малко останалите.
Абсолютно! Пълно е с 18 годишни лекета,на които малоумните им родители за бала са им купили мощни коли за да се изживяват като състезатели и да карат с 240 км/ч по магистралите. Тези безсмъртните са основния  проблем,не разни кифли без колан дето карат основно градско и не вдигат такива скорости.

Общи условия

Активация на акаунт