🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 915
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Тя е работила в някакъв бар, така че има опит.
е преди тунинга все с нещо се е препитавала жената...
В предните сезони имало ли е "психолог"Laughing

# 1 651
  • България
Като обсъждаме темата за стил и мода според мен Адрияна изглежда приятно, не се облича по най-добрият начин, но и не прави фрапантно впечатление с лошо.
Най-зле облечени са Люба, Ана-Мария, Косара, Мартина, Клаудия. Люба и Клаудия изглеждат неподдържано, а Мартина, Косара и АМ изглеждат чалгаджийски, носят неподходящи кройки и десени. Косара или носи дрехи за лелка, или дрехи за дребна дама като Адрияна, или нещо искрящо и неподходящо за кожата й. АМ и Мартина развяват един пошъл силикон, едва им влиза бюстът.
Ивет се облича добре като изключим банските. Много е секси.

# 1 652
Някои така са се фиксирали, че виждат всичко в Даниела само в черно и много им боде в очите, ако някой мъцне нещо по-различно от хейт и осъждане. По-сложна личност е, отколкото я описвате. Има над средното умение да общува с лекота с мъж, когото харесва, да флиртува, приятна дикция, женствена е без да е вулгарна. Има и завидно самообладание и самоконтрол, когато е атакувана от всички страни. Моля да не се приемат моите думи като повод отново да се възпалява някой и да изброява всичките ѝ недостатъци - ясни са - и глухите ги чуха, и слепите прогледнаха.

# 1 653
Точно както и глухите и слепите разбраха за качествата й, които, колкото и да са малко, никой не отрича - комуникативност и добре отрепетиран с годините флирт.

# 1 654
За добро или лошо, по-скоро с добро или с лошо, никой не може да отрече, че това е сезонът на Даката.

# 1 655
  • Stockholm
Уникална е Данка. Сложна и дълбока Joy Няма достатъчно епитети в българския език, които да опишат феноменалността ѝ Joy

Това е сезонът на Елвиса, не на Данка. Ако не беше "избрал" нея, Данка щеше да е сред фикусите във вилата.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:35 от silsto

# 1 656
Не, тя изпъква с пошлост и простотия, но е факт, че е единствената за която се говори постоянно.

# 1 657
Уникална е Данка. Сложна и дълбока Joy Няма достатъчно епитети в българския език, които да опишат феноменалността ѝ Joy
Права си до някъде , ако говорим за обидните епитети , не мисля че има такъв в българския език, който да не беше употребен. Ако все пак намерите такъв ши ва черпя едно смуЧи

# 1 658
Жоро Барманът казва за Роси, че била забавна в нейната тиха лудост. Joy Супер странен начин да опишеш някой човек, не мислите ли? Joy

# 1 659
След Анна-Мария поредното ми разочарование в Надкаст е Синтия. И тя била побойник в средното. Сменила у-ще, след като наранила в корема момиче. Туджаров услужливо даде в аванс информация, че и Клаудия имала бойни подвизи. Евала, кастинг! Евала, моми!
Във формата искала да пребие Ферай, но не само нея.

# 1 660
Логореята за Данка става много досадна, правите темата нечетима.

# 1 661
Нищо, в следващата тема ще включим в първи пост инфо защо не харесваме Даниела. Просто не всеки следи коментарите и хората са объркани, нормално е.

# 1 662
След Анна-Мария поредното ми разочарование в Надкаст е Синтия. И тя била побойник в средното. Сменила у-ще, след като наранила в корема момиче. Туджаров услужливо даде в аванс информация, че и Клаудия имала бойни подвизи. Евала, кастинг! Евала, моми!
Това за Синтия направо ме изуми! Въобще не ми изглежда такава... Клаудия да, тя си изглежда агресивна и склонна към изпростяване - още на първия разговор демонстрира кръчмарска сексуалност и хвана Виктор за бедрото.

# 1 663
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Подкаста с бармана не мога да го изгледам. Нещо неприятно и нагаждаческо има у него. Толкова пък да е политкоректен. Имам чувство,че Неделчо едва го търпи.
Апропо Неделчо, много го харесвам,защото е ОБЕКТИВЕН  и си отстоява позицията.

Синтия въобще не ме изненадва.Наистина има добри синхрони,има поглед над ситуацията,но я намирах за високомерна, главата винаги горе вдигната,все едно е над всички.Не останах с впечатление,че момичетата там я харесват. И изказването за Ферай,че е куче на Даниела ...ми падна в очите.

# 1 664

Оле. Нали беше вярващо момиче с ценности, със стандарт, ниво?

Между другото, забелязвам, че сред Gen Z май е станало модерно? нормално? да се бият помежду си момичета. По мое време не съм виждала такова нещо и в двете ми училища. Адски ми е отблъскващо.

Общи условия

Активация на акаунт