🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 760
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
При Роси нещата се насъбраха - тя видя как се нахвърлиха върху Елвира, после направиха голям въпрос с полуцелувката , след това започнаха да я дебнат и да си шушукат и правят физиономии… Ако не си дебелокож, ще се разстроиш - не може да споделиш нещо с някого, без да се разпространи… когато двете с Ади се върнаха от срещата с Васил, тя почти не гговори, а остави на Ади, не сподели колко се изкефи на картинга / смее ли?/… Така, че може да е получила нервен срив или нещо подобно, съответно да търси някой, с когото да си споделя, но това натоварва другите / не са си толкова близки, пък и не искат да се противопоставят явно на великите

# 2 176
Този сезон, като са подбирали каста, сигурно са ги питали - обичате ли да си хапвате суджуци и сладолед и как ви понасят пиячка, лежачка и слънце.

Като си спомня предишни сезони какви емоции е имало покрай церемонията на розата, а сега почти всички кандидатки изглеждат безразлично отегчени. Къде е Блага от сезон 1, къде е Александра, която една и съща реч държи и като оставаше, и като си тръгна.

"мораво червено" като цвят няма Grinning

# 2 177
  • в сърцето на един мъж...
"мораво червено" като цвят няма Grinning

Добре де, дай друго определение Simple Smile Не се сещам в момента за по-силно червено

Lilly_85 да ти кажа честно аз не знам дали съм за сеира. На мен ми е социален експеримент, чисто професионално. До сега не бях гледала. Нямам идея как е в другите държави предаването, но може би самите тукашни участнички предполагат такъв тип развитие.

# 2 178
Lilly_85 да ти кажа честно аз не знам дали съм за сеира. На мен ми е социален експеримент, чисто професионално. До сега не бях гледала. Нямам идея как е в другите държави предаването, но може би самите тукашни участнички предполагат такъв тип развитие.
Във всички страни е едно и също - даже нашата версия е сравнително обрана в някои отношения. Но навсякъде участниците са хора, които искат да са известни и от зор правят мили очички на мъж, за който реално не им пука. После излизат и чакат да видят колко последователи ще натрупат.

В статистиката бях чела, че в световен мащаб, само 6% от финалните двойките на екрана имат дългосрочна успеваемост - с деца и т.н. Другите обикновено се пробват, но се разделят до месец-два-три, максимум около година. Дори и наистина да се опитат да им се получи, шансът е малък, защото все пак в реалния живот нещата са доста по-различни от изолираната среда в къщата.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 13:48 от Lilly_85

# 2 179
Има свръхчувствителни хора, които успяват да се вписват идеално в групи. Ако това, което описват момичетата е вярно, друг е проблемът на Роси. Нарича се комплекс за малоценност, примесен с емоционална незрялост - приемаш всяко едно поведение лично и насочено към теб самия; чувстваш, че ако не ти обръщат вниманието, което жадуваш, си отхвърлен; смяташ, че си жертва - да, в действителност си жертва, най-вече на себе си, защото не можеш ясно да се заявиш; когато решиш да се заявяваш, го правиш по един пасивно-агресивен начин - мълчиш, сърдиш се, искаш някой да дойде да те ''погали'' и да ти обърне внимание и т.н. Подобна среда може да бъде изпитание за хора, които се чувстваш по такъв начин, защото това е силно конкурентна среда, в която, ако същевременно си и амбициозен типаж - искаш да бъдеш избран, видян, зачетен, може буквално да се побъркаш от негативни емоции. Роси има да работи върху стойността си, независимо от външни фактори. Помня как Мартина един път даже й го каза - разбира се, че ми става неприятно, като гледам как Мартин тръгва с Даниела, но го приемам ( един вид философски). За мен не става дума за духовност въобще при Роси, а именно за това да отработи комплексите и да спре да се виктимизира, да изработи по-асертивно поведение, защото писането на бележки тихомълком наистина го правехме в училище. Булита има цял живот всъщност, колкото и да е абсурдно - и на работните места има хора, които като те усетят, че поддаваш, ще те сдъвчат и изплюят. И какво правим - сърдим се?

# 2 180
Ама възможно е да е такава успеваемостта. Въпреки всичко я има Simple Smile Значи има нещо, което работи. Пак казвам, нямам идея как е в другите държави, че и в нашата какво е било. Преди време попаднах на един епизод и като видях жените и се уплаших и повече не съм посягала да гледам. Факт е, че заради Мартин седнах и се загледах. Има всякакви хора, някои може да намерят това, което търсят, други не. Факт е, че ми стана интересно точно в този вариант. Даже Васил намирам интересен, обаче Виктор ми е трудно да го трая. В живота си съм имала точно такъв мъж риба и буквално се потрисам от него.

