Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 81

• 25 861
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Acid_Burn, морална подкрепа и от мен. Дано след цялото мъчение поне разултатът да е добър. Как така си се събудила от упойката? По време на минипулацията ли?

Пиенето на очистителното е мега гадно. Аз съм си правила във ВМА, 3 литра трябваше да изпия, толкова гаден вкус, едвам успях, напънах се, след като една младичка лекарка ми обясни колко е важно това. Иначе проблем с течностите нямам, пия по 3-4 литра вода на ден.

# 286
Acid_Burn, морална подкрепа и от мен. Дано след цялото мъчение поне разултатът да е добър. Как така си се събудила от упойката? По време на минипулацията ли?

Пиенето на очистителното е мега гадно. Аз съм си правила във ВМА, 3 литра трябваше да изпия, толкова гаден вкус, едвам успях, напънах се, след като една младичка лекарка ми обясни колко е важно това. Иначе проблем с течностите нямам, пия по 3-4 литра вода на ден.
Благодаря! Да, по време на манипулацията. Чух накрая професор Спасова да се кара на анестезиолозите, че трябва да си вършат работата съвестно, защото това ѝ е втори пациент, който се буди за деня и пациентите за какво си плащат? Да уточня, че упойката е включена в цената на пътеката, но отделно се плащат 250 лв за избор на екип за анестезиолозите.

# 287
Acid, звънни на този телефон и питай всичко,  което те интересува. По принцип дават пълна информация за цени, престой и т.н.
Бог да благослови напълно излекуване!

# 288
bongo, много ти благодаря! Ще се обадя още днес.

# 289
О, аз ако правя не планирам в държавна болница. Абсурд.
Мисля в София мед, там си ме знаят и не съм чула за драми с упойки.

# 290
Acid_Burn желая успех и стискам палци за възможно най-добра развръзка!

# 291
  • София

Благодаря! Да, по време на манипулацията. Чух накрая професор Спасова да се кара на анестезиолозите, че трябва да си вършат работата съвестно, защото това ѝ е втори пациент, който се буди за деня и пациентите за какво си плащат? Да уточня, че упойката е включена в цената на пътеката, но отделно се плащат 250 лв за избор на екип за анестезиолозите.

Леле, това е брутално безхаберие и непрофесионализъм.

# 292
catty m, и предишният път беше така. Според мен проблемът идва, че за колоно и гастро те водят в отделен кабинет и след процедурата ти помагат да се обуеш и те връщас инвалидна количка в стаята. И анестезиолозите трябва да дозират упойката така че хем да спиш по време на процедурата, хем да се събудиш, за да те върнат в стаята, което май не им е по силите. Да, определено имат проблем, но се опитвам да търся причините в дълбочина.
В Доверие като ми правиха хистероскопия преди няколко години, дойдоха, взеха ме от стаята с леглото и после ме върнаха с него, докато аз още спях. Обаче в държавната болница няма такива екстри.

# 293
Аз съм правила в Сити клиник, мъжът ми в Лозенец ( доктора е от сити, премести се), много близки в Токуда, никъде н8този проблем с упойката. Специално с Карагьозов всичко ще мине отлично, за профилактика и асистентите му са отлично обучени лично от него - за който има нужда. За пореден път чета за този проблем в Иван рилски и не знам защо се излагат така. Близко дете също пострада там от упойката. Не знам кой е некадърния анестезиолог, но е много голям проблем това, аз не бих стъпила там.

# 294
Ако някой приема желязо ще се раздвам да сподели в кои часове приема лекарството за ЩЖ и желязото. Аз трябва да приемам желязо 2х1 (сутрин и на обяд). Освен Еутирокса да го пия вечер...

# 295
Аз взимам Еутирокса в 3 през нощта и пиех желязото в 11 и в 17 ч. Сигурно не беше идеален таймингът, обаче няма как иначе. 

# 296
Ако някой приема желязо ще се раздвам да сподели в кои часове приема лекарството за ЩЖ и желязото. Аз трябва да приемам желязо 2х1 (сутрин и на обяд). Освен Еутирокса да го пия вечер...

Ох, лично аз не издребнявам.
Правя каквото мога, понякога става какво ще.
Дори и на хормона не мога винаги да му дам час без нищо да пия. Сутрин го приемам като се събудя. Понякога мога да се събудя в 4 и го изпивам, имам навика често, но не винаги.
Но желязото обикновено ми е следобеда с вит. С. Или като се прибера от работа към 18.
Понякога и го пия и преди обед.
Мисля, че ако съм пила хормона в 6 сутринта, в 11 едва ли е драма.
Ама то много неща може да му пречат на тоя хормон.

# 297
И аз следобяд, вечер...то не трябва и мляко и куп неща.
Стреса е вреден

# 298
И магнезий също да добавя си пречи.

# 299
Момичета, от кое желязо сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт