🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 874
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 770
  • софия
Много подкасти се насъбраха,  не мога да им насмогна Grinning

Малкото горчиво Брауни ми е любимка, горе долу от срещата с пипалото- харесах си я. Heart
Затова гледах нейното "зад кадър" с Туджаров.
Каза, че много по-рано е искала да си тръгне, но тогава Маги много и " помогнала".Stuck Out Tongue Winking Eye Обяснила 'и, че точно различията били в основата хората да останат в дълготрайна връзка, защото се допълнвали.  Бранито досега винаги търсела сходствата и еднаквите интереси, но си казала, ок, може би това е правилното - и затова е останала.

Та да, от продукцията правят възможното момичетата да са вътре докато сюжетът го изисква.

Още от началото ми изглеждаше, че Браунито ще я ползват за спасителния пояс за Виктор.  Ако не му се получат нещата с никоя друга,  Браунито ще е виновна. Хем не го иска, хем не то пуска. А той горкия само за нея има очи, айде леко.... баси досадната лепка беше.

Друга късна любимка си имам - Косарчето.
Откак  разкара капелите и намали малко  вида на Стара мома реститутка ми е симпатична.
Одобрявам желанието и да не си изкарва кирливите ризи на показ. Малко да обере и позьорщината и да спре да заявява, че е специална. Тя наистина хваща окото от пръв поглед, интересна е и приятна за общуване. Има върху какво да поработи, но мисля че е умно момиче и това участие ще и е от полза - някои от критиките, дори и по-острите, ще са и от полза.

Още малко остана от сезона, участниците да се възползват максимално от известността си, симпатични са ми, някои дори любимци ми станаха.

Надявам се на следващ сезон с тази фабула.Grinning
Чувам в рекламата за кастинг казват "предаването показа само част от новото си лице" - нещо такова беше..... Та очаквам и подобренията - основно - да виждаме повече от всички момичета и да не ги оставят да бездействат през деня.

Отивам да наваксвам с подкасти....

# 1 771
Още малко остана от сезона, участниците да се възползват максимално от известността си, симпатични са ми, някои дори любимци ми станаха.

Надявам се на следващ сезон с тази фабула.Grinning
Пепел ти на устата. 😂 Дано се върне към оригиналния си вариант с един ерген и непознати лица.

# 1 772
  • софия
Стига бе, Лили Hug , ми аз предните не можех да ги изтрая ....
Една от нас няма да гледа следващия сезон значи..... Joy

# 1 773
Стига бе, Лили Hug , ми аз предните не можех да ги изтрая ....
Една от нас няма да гледа следващия сезон значи..... Joy
Май така се очертава. 😁 На мен си ми харесваше предишният формат - само трябваше да оберат малко скандалите и щеше да е топ.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 14:02 от Lilly_85

# 1 774
Бранка в Надкаст беше много спокойна. Личи, че е малка още. Не беше за това предаване, но предполагам вниманието от Ники Николов (не от Виктор), я е поласкало и не е устояла.
В самото предаване не ми беше симпатична, но пък беше различна от другите и с това интересна. Например Косара повтаря за себе си, че е различна, но не е, а Бранимира се отличаваше.

Мда..единствената мома която НЕ ИСКАШЕ да ходи на срещи и искаше да я ОСТАВЯТ НА МИРА....с това се отличаваше Joy

# 1 775
И с множество болежки и дискомфорт🙂

# 1 776
В нЕкой санаториум да беше влязла тогава....само загуби времето на всички. Но пък доби популярност няква там едномесечна..което и беше и целта де....

# 1 777
Дали сезон 5 пак ще го прави Н.Н. Не, че нещо, ама хич не му се получи. Не казвам, че е нужно да е чак миналогодишното ниво прростотия, но те тая година съвсем отбиха номер и никаква интрига няма...

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 14:41 от RoseofVersailles

# 1 778
Дали сезон 5 пак ще го прави Н.Н. Не, че нещо, ама хич не му се получи. Не казвам, че е нужно да е чак миналогодишното ниво, но те тая година съвсем отбиха номер...
Ако го прави той, записвам се и аз… То при него си е курорт. Ще пия коктейли, ще се цупя на ергена и ще клюкаря… Само трябва да си отворя един “бутик”, че да се впиша в колектива. Виждам, че и омъжени приемат (Ива), така че няма проблем.

# 1 779
Сезон 5 пак ,ще се снима в Шри Ланка,но кой ще го прави, още не са решили от БТВ. Щяло да зависи от това дали ще има втори сезон на острова на 100 гривни

# 1 780
Интересно как записват за кастинг, пък нямат още екип. То такава реклама направиха всички участници на Шри Ланка, че кой ще се запише да ходи там доброволно... Не знам.

# 1 781
Никак не съм учудена, че Викторчо го е шубе да отиде в Надкаст. Страхливо и безхарактерно човече.

# 1 782
В нЕкой санаториум да беше влязла тогава....само загуби времето на всички. Но пък доби популярност няква там едномесечна..което и беше и целта де....
Тето стига мрънка , другия сезон кат вкарат Татко Тянко (ли беше) ,пишем се и двете. И кво , няма ли да си плетем терлъците до края , на слънчице , с коктейлче . Ще си поскубваме от време на време преждите за пред форума , да не думат , че сме меркантилни курортистки и до последните надписи не мърдаме .
Тази седмица последна ли е или докато не реши Виторио няма да има край. Той докато се накани да сформира двойка , ще вземе да се развали вече сформираната

# 1 783
БТВ в момента се занимават с Ергенът в рая и новият сезон на Фермата. Това са им двете основни предавания за есента

# 1 784
Тето стига мрънка , другия сезон кат вкарат Татко Тянко (ли беше) ,пишем се и двете. И кво , няма ли да си плетем терлъците до края , на слънчице , с коктейлче . Ще си поскубваме от време на време преждите за пред форума , да не думат , че сме меркантилни курортистки и до последните надписи не мърдаме .
Тази седмица последна ли е или докато не реши Виторио няма да има край. Той докато се накани да сформира двойка , ще вземе да се развали вече сформираната
Ши ма убидиш… Нали казах, че и аз идвам. Само трябва да намеря кой да наглежда 1 бр. мъж, 2 бр. деца, 1 бр. куче и 1 бр. котка, докато ме няма… Някоя съфорума да иска? Мъжът е лесен - само да има манджа… Децата ги тресе хормонЯ, ама иначе се държат прилично… Кучето е душичка, а котката е превъплъщение на сатаната… Да се чудиш как в 3 кг. тяло се събира толкоз много злоба.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:19 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт