🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 913
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 710
От последните Надкасти, не съм завършила само този с Бранимира. И той ми е най-интересен, до момента.

На този със Синтия, ми стана досадно. Като извади тефтера с конспекта, тази жена, няма спирка на приказките. Назобена с клишета до козирката, все едно чета заглавията по рафтовете за книги, за самоусъвършенстване. То не бяха "токсични отношения", то не бяха, на кого му били натиснали "бутоните"...и бля-бля-бля. Като цяло, остана ми впечатлението за преекспониране на негативите, на другите и същевременно самоизтъкване.

Иначе, от  задкулисните истории, които сподели, изненадата беше, че Ферай се е държала много арогантно в началото с всички, и с персонала, и с екипа. Налагало се Н.Н. да спира снимките, за да я поставя на място. Гледай ти, хрисимото Ферайче! Smiley

# 1 711

Люба на никоя снимка не мога да я позная.
Или лицето й е такова / бАзово/бОзаво/, което с грим се променя.
Или ползва много филтри.
Или като замаже торбичките с фон дьо тен и се променя изцяло визията.
Видяхме я вътре как всъщност си изглежда.
На снимки от вън - нищо общо няма!
Ама нищо. Наистина неузнаваема от оригинала.

# 1 712
На мен ми хареса Синтия в Надкаст, въпреки че и тя се вижда да е много различна и оригинална.
За Виктор каза, че продукцията му давали идеи какво да каже и направи. Туджаров се възпротиви, че просто обичал да си обмисли, че не свикнал с общуване лице в лице, на чат може да отговориш след 2 часа.
За Роси каза, че не трябвало да влиза, защото и се отворила травма.
Не са знаели за баса на Васил.
Най-близка е с Клаудия.
На въпроса дали си има приятел каза - не знам.
Другото май го написахте.

Сега гледам Бранимира, симпатично младо момиче.
Reality check sisters и аз ги гледах като говореха за Брана, интересна гледна точка, но само точка, все едно и има правилни качества в хората и другите качества не стават.

За смейния "бознес" от последния епизод, Дана ми скъса нервите, докато даваше зор на Мартин с коктейлите. И хора нормално е Мартин да не знае как се прави коктейл special на заведението, никаква идея какво има в него.

Косара малко беше идеализирала Васил и сега разочарована, според мен там изикванията са толкова много и толкова сложни, че никой жив мъж няма да ги стигне. Тя му каза там преди няколко дни да е по-оригинален с комплиментите и той се постара човекът, сега верно малко дед джоук работата, но можеше да оцени, че се старае. Така де искрено му се дразни много и няма да стане там работата. За моя радост де, бях започнала да харесвам Косара в началото на предаването до напъните да обясни защо се мести при Васил и плюенето по Виктор.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 08:58 от Одри ♡

# 1 713
Пуснах си и аз Синтия и ми хареса. Освен, че има хубав изказ, е и красива. Тя направо си става за водеща някъде. Приказва, изглежда добре, владее се. Много приятно присъствие а и това хубаво лице с годините ще става още по-хубаво.

# 1 714
Викчо изпитва направо параноичен страх, че момичетата са влезли, за да станат популярни, а той нон-стоп се бута в разни риалита. Щото ама хич не иска да е популярен.

# 1 715
На мен Синтия ми прилича на Дризела, колкото и добре да говори и да е лелеугодна, не може да прикрие съвсем злобичката. Поредната непоискана лаеща по ергени и продукция.

# 1 716
Какво е “лелеугодна”?

# 1 717
Защо на мен Бранимира не ми хареса - допускам, че е вярно че е искала да се пробва с Виктор /въпреки че не го вярвам на 100% и това..  но да кажем вярно е/  - прекалено дълго стоя! Много по-рано тя разбра че няма да се получи. Но въпреки това стоя вътре. Това не ми харесва.
Ако беше толкова свястна и принзипна/коректна,  както я изкарват някои....щеше да излезе на мнооооого по-ранен етап.
На практика тя стоя до самият край на шоото и излезе преди финала.
Защо - всички знаем защо и то не е защото още е пробвала Витко...не!
А защото - известност. За каквото всички влизат.
Та тя не е по-различна от всички кокошки вътре. Същата е като тях!

# 1 718
Какво е “лелеугодна”?
Елена Grinning

# 1 719
Ако беше толкова свястна и принзипна/коректна,  както я изкарват някои....щеше да излезе на мнооооого по-ранен етап.
На практика тя стоя до самият край на шоото и излезе преди финала.
Допускам, че по договор не е можело по-рано. Това обяснява и защо Александра и Синтия си биха шута ала "при първа възможност" или с разрешение..

Младостта на Бранимира ще я оправдава до време.. Дано предаването и разочарованието я мотивират да се усъвършенства и развива.

