Отговори
# 210
Така ще направи Рамо! 🤣

И това много ми хареса! ✌🏻
Скрит текст:
🧄🧿🤍♾🪬

# 211
За сега толкова...не е на линия вече Joy
От вчера наобяд беше постоянно...да видим..

# 212
Казваш, кризата премина! 🤣🤣🤣 За сега! 🤣
Едно Афи и от мен ! 🧿🤍♾🧄🪬

# 213
  • София
Явно акаунтът става само бизнес, за другото са фалшивите Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно ми е какво точно ще прави в Италия, то е ясно, че е по работа, но само слухове разнасят в Х. И на мен от голямото триене точно за снимката от филма ми стана по-любопитно, но явно скоро ще има нещо ново там.
За Афра писаха, че започва снимки в понеделник, да видим утре ще излезе ли нещо. Онзи ден засякох реклама по бтв на Go Turkey, нямам търпение да видя и Афито там.

# 214
Бучето и тя отследвала днес Мерт. 🤣🤣🤣 Сигурно му се е обидила, че я е изшъткал от Инстаграма си.😄

# 215
Бучето и тя отследвала днес Мерт. 🤣🤣🤣 Сигурно му се е обидила, че я е изшъткал от Инстаграма си.😄
Голям праз! Скапаната риба се обидила! 🤣🤣🤣
Свързват 62 от инста на Рамо с това! 🫰

# 216
Явно акаунтът става само бизнес, за другото са фалшивите Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно ми е какво точно ще прави в Италия, то е ясно, че е по работа, но само слухове разнасят в Х. И на мен от голямото триене точно за снимката от филма ми стана по-любопитно, но явно скоро ще има нещо ново там.
За Афра писаха, че започва снимки в понеделник, да видим утре ще излезе ли нещо. Онзи ден засякох реклама по бтв на Go Turkey, нямам търпение да видя и Афито там.

Най-добро решение Както се вижда и от тук присъщващите го следят Joy по незнайни причини

Ред е на сестра Пакил да го отследва Grinning

Разделил се  е със Стар ТВ ,  акаунта на Ялъто и ОГМ .Май нов проект няма да излезе от Онур Г поне за сега

# 217
Рамо днес! 🤣🤣🤣

# 218
Много хубава ,  с много интересна  концепция фото сесия на Мерт
Heart

# 219
Честно казано на мен ми се струва, че това е най-правилното решение. Дори закъсняло. Стига са гледали кой следва, кой отследва, какво харесва и коментира. Акаунта е обвързан с професионалните му изяви и нека това представя, за лични неща естествено че има друг профил. Освен като бизнес акаунт, за мен е и защита на семейството и близките му. Стига са си врели носа където не им е работа. А що се късае до присъствието на Мирай, би било странно да не присъства на бизнес и професионалните му ангажименти. Тя е неговите очи и уши, дясна ръка и много добре си върши работата.

Чакаме изненади и от Афито. Енгин ми е изключително антипатичен лично мнение, но заради Афито ще следя нещата.
Еее...най-добрата реклама би била с АфРам, ама това е моя мечта. Grinning

# 220
Делулу ЧагиЗо 👏 +1
Обаче Рамо е направил едни от най-хубавите снимки на Афито! 🤍🧿♾🧄🪬

# 221
  • София
Честно казано на мен ми се струва, че това е най-правилното решение. Дори закъсняло. Стига са гледали кой следва, кой отследва, какво харесва и коментира. Акаунта е обвързан с професионалните му изяви и нека това представя, за лични неща естествено че има друг профил. Освен като бизнес акаунт, за мен е и защита на семейството и близките му. Стига са си врели носа където не им е работа. А що се късае до присъствието на Мирай, би било странно да не присъства на бизнес и професионалните му ангажименти. Тя е неговите очи и уши, дясна ръка и много добре си върши работата.

Чакаме изненади и от Афито. Енгин ми е изключително антипатичен лично мнение, но заради Афито ще следя нещата.
Еее...най-добрата реклама би била с АфРам, ама това е моя мечта. Grinning

Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 222
Аз се радвам,че на Афи и се падна Истанбул за промоционалния филм.Не,че турското средиземноморие не е много красиво,но в града е по-впечатляващо.Дано в началото на лятото да можем да видим резултата,нямам търпение.

# 223
Седалището на коя световна фирма е в Амалфи? Да знам какво да очакваме от посещението там.

Четох днес, че Афра била в Анталия за снимки. Може би лятната колекция на Дефакто?

# 224
Гучи

Преди две години ,един спомен

Общи условия

Активация на акаунт