Отговори
# 165
  • София
На сторито на Афра пише "Аз, гледайки към въображаема камера, когато стане нещо, което знам, че ще трябва да обсъждам с терапевта си"

Главната редакторка на Л'офишиел е качила това стори

Пише "@mertramazandemir скъпи; ти си дете цвете, родено в грешната епоха... и ние не се оплакваме.."

# 166
Не, не мага да го приема в това облекло и това си е.....
Още повече и на корицата на списание, да се хареса и споделя.
Явно аз съм старомодна и задръстена, но не е моят Мерт.

# 167
На сторито на Афра пише "Аз, гледайки към въображаема камера, когато стане нещо, което знам, че ще трябва да обсъждам с терапевта си"

Главната редакторка на Л'офишиел е качила това стори

Пише "@mertramazandemir скъпи; ти си дете цвете, родено в грешната епоха... и ние не се оплакваме.."
Благодаря, MysteryG.

Мерт е явление!
Спомних си, че преди време имаше интервю с Емре и той каза, че Мерт изживява сцените и играе с цялото си сърце. Следващият въпрос беше  дали изиграването на тези твърде емоционални сцени няма да се отразят негативно на Мерт. А Емре: не се  притеснявам за него понеже е много стабилен като характер и ценности. /преразказвам/
Сега виждаме части от интервюто му, наистина е много цветен и не е за вярване, че на 27 е толкова ерудиран.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 20:10 от teya123

# 168
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И какво стана сега Thinking аз разногледа станах в Станбула да зяпам по еркеците по улиците в издирване на Метро Stuck Out Tongue Winking Eye пък то ще излезе че той в Неапол чак заминал, ааа. Чок язък значииии Confused

# 169
Здравейте, момичета!
Специални поздрави от Ница и Мантон
Да му се не види  Simple Smile Далече съм от Неапол иначе бих отскочила да го потърся Мерт

# 170
Аутфитите!  ✌🏻

# 171
Мерт и реклама за очила ми звучи мнооооого добре. Дано скоро научим повече. 😎✨🧿
Последния пост на Афи за YSL е достигнал 1м❤️. 🌹✨🧿

# 172
Браво на Афито! 🎉🎉🎉
https://x.com/bigboss7179/status/1918743581222715681?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 22:08 от BELL-

# 173
  • Манчестър
Здравейте, момичета!
Да му се не види  Simple Smile Далече съм от Неапол иначе бих отскочила да го потърся Мерт

Ако имаш време препоръчвам ти да посетиш Езе👌така и така си наблизо😘

# 174
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Белче Hug и какво стана сега Rolling Eyes Мерто в Позитано избяга чак Disappointed Relieved. Но пък ако е отишъл по работа, ще му простя Wink какво да правя Stuck Out Tongue Winking Eye. Искам един неустоим Рамо с готини цаки в най-скоро време Sunglasses.

# 175
Здравейте, момичета!

Наде,приятно изкарване в Ница и Мантон,но непременно,ама непременно "прескочи" и до Монако.Непременно отиди до двореца и градината на двореца.В Ница ти препоръчвам градината "Феникс".Непременно отиди и до Кан,а ако свариш и Фестивала преживяването ти наистина ще е незабравимо.Сега погледнах,тази година ще е от 13 до 24 май.Кан-Ница с влака е за никакво време,но по време на фестивала Ница се обезлюдява,а в Кан камък да хвърлиш няма къде да падне.А,и ако имаш повечко време с автобус можеш да отидеш до Верона,а с влака до граничното италианско градче Вентямиля.Там от Ница ходят на шопинг защото е по евтино и има една малка изба само с отбрани италиански вина с дегустация.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 22:24 от mimi 65

# 176
Белче Hug и какво стана сега Rolling Eyes Мерто в Позитано избяга чак Disappointed Relieved. Но пък ако е отишъл по работа, ще му простя Wink какво да правя Stuck Out Tongue Winking Eye. Искам един неустоим Рамо с готини цаки в най-скоро време Sunglasses.
Щом е с Мирай, значи е по работа там! Пак ще ни зарадва с нещо! 🧿

# 177
Ама, Белче, тя Мирай няма друга работа, освен да се мотае с Мерт хаха. Бая работно посещение изглежда

Охх чакай да си сложа и красавицата, че...

Нейсе, хаят девам едийор  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
Май за сега само този талант менажира! Сигурно за това само той ѝ е работа! ✌🏻

# 179
От Бусе

Общи условия

Активация на акаунт