# 1 720
Договор..ок.
Но. Ако искаш..има начини - казваш на Виктор ясно няма да стане, той НЕ й дава роза и тя излиза. НачинИ има! Желание е нямало...защо..написах вече. Та да...същата е като останарите!

Нейното е като онова - исках да гласувам..ма нЕмах желание...налЕ така. Така.

# 1 721
Не знам дали не са им давали да излязат или просто вътре е купон, плаж, екзотика и дори да не ти е целта известност, стоиш, защото просто е яко. Млади хора, смях, танци - излиза ли се лесно? Не мисля, че Виктор не е бил наясно с отношението й към него, в крайна сметка те са там заедно през цялото време, не само по няколко телевизионни часа. Никак не е толкова хрисим и невинен той, някак си не мога да му съчувствам.
Както и да е, дори да го е подвела умишлено, което не е никак хубаво, не й се дразня, млада е много, ще се научи.

# 1 722
Скрит текст:
Тази вечер се "забавлявах" с Бранимира в Надкаст.
Откакто са се запознали случайно с Виктор, последвали са се в Инстаграм, той я е канил няколко пъти да излизат. Но, тя тъкмо е приключила дълга връзка и не е имала желание. Един път докато е бил на морето е видял нейно стори тъкмо от морето и веднага ѝ е изпратил съобщение да се видят. Отново го е отрязала, а той разсърден я е отследвал. След някое време я е последвал отново.
И тогава последвало обаждане от НН за участие в Ергенът: Ергенът те иска! Не се е сетила кой е.
Първата среща пак, според Бранимира, е минала добре, даже смятала че има шанс и да се влюби.
Първоначално се е чувствала специална. Но не е изтъквала че е поканена. Само когато я попитат. И първата която я е попитала е била Елвира (нали са работили заедно).
Елвира пускала слухове.
Н.Николов събрал всичките и помолил това с Елвира, Мартин/Мартина, Виктор/Бранимира да се изясни....
Бранимира се дразни от слуховете които разпространява Елвира че Б и В имат отношения отвън.
И пак питам: кое е погрешното тук? Тоя хлапак не я ли преследвал отвън? Не бил ли обсебен от нея? В смисъл...Елвира не е формулирала слухът добре? Това ли е проблема?
Трябвало ѝ е време за да вземе решение и да си направи заключение защото той е бил различен зад камера и пред.
И за нея, след травмиращия край на предишната връзка, е било важно следващия човек с когото ще се обвърже ще е стойностен, здраво стъпил и самоуверен човек, трябвало ѝ е време да поупознае Виктор, но с времето...
Не е била винаги такава, тези стени около себе си е вдигнала след преживявания и травми.
След предаването коментарите са я наранили доста. Близките ѝ също, въпреки че са го очаквали.
Той имал съмнения че всички жени влизат за популярност.
Аз пак не разбрах защо е влязла.
С Любомира си стиснали ръце още към началото и така си останали приятелки.
След срещата с целувката, Любомира е питала дали е имало целувка. Бранимира е излъгала. Затова следващият ден когато Клаудия се похвали за нейната, Бранимира  смятала че е време да си каже.
В иднина би искала да участва в нещо като Две капки вода като танцьорка, или да отвори танцова школа...

Ами ето защо е влезнала - елементарно, Уотсън. Wink
Всички фалшиви, сал една Бранимира цялата в бяло. И като започнат с тези травми...извинете, Бранимира е младо момиче, което разказваше как бившия й я бил носил на ръце и поставил летвата високо и после изведнъж...травми. То човек ако се остави да се травмира на млада възраст, как ще успее да отгледа здрави и нетравмирани деца? Започвам да се питам какви деца сме възпитали ние, по-старото поколение, много ли ги глезихме, та така лесно да се травмират? В живота има много трудности, все пак е важно човек да има здрав морал и ценности, здравословна самооценка и да не се оставя да се депресира особено на млади години. Ако една жена желае да бъде принцеса цял живот трябва да е наясно, че това няма как да стане.

П.С. Съдя по себе си - аз като дете слушах приказките и ми бяха интересни, но никога не съм се самоопределяла като принцесата в тях и на родителите ми не им е минавало през главата да ми казват, че съм принцеса. А сега много от малките момиченца растат с идеята, че те са принцеските заради всичко, което ги заобикаля - кукли принцеси, филмчета с принцеси, принцеските им дрехи, обзавеждане на стаите...не знам, не знам...

# 1 723
Да бе..не им давали...
Елвира лесно и бързо я изгониха....Брана не можело Joy
Ай моля ви се по-сериозно.....

Да седи до края..ко ми пука на мен..нищо..ама да не се прави на изненадана що хората не я харесали после....има защо, Бранке....

# 1 724
Момичетата са можели да излязат по свое желание, стига предварително да преупредят продуцента, поне това се разбира от разказите на Туджаров. За мен Бранимира искаше просто да си стои с приятелките и да не се цепи от колектива, но си загуби времето на всички.

Общи условия

Активация на акаунт