# 2 181
Даже Нуят има повече живец от Васко Joy  ш' мЪ прощава английския възпитаник ....

# 2 182
Ама възможно е да е такава успеваемостта. Въпреки всичко я има Simple Smile Значи има нещо, което работи. Пак казвам, нямам идея как е в другите държави, че и в нашата какво е било. Преди време попаднах на един епизод и като видях жените и се уплаших и повече не съм посягала да гледам. Факт е, че заради Мартин седнах и се загледах. Има всякакви хора, някои може да намерят това, което търсят, други не. Факт е, че ми стана интересно точно в този вариант.
Е, има я. Но обикновено любовта идва, когато не я очакваш. Много ми досмеша миналия сезон, когато от Ергенът не излезе двойка, а в същото време в готварското риалити Хелс Кичън се оформиха три двойки. 😁 Но има и логика, де… Там всички са готвачи, съвпадат им интереси, начин на живот…

# 2 183
Е те са събрани по някакви интереси. Тук в тоя Ерген по какво да ги комбинират? По размера на силикона?

teta75 не така с лошо за Васко де Satisfied Може да има неподозирани таланти човека

# 2 184
В карйна сметка мотото на формата трябва да е: Какво не бива да правим, ако искаме да си хванем гадже.

# 2 185
Е те са събрани по някакви интереси. Тук в тоя Ерген по какво да ги комбинират?
Основното правило е: IQ колкото номера на обувките и силиконови импланти пропорционални на размера на юмрука, и си вътре. 🙄 С малки изключения.

# 2 186
Кой каза, че следващият ерген ще бъде пластичен хирург? Опашка ще има за него шъ знайте!

# 2 187
Е те са събрани по някакви интереси. Тук в тоя Ерген по какво да ги комбинират?
Основното правило е: IQ колкото номера на обувките и силиконови импланти пропорционални на размера на юмрука, и си вътре. 🙄 С малки изключения.

Мда, има го тоя момент

# 2 188
Според мен проблемът си е в Роси, което не означава, че е лош човек. Тя сама каза много пъти, че страда от липса на внимание, но при нея това страдание не е като при нормалните хора, а в леко притеснителни граници. Когато не го получи това внимание, изглежда се разстройва и озлобява и започва да го търси по най - неподходящи начини и така още повече влошава нещата. Когато си в група с още 20 човека, не можеш да очакваш всички да стъпват на пръсти покрай теб и само с твоите нужди да се съобразяват. И аз съм интроверт, но когато съм сред хора, намирам начин да се справям. Най - малкото можеш да изслушваш другите, да стоиш с тях, да се държиш дружелюбно и т.н., а не демонстративно да се отделяш на 5 метра и да ги наблюдаваш изпод вежди, знаейки, че отделянето ти ще привлече внимание и коментари. Начинът по който се присъедини към Даниела и Ферай беше ок, значи може да общува що - годе. Не можеш да се фръцкаш за щяло и не щяло и да се държиш странно и после да се чудиш защо не те харесват. При скандала с бележката, Косара се държа много грозно и просташко, както и Люба. Роси добре се защити като цяло, но пак беше в обяснителен режим и сякаш по някакъв извратен начин й харесваше, че е в центъра на разправията. Каквото и да я е докарало до това нездраво поведение и състояние, надявам се да го преодолее и да си набие в главата, че повечето хора не й мислят злото, както тя вярва, че целият свят е срещу нея.
Ако всички момичета лъжат и са се наговорили да я критикуват, да видим мъжете. И те ли са се наговорили ? Единственият й смислен разговор беше край басейна с Мартин. С Виктор и Васил беше криднжава работа през цялото време. Прекъсва ги постоянно, докато те говорят, задаваше им пасивно - агресивни въпроси (към Васил : "ти защо ме изпържи"), постоянно им се жалваше, че е несигурна, че има нужда от гаранции, а в същото време им даваше 1000 шанса и не отстояваше себе си пред тях, когато беше необходимо. Съвсем естествено те се отдръпнаха от нея с времето, защото доловиха цялата нестабилност, която излъчва.

# 2 189
  • Обран бостан ;)
Е, има я. Но обикновено любовта идва, когато не я очакваш. Много ми досмеша миналия сезон, когато от Ергенът не излезе двойка, а в същото време в готварското риалити Хелс Кичън се оформиха три двойки. 😁 Но има и логика, де… Там всички са готвачи, съвпадат им интереси, начин на живот…

И спят в едно спално. Wink

Общи условия

Активация на акаунт