🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 980
  • 2 320
  •   2
Отговори
# 2 190
  • София
Скрит текст:
Изгледах отчасти надкастовете със Бранка и Синтия. В този формат имат проблем с дължината. Според мен те не бива да са повече от 60 мин. защото не се концентрира инфото, а се размива. Ще се върна на тях в края на коментара. Оказа се, че имам позната, чиято дъщеря учи в актьорския клас на Синтия и сподели някои неща, които според мен са важни: Ръководители на класа са Теди Москов и Валентин Танев, преди време третия преподавател е бил и Роберт Янакиев. Любен Гройс е частен университет с доста добри и известни преподаватели. Почти двойно по - скъп е от Натфиз. Синтия била много работлива, обичала това, което прави, мечтаела да продължи образованието си в чужбина. Имала силно изявен комедиен талант и е харесвана много от Москов. Знае перфектно 3 езика освен български, свири и танцува добре. Сменяла е училища не заради лошо поведение, а защото в началото е учила в училище за чужденци - баща и е грузинец  и е живяла до някакво време извън Бг. Много прецизно е изучила правилен български. Средното си образование продължава в бг училище и е имала конфликти защото са я обиждали и тормозели съучениците и за произхода. Вероятно за този род стълкновения говори в надкаста. Също така от известно време работи защото смята, че трябва да е самостоятелна и да плаща таксите за образованието си сама. Често пътува в Европа за да гледа даден спектакъл или концерт. Семейството е с добри финасови възможности и са близки помежду си.
Относно нейният надкаст мога да кажа, че в първата си част научих доста неща от кухнята ( втората част беше много хаотична) на сезона. Изобщо не смятам, че Синтия толкова е хейтила, просто препотвърди мненията в нашата тема относно Виктор и Васил - та тук точно така се коментират характерите им. Единия е инфантилен и непорасъл, другият роботизиран. Изненада ме, че даде някакъв кредит на Даниела, независимо че са крайно различни като позиция в живота. И това ми стана симпатично. Разбира се , имаше изхвърляния относно себе си, но по - скоро ги отчитам като част от възрастта и - 22 / 23 год. Изненада ме много избора на филми, които гледа. Ами това е много голяма рядкост сред младите и евала! Мисля, че Ергена е просто една кратка спирка в живота на Синтия и че тепърва ще постига успехи в професия и личен план, ще помъдрее за разлика от много други участнички в този формат.
Относно Надкаста на Бранка: Определено по - симпатична ми стана, изглежда чувствителна, доста объркана по детски. И мисля - травмирана от предишна връзка или някакви събития, които се отразяват на характера и още не са смелени. Там гледах до средата - след това ми стана скучно. Това са моите 5 стотинки по темата.
Благодаря за смелената информация Flowers Rose
Препотвърди ми се още веднъж, че Синтия е готино момиче, класи над останалите.
Тези надкасти не мога да ги гледам, безкрайно дълги и скучни са ми.

За Росица - момичето е неуверено и няма социални умения. Има и доза високомерие, явно се е смятала за повече от останалите. Да, но ако е така, Ергенът е крайно неподходящо място, където да го демонстрираш. А и самият факт, че участва в такъв формат вече доста и сваля нивото.
Липсва и също така всякакъв усет за ситуация, преценка на мъжете и на хората като цяло. Тя непрекъснато се лепеше за своя ерген в най-неподходящите моменти, питаше и ръчкаше кога и как ще я поканят, имало ли проблем, какво мислели за нея и т.н. Така просто не се прави и това отблъсква. Минала е под радара на ергените, не е забелязана и някак не може да се примири с това и опитва да го промени по нелеп начин. Когато пък беше забелязана, оплеска ситуацията (както беше с въображаемата целувка, която си съществуваше само в нейната глава). Доста е делулу (както е модерният термин). Тя си живее в неин свят и като не и се препотвърди вътрешното желание и вярване, изпада в дупка.
Жалко, защото е симпатична, стройна, интелигентна. Но емоционално е много незряла, може би е гледана под похлупак вкъщи, като златно писано яйце. Такива младежи много челно ги блъска реалността. А тя и не е малка вече - на 25 години е зрял човек.

# 2 191
Това дали е истина!

# 2 192
# 2 193
Да сега го видях и в страницата на Ергенът,  явно тази година ще е по този начин, вместо майки на мъжете.

