Отговори
# 150
Лайк от Бейза.

# 151
Намерих превод на интервюто на Мерт за списание L'OFFICIEL HOMMES - от фейсбук
Скрит текст:
💞Интервюто на Мерт за списание L'OFFICIEL HOMMES
👏 Мерт ни показва за пореден път... защото си остана същият човек.. семпъл, естествен, мъдър бой
- Да. той самият ли е.. и неговия свят... обича да се култивира, да открива нови неща.
💞Мърт: Научих тази уязвимост
това всъщност е сила. Чувствата и емоциите, от които се срамувах и потиснах.. започнаха да се проявяват чрез образи. Действието е странен и понякога изтощителен начин да опознаеш себе си.
💙 Репортер: Защо героите, които търсят смисъл, ви привличат?
💞Мерт: Понеже ме представлява, не ме привлича повърхностни или очевидни личности... обичам тези, които се опитват
Да разбереш живота, който има вътрешни борби.
Животът за мен не е просто прави линии, а красив хаос. Харесва ми, когато
Човек се опитва да разбере тази бъркотия.
💙Репортер: Къде са вашите идеи и проекти, вдъхновени?
💞 Умирам: от музика, от киното... Филм. от книгите... книга като Стивън Чебоски и режисьори като Дейвид Линч силно повлияха на вижданията ми. Обичам творби, които смесват фантазията с реалността, които задават въпроси вместо отговори.
💙Репортер: Когато Мерт срещне някого, когото не е срещал преди
и за първи път да проведем разговор,
в какво иска да вярва този човек?
💞Мерт: Вероятно не искам да кажа много.
Този човек изглежда сякаш стои на разстояние, но гледа отблизо. Харесва ми, че хората просто гледат. Не всеки трябва да разбере или да бъде разкрит веднага на първата среща.
💙Репортер: Терминът фантазия има различни значения.... Как го виждаш?
💞Мърт: Всеки играе фантазията в
по свой собствен начин. За мен фантазията не е просто фантазия за бягство, а средство.
за да създам алтернативна реалност, реалност, която идва отвътре, обичам да я дефинирам... като безкрайна мечта или различно желание, друг начин на мислене. Това е средство за разбиране на света от ъгли
ние, не само интелектуален лукс.
💙Репортер: Така мечтата не е цел
Има ли начин?
💞Мерт: Мечтата за мен не е просто
да станеш нещо, но да създадеш нещо, което не присъства, да изградиш свой собствен свят
без ограничение . Не харесвам онези традиционни мечти, които се измерват в работа или слава, но ми харесва, че мечтата е винаги
откритие, проект без край.
💙Репортер: Винаги ли сте имали този ентусиазъм?
💞Мерт: От двадесет години нося този ентусиазъм в себе си. Никога не е било свързано с бърз успех или външен блясък.. Мисля, че любопитството е това, което храни мечтата и ѝ дава енергия да продължи напред.
💙Репортер: Как виждате този свят?
Имате ли конкретен начин?
💞Мърт: Нямам начин.... Следвам интуицията си
Въображението е моят компас... Не търся крайна цел, а изживяване, вътрешно чувство, което ме води... кой ме прави
да се продължи.
💙Репортер: Това, което ме интересува сега, е гледната точка на някой като теб..
който не е толкова концентриран.. да постигне мечтата си...... до колкото се интересува
да изживеем тази мечта.. с всеки детайл
на неговата концепция за ентусиазъм?
💞Mer t: Ентусиазмът трябва да дойде отнякъде.... докато оставам любопитен за живота, ентусиазмът и емоцията са неразделни от мен.
Избягвам повторения, бягам от всичко скучно.
и аз избирам да не съм на места без любопитство
Това ме държи балансиран
и това поддържа страстта ми.
💙Репортер: В края на дискусията си Мерт Рамазан Демир ни даде мъдрост
да се справя с живота.
💞Мерт: Защото истината не винаги е удобна, всичко което се случва
прави мотивацията да угодиш на всички, в крайна сметка става празен, без душа или дълбочина.
"""Означава, че Мерт Рамазан Демир подчертава крехкостта на идеята да се радва на другите. ""
Всички обичат Мерто! 🧿

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:05 от BELL-

# 152
Фенове са засекли Мерт на летището в сряда ,когато се е прибирал. Пишат ,че това е международното летище в Чукурова

# 153
Добро утро ☕️
А Мерт уволни ли се? Защото първо информацията беше, че клетвата е на 30 април, а ще се уволнява на 3 май, т.е. днес ще го пуснат да си ходи?

# 154
  • София
Най-после излязло доказателство, че Мерт се е прибрал в сряда. 3-ти май е административна дата, те обясняваха туркините, че на 30-ти още ги пускат. Вече наистина не помня дали се писа тук това. То и те самите толкова различно инфо пуснаха, че не бяха сигурни.
За Лондон също първо писаха, че Мерт отива да работи 4 месеца. Аз това, което разбрах от сравнително достоверен профил е, че отива да учи за месец-два. Дали ще е сам или не там предстои да видим. Вярвам само на снимки Joy

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:12 от MysteryG

# 155
Хелоу, мацки! 🫶
Айде нещо от някъде да излиза вече! 🙏 изчака ми се чакането! 🤣

# 156
  • София
Мерт е пил чай с военните

# 157
Кратко интервю с Гьоздето от снощи! Всички обичат АфРам и  аз също! 🤍
Четох преди малко, че не може да говориш за единия и да не споменеш другия! Аз също не мога да ги разделя! 🧿

https://x.com/firdawssosso/status/1918631181387509780?s=46&t=C9m … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 158
  • Ямбол
Здравейте момичета ! 😊
Фотосесията на Мерт е страхотна,облеклото му не ми допада особенно ,но като цяло е супер ✌️.Чакам да изскочат някакви снимчици на него и Афито вече 🥰

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:31 от roxy94

# 159
# 160
С фенка

Мерт качи и списанието. Мирай го сподели на стори.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:29 от Албенаа

# 161
  • София
Ако Рамо е в Неапол, лягам и умирам Joy(сори Диче Stuck Out Tongue Winking Eye)

https://x.com/hercaihelin/status/1918653335218864441?t=e9M6prQ2A … _mzIlmck2VTw&s=19

Вчера имаше слухове за реклама на очила, която ще се снима в Италия. Аз още чакам да видя Мерт наистина ли е там.

# 162
Снимката е от летището на Неапол, и очевидно не е от лятото.

# 163
  • София
Да, намерили са я в тик ток, от вчера е, уж.
То си личи по косата, че е нова. Дано е вярно за рекламата на очила.
Бях в Неапол преди месец, направо сме се разминали Joy

# 164

Общи условия

Активация на акаунт