Проблем с прахови частици в стаята

• 1 157
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • IC 1101,Abell 2029
Който е писал че колкото било по-чисто толкова по-голяма вероятност има да се развие алергия към домашен прах,хал хабер си няма от това.За да се развие такава алергия са нужни две неща.Първо:източник на домашен прах който да вдишваш дълго,примерно поне една,две години.И второ:повече от необходимото миене на ръцете.Затова алергията към домашен прах се нарича болест на чистите ръце.Когато ръцете се мият повече,тогава имунната система се разглезва и вече когато има източник на домашен прах,тя започва да реагира на него,като започва да го разпознава като враг за организма.И още нещо което се написа по горе и което абсолютно не е вярно.Алергията към домашен прах не може да мине от само себе си.Провежда се имунотерапия,която продължава с години.Дори и след нея пак не е сигурно че ще бъдеш излекуван напълно.

# 16
alex_bg, по-големи невернотии не бях чувала НИВГАШ! Нещо като много нелепа фантастика!
Казвам ти го като алергична към домашен прах и акари! И не само ...

# 17
  • IC 1101,Abell 2029
Да,сигурно си толкова "алергична",колкото онзи потребител по-нагоре,на който ей тъй,вероятно с божията намеса му минала алергията.

# 18
И на мен ми мина алергия към душ гелове и шампоани като ползвах 8 месеца само бебешки. Просто не се излагах на алергени и мина без никаква терапия.
Сега си ползвам каквото хвана и няма проблем.
Относно домашния прах, ако ползвате одеала, пробвай да ги чаршафосваш. Ако ти е лесно, мий пода всеки ден набързо, колкото да се обира прахоляка.

Общи условия

Активация на акаунт