Отговори
# 510
Момичета, какво се случва в темата? Задминавате негативите, които съм чела в темата, която е за Мерт. По-спокойно и Мерт и Афра имат личен живот извън сериала, те си знаят какво и защо се случва. Важното е да има интересни новини и скоро да ги видим отново в кадър.

# 511
Тъкмо ще изпишем темата 😂 по-бързо.

# 512
Здравейте, момичета
Аз се прибрах от моята екскурзия и почивка.
Направо съм в шок. Какво се случва тук? Какви са тези писания? Оставете ги Афрам малко на мира. Какво ли не се изля по техен адрес.
Аз обичам и двамата - Мерт и Афра, както поотделно, така и заедно. За мен като техен фен е важно те да са щастливи пък дали заедно или поотделно, както те си решат. Животът си е техен. На никой не дължат обяснение какво и с кого правят, заедно ли са, във връзка ли са, разделени ли са, били ли са заедно, само приятели ли са.
Може умишлено да не искат сега да се показват заедно. Не може постоянно да ги свързват като двойка и Сейфер. Всеки от тях трябва да развива кариерата си и да блести със своя талант,а не на гърба на другия или на нещо друго.
Доста често заради фалшиви новини и аз се обърквам и не знам в какво да вярвам.
За мен има Афрам и са заедно. Дори и да има раздяла това е тяхно решение и всеки има право да продължи по пътя си. Не мисля, че Мерт е човек, който би наранил половинката си по този начин - като й изневери или нещо такова. Афра пък е доста разумна жена и тя не би допуснала някой до себе си просто ей така, камо ли да го зареже без причина или и тя да изневери.
Само те двамата си знаят какво се е случило и какво става сега. Нека уважим тяхното лично пространство и правото да си живеят живота както искат.
Обичам ги и с нетърпение чакам новини хубави за тях и за новите им проекти Simple Smile

# 513
Тъкмо ще изпишем темата 😂 по-бързо.
Единственото хубаво в тази ситуация. 😁

# 514
https://x.com/diziveefilmler/status/1921270243042689200

Първият филм от изброените ще бъде в Нетфликс на 6.06 Със  Синем Кобал и Алп Навуз е
Да се надяваме , че нашият ще е скоро

А  последният мисля е с Мерт Я  и Бурак Йо . От преди 2 г е сниман

# 515
https://x.com/diziveefilmler/status/1921270243042689200

Първият филм от изброените ще бъде в Нетфликс на 6.06 Със  Синем Кобал и Алп Навуз е
Да се надяваме , че нашият ще е скоро

А  последният мисля е с Мерт Я  и Бурак Йо . От преди 2 г е сниман
Най-после хубави новини,прибирайте сабите.

# 516
Тука пак сме добре, ама в Х са истерии до Космоса и обратно. 🤣🤣🤣

# 517
Тино, ти само солота и на двамата ли четеш в Х? Че баш такива глупости пишеш.

Къде е Бубанка, да трие всичко, че не си струва да се четат тези простотии.

Нищо чудно Тино да е някой от фалшивите профили в туитър, които пишат лошо за Афра. Нама да се учудя

# 518
Не , че вярвам в конспирации обаче филмът на МЯ беше уж загубен и т .н , не можеха да го намерят Grinning
Не е промотиран въобще от Нетфликс Сега хоп се появи Шнура е опасен за взаимодействието Знаем за връзките на ОГМ с Нетфликс GrinJoy

# 519

Нищо чудно Тино да е някой от фалшивите профили в туитър, които пишат лошо за Афра. Нама да се учудя
Да, а пък ти сигурно си някоя от тези, които пишат, че Мерт има връзка с Мирай. За Мерт и Мирай може да се пише, за Афра- не. Мирай поне няма деца и бивш мъж, ако са заедно. Окан Бурук има и двете. Прясно разведен.

# 520

Да, а пък ти сигурно си някоя от тези, които пишат, че Мерт има връзка с Мирай. За Мерт и Мирай може да се пише, за Афра- не. Мирай поне няма деца и бивш мъж, ако са заедно. Окан Бурук има и двете. Прясно разведен.

