🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 735
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 235
“Любопитното предизвикателство ще стане повод за сериозно разклащане на увереността на една от жените в чувствата ѝ към Васил, а какво генерално решение ще вземе тя, тепърва ще видим.”

КоЗара май ще връща роза.

# 2 236
Ми точно Мартин е организирал  сцената за изгонването .

# 2 237
Еее Васята е прецакан. Кошмара няма да може да го прави милионер Joy

# 2 238
Косара нали няма да разбере за баса в предаването? Някой го каза в подкастите или нещо не съм разбрала? Защо ли ще си ходи , ако не знае?

Моля кажете ми, че Кринджавица няма да я има този седмица. Моля вЕ!

“Любопитното предизвикателство ще стане повод за сериозно разклащане на увереността на една от жените в чувствата ѝ към Васил, а какво генерално решение ще вземе тя, тепърва ще видим.”

КоЗара май ще връща роза.

# 2 239
  • София
Останах с впечатлението, че ще им организират някаква игра и печелившата отива на 24 ч.среща с Васил. Явно Косара (ако е тя) не е останала доволна от нещо.

# 2 240
Косара нали няма да разбере за баса в предаването? Някой го каза в подкастите или нещо не съм разбрала? Защо ли ще си ходи , ако не знае?
Синтия беше казала, че са разбрали за баса чак като видяли епизода по телевизията…

Иначе до колкото схващам, имали са задача да напишат любовно писмо на Васил. Може да си е дала сметка, че не може да напише нищо хубаво за тоя лешпер. 😁 Колко пъти вече ѝ направи лошо впИчатление.

# 2 241
Марти-парти продава чуднички ментета… Ето защо толкова криеше “бутика”. Trollface
Скрит текст:

# 2 242
  • Stockholm
Тези 24 часови срещи са нещо спонтанно измислено от продукцията, за да спасяват положението. Толкова скучен Ергенът две седмици преди финала, никога не е бил.

# 2 243
  • ПАЗАРДЖИК
Сега като влязат и майките на Клаудия и Любомира ще се раздвижат нещата. Виктор и без това не знае какво да прави, сега с майките съвсем ще се спече!

# 2 244
Има ли нова тема?

# 2 245
Идва ми да се тричам собственоръчно само като прочетох описанието на епизодите 💊🥤💊
Тези 24 часови срещи са нещо спонтанно измислено от продукцията, за да спасяват положението. Толкова скучен Ергенът две седмици преди финала, никога не е бил.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 20:16 от Labubu8

# 2 246
Марти-парти продава чуднички ментета… Ето защо толкова криеше “бутика”. Trollface
Скрит текст:

А, Мартина има накъде да ги подобрява, някои от дрехите дори не отговарят на естетиката на марката 😅

# 2 247
А, Мартина има накъде да ги подобрява, някои от дрехите дори не отговарят на естетиката на марката 😅
Карай ся. 😁 Обаче е брутално… Занимава се с нещо незаконно, но въпреки това се бута в телевизията. Супер умно.

# 2 248
Алекс в Надкаст определено ми е по-приятна от Синтия, но и тя е някак много предпазлива какво как казва. Не знам защо, но наистина оставам с впечатление, че много ги е страх някои хора като Силвия, Алекс, Синтия дори да не кажат нещо, заради което ще получат червен картон от тази велика групичка на "готините".

Синтия пък с нищо не ми е повече от другите. Беше ми интересна в някакви моменти от предаването, но след подкаста с нея осъзнах, че е било просто защото не я бяха показали в пълната й светлина... Един от малкото случаи на подкасти с ергенки, които съм гледала тази година, след който човекът да ми стане по-несимпатичен.

Според мен Росица си има своите недостатъци като всеки друг (включително и всички вътре) и на моменти си й личат доста. Но това, че тя не е права в някакви ситуации, по никакъв начин не прави другите грубиянки по-адекватни.
Александра от с1 после показа, че не е особено балансирана и мъдра, така да се каже, но пък това не променя факта, че Дениз я наричаше стара мома, изрод, грозна и тн. Виктория К пък се напи, зачерви като домат и я заля. Та, каквато и да е Росица, другите показват за себе си те какви са. Няма оправдание за поведението им.

# 2 249
Карай ся. 😁 Обаче е брутално… Занимава се с нещо незаконно, но въпреки това се бута в телевизията. Супер умно.

А сега както са позатегнали правилата за ментетата в Германия и Франция, предлагам да мине от там и да види какво значи гранична проверка.

Общи условия

Активация на акаунт