А Васил няма сам да избира с коя да е 24 часа, те ще се състезават коя го познава най- добре

# 2 194
Да сега го видях и в страницата на Ергенът,  явно тази година ще е по този начин, вместо майки на мъжете.

А Васил няма сам да избира с коя да е 24 часа, те ще се състезават коя го познава най- добре
Само това ли ще е? Предните години и двете ги имаше…. Последните три жени запознаваха родителите си с мъжа, после последните две се запознаваха с неговите родители. Дано и сега е така - интересно ми е повече за семейството на Васил. Реално погледнато нищо не знаем за тях.

# 2 195
Ох, това със семействата е много интересно, но представете си тези хора - родителите, на какво биват подложени заради едното шоу. Миналата година майката на Алек така се беше вживяла, тази колоритна фигура, сякаш наистина ще го жени… аз си представям да кажа на моите родители, че трябва да участват в такова нещо, направо ще откачат!!!

# 2 196
Ох, това със семействата е много интересно, но представете си тези хора - родителите, на какво биват подложени заради едното шоу. Миналата година майката на Алек така се беше вживяла, тази колоритна фигура, сякаш наистина ще го жени… аз си представям да кажа на моите родители, че трябва да участват в такова нещо, направо ще откачат!!!
Вина на Алек си е - трябвало е да я предупреди, че не влиза с цел любов и жена му си го чака навън.

# 2 197
  • София
Виктор да не отпраши към Австралия с плуване 😂

# 2 198
  • България
На Алекс от Маями българският е много зле, но поне е приятна за слушане. Повече се ядва от Брана и Синтия.

# 2 199
На мен ми хареса. Няма акцент, разбира и се. По-добър и е от на Косара и Фирето. Тях и субчичрити не ги ловят.

.
На Алекс от Маями българският е много зле, но поне е приятна за слушане. Повече се ядва от Брана и Синтия.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 15:47 от Labubu8

# 2 200
  • София
И аз не можех да разбера тези точно "колоритни фигури" мама Светла и мама Ксения защо толкова се вживяха, все едно още вътре ги чака служителката от гражданското и край, венчани до гроб с момата. Изиграй си там ролята, давай благи съвети и не се тръшкай и излагай!

Да, би трябвало на трите последни да дойдат семействата и после с двете финалистки среща със "свекърите". Обаче Виторио скоропостижно остана само с две моми, то и те не са съвсем сигурни, няма за кога да се разтакават. Grinning

# 2 201
Не знам защо се поставят диагнози на Росица тука и как не можела да се социализира. Аз понеже нямам общо с психологията, няма да я диагностицирам. Това, което виждам е , че тя се е дистанцира от тях, защото като сподели нещо на някой , то излиза изкривено и като интрига( примера с несъществуващата целувка). Опитаха се да я сготвят там и бяха много разочаровани, че не им се получи, като при Елвира! Те са се нахъсали, че ще я махнат или изкарат най- черната! Склона съм да вярвам на Ивет, че и те нарочно не са говорили пред камера с нея, за да не и дават ефирно време!

# 2 202
Може би ако не клюкареше и мислеше преди да говори - нямаше да излезе толкова зле. Уви, въобще не мога да видя Роси като жертва. Има такива хора, вечно клюкарят и мишкуват, но за разлика от булитата - се свиват на топка, когато някой ги пита в лицето.

За Елвира вече се изясни, че въобще не е сготвена и 100 пъти са ѝ повторили да престане.

# 2 203
  • София
Хората от това поколение са такива. Взимат всичко насериозно, вживяват се. Самите те са винаги със сериозна физиономия, да се засмееш е едва ли не неприлично. Отгледани са строго, в други времена.

# 2 204
Според мен, истината за Росица е по средата. Със сигурност ги е дразнела с негативизъм и излишна драма, с реакциите си, когато другите са на срещи, но и те са надушили слабия в стадото и допълнително са я изолирали. Държи се неадекватно на моменти, блокира и гледа в точка, прави физиономии, вероятно е доста натоварващо да съжителстваш с такъв човек. По думите на Алекс е ревнувала и държала сметка с кого общува и с кого е приятелка, което доста отблъсква. На мен ми изглежда, че в Росица има някаква силна тревожност и лабилност. Когато води разговор, почти винаги повтаря като ехо думите на другия, има разни паразитни жестове, които човек прави от несигурност и притеснение и това, в комбинацията с липсата й на реална преценка кога какво да каже и как да се държи със сигурност е попречило да бъде добре приета вътре. 

Общи условия

Активация на акаунт