Мнението ви за римски щори от Гершман?

• 51 771
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
Вижте и тук : http://www.cvetno.com/ Цените за готова щора с плат и механизъм със стандартните  материи са до 55 лв./кв.м. Могат да се монират на таван или върху дограмата. Шият и сплат на клиента, но излиза май по-скъпичко.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 17:28 от mamche2

# 91
Не съм чела цялата тема.Харесах невероятни черни римски щори на Гершман.Искам да ви попитам, нормална ли е  цена от 57 до 70 лв. на м 2?Или да потърся и на друго място.[/b]

Горе-долу е нормално май. Това с механизма ли е или само за плата?

# 92
Аз си порьчах дьрвени римски щори от КАТИНА , практични са много , доволна сьм много бяха коректни от КАТИНА

# 93
Аз си порьчах дьрвени римски щори от КАТИНА , практични са много , доволна сьм много бяха коректни от КАТИНА
Мога ли да помоля за снимка, че ми е много любопитно как изглеждат точно дървените римски щори...  newsm78

# 94
И аз се двуумя между пердета и щори....тя се записвам да следя.

# 95
Аз съм доволна от римските щори.Сложих си в целия апартамент.Но заедно с тях имам и пердета,защото сме много близко с друг блок и всичко се вижда.Препоръчвам ги.Хем са практични,което за мен е най-важно,хем са красиви.

# 96
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Не е задължително римските щори да са от Гершман. Ние ги поръчахме от друга фирма, с нищо не отстъпват от тези на Гершман. Честно казано, като отидохме до магазина на Гершман и като видях цените се поуплаших. В другата фирма ги поръчахме на доста по-сносна цена.

Stanimira1980 -би ли споделила от коя фирма ги поръчахте и на каква цена?Може и на ЛС.

# 97
Не е задължително римските щори да са от Гершман. Ние ги поръчахме от друга фирма, с нищо не отстъпват от тези на Гершман. Честно казано, като отидохме до магазина на Гершман и като видях цените се поуплаших. В другата фирма ги поръчахме на доста по-сносна цена.

Stanimira1980 -би ли споделила от коя фирма ги поръчахте и на каква цена?Може и на ЛС.
И аз се присъединявам с молба за повече информация.

# 98
Аз си намерих в Айтос място където шият римски щори, цената е много по ниска от Гершман. Скоро ще споделя и за качеството.

# 99
Ние имаме плисе и вертикални щори от Гершман. Нямам никаква забележка! Перфектно взети мерки, страхотни материали и повече от перфектно монтиране!
Препоръчвам с 2 ръце.

# 100
Много добре са станали щорите, доволна съм. Надявам се и да излязат здрави механизмите.

# 101
  • Бургас
и аз съм много доволна- първия път закасняха с монтажа, но втория ме изненадаха приятно- за седмица и половина бяха готови. Доволна съм от монтажа и самите щори!  Peace

# 102
Само не правете пожар вкъщи щото не се перат след пожара. Много са хубави обслужването е перфектно ама след малък пожар със забравена ютия, която след като изгоря се залепи на щорите и отидоха на кино- не че изгоряха ама пластмасата дето е станала на сажди няма как да се свали от тях.

# 103
# 104
  • София
Не знам за качеството им, бидейки първата компания предлагаща римски щори в Бг, популярността им идва малко by default.
Ходих в магазина им в Interior city, но не можах да си избера плат. Харесах си този плат н … 56;аш от магазин Тапетия на Мадрид, за 27.90 лв метър единична ширина. Шев и механизми ще са от Алекса, срещу 55 лв на линеен метър и 5 дни за изработка. Така за 3 врати 70/210 и един прозорец 160/150 ще ми излезе малко над 400 лв.: 223 лв. плат и 182 лв шев и механизми.

Общи условия

Активация на акаунт