Отговори
# 480
Там му се е паднало на косматкото, Афра беше на обявено събитие, Мерт е на почивка. Не знам защо се сравняват.
Тет-а-тет седят Мерт и Мирай.

# 481
Фи, това, че някой е отрекъл нещо пред медиите не е гаранция за нищо.
Ако говорим по принцип, съм напълно съгласна с теб, Лилия. В случая обаче говорим за Афра, която щеше да мълчи, ако имаше и зрънце истина, а не гневно да отрича.  Просто не е в стила й да говори лъжи, съдейки от медийните й изяви.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:51 от Fi79

# 482
Принципно всеки може да лъже, ако поиска, не е като да нямаме примери. 😁

Сташа, далеч не е нещо невиждано в тези среди да омешат работата с други отношения. 😁

За протокола да кажа, че не мисля, че Афра мачка чаршафите с някой от Париж или Галатасарай, както и Мерт с Мирай. 😜

# 483
Ех, преди месеци го казах, че темата ще се раздели и че е пълна със солота на Афра. И сега го доказвате.
 Афра не е светица, нито Мерт е грешник. И Афра е имала връзки като млада с много по-възрастни, с разни успели хора в дизи сферата, които да я подбутнат в кариерата.
С принера бяха постоянни демонстрации на любов, навсякъде заедно, а сега какво? За кой път го отследва? И като я питат за Мерт мълчи като партизанин и се прави на интересна. Мерт я блокира след казармата, но ти си един месец в казармата и през това време не спират на свързват бившата/настоящата с други и тя мълчи за теб. И нека не се правим на ударени, Афра посещава по-баровски места, където не всеки има достъп и където трудно ще излязат снимки. Докато Мерт е по-народен човек и никога не се е крил и затова ѝ има материал. Както се вижда и сега, нито той, нито Мирай крият, че са заедно в Италия. Този, който се крие има за какво да бъде хванат.

Мерт не е този с криенето и правенето на светец. И на Мерт не му пука за общественото мнение, за разлика от Афра. Сега има пълното право да излезе и да обяви, че не са заедно, но тя мълчи от 4 месеца. Защо? Репортерите не са имали възможност да попитат Мерт очи в очи какво става. Иначе той ще си каже, убедена съм. След казармата има един друг Мерт, ние не знаем кой какво е разказал на Мерт, че се е случвало докато го няма. Все пак той може да не ходи по тези тайни места, но има достатъчно контакти и ако пожелае ще научи какво е правила Афра без него.
За мен пък поведението на Мерт е на наранен човек, а това на Афра обратното.  Сега Афра ще си хване следващия Хакан Сабанджъ и в темата ще си имате нов любимец.

# 484
Стана тя.
Всички са напрегнати, защото очаквахме новини от АфРам след казармата на Мерт, не веднага, но вече минаха 10 дни. А имаме само новини от Афра отделно, отделно от Мерт. Очакванията отново играят.
Не знам дали е възможно да се опитват да не ги свързват един с друг, и какъв е смисълът да го правят вече, ако са заедно. Но това е, и всички трябва да се успокоят.

# 485
Ех, преди месеци го казах, че темата ще се раздели и че е пълна със солота на Афра. И сега го доказвате.
 Афра не е светица, нито Мерт е грешник. И Афра е имала връзки като млада с много по-възрастни, с разни успели хора в дизи сферата, които да я подбутнат в кариерата.
С принера бяха постоянни демонстрации на любов, навсякъде заедно, а сега какво? За кой път го отследва? И като я питат за Мерт мълчи като партизанин и се прави на интересна. Мерт я блокира след казармата, но ти си един месец в казармата и през това време не спират на свързват бившата/настоящата с други и тя мълчи за теб. И нека не се правим на ударени, Афра посещава по-баровски места, където не всеки има достъп и където трудно ще излязат снимки. Докато Мерт е по-народен човек и никога не се е крил и затова ѝ има материал. Както се вижда и сега, нито той, нито Мирай крият, че са заедно в Италия. Този, който се крие има за какво да бъде хванат.

Мерт не е този с криенето и правенето на светец. И на Мерт не му пука за общественото мнение, за разлика от Афра. Сега има пълното право да излезе и да обяви, че не са заедно, но тя мълчи от 4 месеца. Защо? Репортерите не са имали възможност да попитат Мерт очи в очи какво става. Иначе той ще си каже, убедена съм. След казармата има един друг Мерт, ние не знаем кой какво е разказал на Мерт, че се е случвало докато го няма. Все пак той може да не ходи по тези тайни места, но има достатъчно контакти и ако пожелае ще научи какво е правила Афра без него.
За мен пък поведението на Мерт е на наранен човек, а това на Афра обратното.  Сега Афра ще си хване следващия Хакан Сабанджъ и в темата ще си имате нов любимец.

Много интересно как те нямаше толкова време тук, и се появи като започнаха споровете. Все едно си стояла тук и само си чакала да стане нещо за да започнеш да пишеш. Доколкото помня си мениш мнението постоянно, преди говореше лошо за Мерт, сега се правиш че го харесваш. Предполагам че си с Афра 24/7 и знаеш тя къде ходи и с кого ходи

# 486
за съжаление Афи не е харесала нищо от казармата или Италия с Мерт, ясно е, че има нещо за съжаление. Последно нещо  с Мерт е харесала ноември 24г

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 20:24 от ani.zaiche

# 487
  • София
Всъщност веднъж съм спорила с нея заради Мерт, но всики други пъти е хейтила Афра.

# 488
Появата на някои коментари е най-ясния знак, че сме излезнали от правия път всички. Време за обединение и мир. 😁

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 20:25 от Iv32

# 489

За мен пък поведението на Мерт е на наранен човек, а това на Афра обратното.  Сега Афра ще си хване следващия Хакан Сабанджъ и в темата ще си имате нов любимец.

