Отговори
# 435
Нинка, ясно. На мен и там не ми изглежда тъжна, но това си е мое мнение. Правя си изводите, че Афра може да си излиза където си поиска, за нея през ден излизат новини, че е с този и онзи, но накрая все Мерт изневерява. 😃

# 436
Мирай да си . Единият и лежи на рамото , другия го държи за крака JoyJoy
Всеки е детектив
По същата логика можем да разследваме  Хакан и снимките му с Афра Постоянното присъствие е той навсякъде В къщата и , в чужбина , по партита и т .н
Някой знае ли нещо сигурно за него Има ли някъде доказателства каква е ориентацията му? Не
Аз съм чела , че и Мирай може да не е на ти с мъжете и има гадже , която живее в Лондон Никой нищо не знае за тези хора,  само съчинения
И Мерт и Афра знаят какви са мненията за всичко свързано с тях

Не мога да я разбера тая Бейза За снимките  на Мерием У и Каан веднага клип излезе , за Афра - нищо

# 437
Май сте прави за 28.01. Мерт след 14.01. не е харесал нищо публикувано от Афра в Инстаграм. Вече вървят слухове, че ще или е женен за Мирай, че затова има проблем със семейството си.

Е това са пълни глупости, баща му и братята му му харесаха последните публикации и даже баща му коментира, нали ако беше станало щяхме да сме разбрали вече

# 438
КрасиАнна, 😀 наистина, Мирай да си.
Какво е станало на 28.01 толкова? Не помня...

# 439
Не знаех, че в тази тема има толкова потребителки, които имат толкова кофти мнение за Мерт. 😁

# 440
Мирай да си . Единият и лежи на рамото , другия го държи за крака JoyJoy
Всеки е детектив
По същата логика можем да разследваме  Хакан и снимките му с Афра Постоянното присъствие е той навсякъде В къщата и , в чужбина , по партита и т .н
Някой знае ли нещо сигурно за него Има ли някъде доказателства каква е ориентацията му? Не
Аз съм чела , че и Мирай може да не е на ти с мъжете и има гадже , която живее в Лондон Никой нищо не знае за тези хора,  само съчинения
И Мерт и Афра знаят какви са мненията за всичко свързано с тях

Не мога да я разбера тая Бейза За снимките  на Мерием У и Каан веднага клип излезе , за Афра - нищо
👏 +1

# 441
бихте ли ми писали как се водят в инстаграм братята и бащата на Мерт, благодаря

# 442
Краси, това за Мирай и аз съм го чела. Голям куриоз ще бъде, ако накрая наистина се окаже, че Мирай харесва жени. 😄 Ама знаеш ли, заради Мерт може да се е "поправила". 😜

# 443
Не знаех, че в тази тема има толкова потребителки, които имат толкова кофти мнение за Мерт. 😁
Няма такова нещо, никой не съди Мерт тук, напротив. Той е красив, талантлив и млад, а ако е сбъркал в нещо, нищо, това е опит, вярваме в него.

# 444

Lilia,аз имам много високо мнение за Мерт и изключително го ценя, не само като талант,а и като личност.Бях изключително внимателна в изказа си с цел да бъда правилно разбрана и да избегна ненужно клюкарско обсъждане.Явно не съм успяла,сори,толкоз мога.

# 445
Няма такова нещо, никой не съди Мерт тук, напротив. Той е красив, талантлив и млад, а ако е сбъркал в нещо, нищо, това е опит, вярваме в него.

Има, има. От доста време си личеше, ама сега съвсем лъснаха.😁

# 446
Аз ще кажа същото за Мерт, както и за Афра и оня от футбола, наистина ли мислите, че при избора, който има Мерт от жени, ще избере Мирай,тя с какво блести? Момичета от половин Европа и Турция, и още колко руски девочки, руси, чернооки, високи, ниски, млади и красиви ожидат за Мерт, и той да избере Мирай. Не го вярвам.
Това не означава, че Мерай няма мераци, но връзка, едва ли.
Сикорски, съгласна съм за Афра напълно, вайбът и е тъжен напоследък.
Нинка, мислиш ли,че любовта се основава на някаква логика?! Не твърдя,че Мерт е влюбен в Мирай, но и не очаквам изборът му на интимен партньор да се базира на външни белези, възраст и т.н. Не познавам въпросната дама, но само защото е по- възрастна, не заслужава всичко, което се изсипва на главата й. Да не забравяме, че 40 е новото 20. Wink Душата няма възраст, нали?! Ако момчето открива нещо в нея, което не намира в други жени, какъв е  проблемът?! Това, че не е с манекенски мерки също ми е несериозно.
Да, всички тук искаме да е с Афра, защото естетичски стоят много добре един до друг, защото видяхме страхотна химия между тях на екрана, но нашите желания са без значение, а вижданията ни са субективни. Нека уважаваме техните избори и техните чувства.
Пак ще се повторя, казвайки, че нямам никаква представа какво има между Мерт и Мирай, но отношенията им определено не са само професионални. Възможно е да са приятелски, възможно е да са повече от приятелски, но при всички случаи това си е тяхна работа. Аз лично нямам намерение да съдя и соча с пръст.
Единствено се надявам тя да продължава така всеотдайно да работи за него и да намира нови, и нови проекти. Няма лошо жената да става в 4 сутринта, за да се трудят, нито пък има лошо в това работните им пътувания да траят по няколко седмици, важното е да има рекламни договори и филмови проекти.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 18:53 от Fi79

# 447
КрасиАнна, 😀 наистина, Мирай да си.
Какво е станало на 28.01 толкова? Не помня...

На 28.01 публикуваха по-дългата версия на "интервюто" с Мерт през ноща Питаха го , дали спада на рейтинга ще повлияе на кариерата му и после отиде в офиса с Мирай Не знам от къде се разбра , че е 04 ч през ноща като журналиста го пита за Шахмаран ни в клин ни в ръкав На 28.01 , аз видях стори на Мерт за РД , в което той благодареше
Предполагаше се тогава , че е от празнуване по- рано с Афра

# 448
Вие докато се чудите дали Мерт е любовник с Мирай,дали му е “мамче”,”мениджър”,”гадже”,””любовница” във ФБ вече “ожениха”АфРам.

# 449
Сигурно Мерт е сиктирдосал Афра за рождения си ден, за да може да празнува с Мирай. 😂

Общи условия

Активация на акаунт