Ами не скъпа Тино, нямам такъв профил. Даже вчера тук написах как може изобщо някой да си помисли че Мерт и Мирай имат връзка, докато ти открито показваш омразата си към Афра. Хората които са тук могат да го потвърдят как вчера го написах

# 521

Ами не скъпа Тино, нямам такъв профил. Даже вчера тук написах как може изобщо някой да си помисли че Мерт и Мирай имат връзка, докато ти открито показваш омразата си към Афра. Хората които са тук могат да го потвърдят как вчера го написах
Иска се акъл, за да разбереш иронията.
Уж си писала за Мерт и Мирай, а само Афра, Афра, Афра. Сякаш към Мерт няма омраза. Изглежда някои ги е яд на него, че има успехи без да е подлога на този и онзи, без да им прави мили очички и да им се мазни. Дори има смелост да ги отследва.
Изтрил е и поста за Баран. Отследвал е и колеги от филма, но аз не разбирам нуждата от последване на всеки, когото си срещнал. И изглежда Мерт мисли като мен.

# 522

Иска се акъл, за да разбереш иронията.
Уж си писала за Мерт и Мирай, а само Афра, Афра, Афра. Сякаш към Мерт няма омраза. Изглежда някои ги е яд на него, че има успехи без да е подлога на този и онзи, без да им прави мили очички и да им се мазни. Дори има смелост да ги отследва.
Изтрил е и поста за Баран. Отследвал е и колеги от филма, но аз не разбирам нуждата от последване на всеки, когото си срещнал. И изглежда Мерт мисли като мен.

Само последно нещо да кажа и преставам да отговарям. И двамата са хейтени постоянно и за двамата се пишат лоши неща

# 523
Мирай да ми прости😁

# 524
Олеле,какво става тук?Отследвали,последвали,тагнали,не тагнали,тоя бил любовник на оная,пък оная била любовница на оня,бетер турски сериал.Сега да ви кажа една случка от моя живот.Тъй като съпруга ми беше моряк и отсъстваше от къщи по 6-7 месеца много хора се опитваха да вкарат някаква интрига между нас.Веднъж един съсед му казал,че ме видял еди-къде си,с еди-кой си.И знаете ли какво му отговорил съпруга ми?"Ами какво да ти кажа приятелю,по-добре да ядеш торта с приятели отколкото л....а сам."И с интригата се приключило до там.Веднъж наш познат ни попита как така не сме се развели още след като в годината се виждаме само за по 2-3 месеца.Отговорих му,че най-вероятно щяхме да сме разведени ако през цялата година бяхме заедно.Та същото става сега и с тези двама,млади хора.Обсъждат се някакви неща които абсолютно никой не знае дали са се случвали някога.Само някакви догатки и предположения,подкрепени с доста фантазия.Ама като се каже,че сестра ти е к.....а,ти върви и обяснявай,че нямаш сестра.Излишни спорове и нападки.Никога Мерт и Афра не са заявявали,че имат някаква връзка извън сериала.Това със следването и отследването въобще няма да го коментирам,защото е абсолютно несериозно.Ама Афра имала връзка с този или онзи преди не знам си колко години.Ами ще има,красиво,младо,здраво,успяло момиче ще има, даже връзките и са малко.За Мерт не се говори за предишни връзки,но вярва ли някой,че младо,здраво,хубаво момче хич и не е имал някакви връзки?Потвърждава се това,което бях писала и преди,"има хора,които знаят за мен толкова много,че като ги срещна ми се иска да ги попитам:Здравейте,как съм,добре ли съм?Как спах снощи и как съм днес?"За мен и двамата са абсолютни професионалисти след като не разчитат на "креватните"си отношения да бъдат най-коментираните,а веднага се захванаха с казарма,работа с които явно искат да бъдат запомнени.Абсолютно не ме интересува кой с кого ляга и става.Интересува ме да ги гледам на екран с проекти които отново да ме "хващат за гърлото" и да вярвам в героите им.Искам да се наслаждавам на таланта им.

Общи условия

Активация на акаунт