Много интересно как те нямаше толкова време тук, и се появи като започнаха споровете. Все едно си стояла тук и само си чакала да стане нещо за да започнеш да пишеш. Доколкото помня си мениш мнението постоянно, преди говореше лошо за Мерт, сега се правиш че го харесваш
Оо, значи е невъзможно да чета, но без да пиша?🤣 Спорове и солотата на Афра винаги ги е имало, но нещо си изпускат нервите и маските започват да падат.
Ох, Мистери, аз ако съм изкукала, то какво би казала за тези, които наричат Мерт друсалка, жиголо, женкар, курвар? Нещо замлъкна за Еванджелин, Милена, Фи и ко.
 Критикувахте Мерт, че ходи по барове, включително и аз, сега Афра е тази с баровете, но критика за нея от вас няма. Лицемерие до шия.
И ако не е блокирана Афра, то защо само нейните тагове ги няма. Сигурно си някое велико ИТ и само и единствено ти знаеш защо липсват таговете, след като уж не е блокирана.

Аз му пожелавам на Мерт да си сбъдне мечтата да е режисьор. Така ще бъде забравен от "фалшивите" фенове и ще си живее живота на спокойствие, далеч от славата.
И този път е ред на Мерт да се отрече от Афра. Така ще са квит.

# 490
Значи Афра и Мерт не се следват от началото на февруари, а сега Мерт след казармата специално е блокирал профила на Афра, така ли?

# 491

Много интересно как те нямаше толкова време тук, и се появи като започнаха споровете. Все едно си стояла тук и само си чакала да стане нещо за да започнеш да пишеш. Доколкото помня си мениш мнението постоянно, преди говореше лошо за Мерт, сега се правиш че го харесваш
Оо, значи е невъзможно да чета, но без да пиша?🤣 Спорове и солотата на Афра винаги ги е имало, но нещо си изпускат нервите и маските започват да падат.
Ох, Мистери, аз ако съм изкукала, то какво би казала за тези, които наричат Мерт друсалка, жиголо, женкар, курвар? Нещо замлъкна за Еванджелин, Милена, Фи и ко.
 Критикувахте Мерт, че ходи по барове, включително и аз, сега Афра е тази с баровете, но критика за нея от вас няма. Лицемерие до шия.
И ако не е блокирана Афра, то защо само нейните тагове ги няма. Сигурно си някое велико ИТ и само и единствено ти знаеш защо липсват таговете, след като уж не е блокирана.

Аз му пожелавам на Мерт да си сбъдне мечтата да е режисьор. Така ще бъде забравен от "фалшивите" фенове и ще си живее живота на спокойствие, далеч от славата.
И този път е ред на Мерт да се отрече от Афра. Така ще са квит.

Правиш ли разлика между бар и ресторант, защото Афра няколко пъти я изловиха журналистите как излиза от заведение, не от бар

# 492
Цитат
Ох, Мистери, аз ако съм изкукала, то какво би казала за тези, които наричат Мерт друсалка, жиголо, женкар, курвар?
Тия епитети от нашата тема ли са? Аз защо не съм ги срещала? Head Band
А темата може да си съществува, независимо от това дали има или няма АФРАМ. Както съществува друга една тема, възникнала по повод общ сериал. Пишат си хората съвсем възпитано, интересуват си се и от двамата партньори и техния професионален и личен живот.

# 493
На мен ми е интересно как може да излезеш и да заявиш, че нямаш нещо с някого, когато никога не си заявявал, че имаш. Thinking
Чувствам се объркана!
P.S. Пролича си, че не съм на ти с партньорите на Афра, така че спирам да я защитавам.

Никога не съм използвала каквито и да било епитети за Мерт! В речника ми не присъстват думи като "друсалка, курвар и т.н.",  така че няма как да съм ги употребявала по чийто и да било адрес. Никога не съм си позволявала да коментирам личния му живот, а само героя му, който, представете си, е фикция!
Да, имах и имам проблем с екранното му превъплъщение. За Ферит съм казвала много неща, но отново не съм използвала гореспоменатите думи.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:53 от Fi79

# 494
На мен ми е интересно как може да излезеш и да заявиш, че нямаш нещо с някого, когато никога не си заявявал, че имаш. Thinking
Чувствам се объркана!
P.S. Пролича си, че не съм на ти с партньорите на Афра, така че спирам да я защитавам.

Никога не съм използвала каквито и да било епитети за Мерт! В речника ми не присъстват думи като "друсалка, курвар и т.н.",  така че няма как да съм ги употребявала по чийто и да било адрес. Никога не съм си позволявала да коментирам личния му живот.
Имах и имам проблем с екранното му превъплащение. За Ферит съм казвала много неща, но отново не съм използвала гореспоменатите думи.

Тук никой не го е наричал, курвар и женкар

Общи условия

Активация на акаунт