С какво ви радват хората?

• 1 904
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Днес се разхождах в парка, поздравявахме се и се усмихвахме с непознати, имаше едно момиче, което свиреше прекрасно на китара. След черните хроники всяка вечер е хубаво да видиш и усмихнати хора.

# 16
Адекватни хора ме радват, че взеха да стават малцинство.
Младите активни хора ме радват, когато са самостоятелни, мислещи, амбициозни, информирани и наясно с целите си.
Грамотните ме радват.

# 17
Много е трудно да се отговори на този въпрос. Повече са нещата, които наистина ме дразнят (толкова много примери дадох в другата тема..). Но все пак - Виждам пред някои обекти купички с вода, оставени за бездомните животни и птиците, това естествено ме радва. Веднъж се подхлъзнах и паднах в един подлез, беше почивен ден, сутрин, и мисля че имаше само двама човека, като единият ми подаде ръка, за да мога по-лесно да се изправя. Малко са нещата, които ми приятно и добро впечатление от хората, за съжаление.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 16:15 от Borqna Sto 771419

# 18
Водим детето на уроци при една учителка. Един ден забелязах пред входа й бяло и много красиво коте със сини очи, но леко с трудна походка. Една възрастна жена го галеше и му говореше нещо. Похвалих котето, заприказвахме се. Оказа се, че е било ударено от кола и жената с малката си пенсия е платила да го оперират и спасят. Били родени трички, само това оцеляло и тя си го гледа и храни. Трудно усещало за ходене до тоалетна, но тя го е научила къде и как. Само че не се разплаках от умиление. С това ме зарадва тази жена.

И ние си храним един котарак, от бебе, пред нас. Като малък за цяла зима го прибирах в едно празно помещение на топло да го гледаме, сега и в студ не иска да влезе, стана си външен. Скоро ще навърши седем години нашия котак.

# 19
Спокойни, любезни възрастни хора . При нас е голям хит да се карат маунтинбайкове и някои набързо се качват с бусче нагори и се спускат с колелото. Ние пък се разходихме и слезнахме до града и от там нагоре с бисчето. На мястото за колела едно симпатично момче с колело, на първата седалка пред него една възрастна жена. Не се познаваха , но много интересен разговор проведоха, като възрастната жена говореше много мило на момчето на “Вие” . Много ми станаха симпатични и много ме зарадва .

# 20
С какво ме радват хората си - с усмивката си, с учтивия поздрав на улицата, без да те познават, с отвореността си да те допуснат до себе си и да ти гласуват доверие, често без да те познават.

И с много други неща Grinning

# 21
Радват ме хора с които сме на еднаква "вибрация" , когато я почувствам.
 Радват ме хора любезни на работното си място.
Радват ме хора, които поздравяват и се усмихват на съседи и познати.
Радват ме хора с кучета, които почистват след разходката с тях.
Радват ме хора, които посочват грешките на децата, разговарят с тях, коригират  поведението им без да им викат,

# 22
По Еконт ми пратиха четири броя от американското списание "Спектър" от 80-те години,дето го раздаваха в американското посолство. Радват ме хора,които пазят и продават такива стари активи...

# 23
Много ме радват умните хора, които се стараят и учат и четат и като си говориш с тях е удоволствие да ги слушаш.

Също и хората със здрав разум, които дори не е нужно да са умни, достатъчно е да имат мяра. Пет думи, но на място и да се каже истината - голямо удоволствие.

Много ми харесват хора, които са различни от мен - тийнове, или много възрастни или мъже или хора с различна професия или някакви таланти; може и продавачи и прочее, защото на мен ми е приятно някой да ми разказва неща, които не познавам.
Това от моята субективна гл. точка

И също красиви жени и мъже, за мен е удоволствие да ги гледам като произведения на изкуството.

И последно - хора отдадени на добра кауза, някои са за мен съвременни светци. Изобщо не ме притеснява да имат кусури.

# 24
  • Поморие
Мен ме радват усмихнатите и любезни хора, особено тези, които обслужват други хора в магазини, ресторанти и тн.
Радвам се, когато в магазините, в които пазарувам ежедневно са запомнили, че не взимам найлонови торбички, например. Не са длъжни, но са го запомнили и е приятно.
Мен също ме радват позитивни, възпитани, дружелюбни хора, които вместо да се чудят как да избият злоба или комплекси, карат отсрещния човек да се усмихне. Не се срещат много често, но все пак ги има. Харесвам хора, които обичат да вършат добро, да помогнат вместо да навредят, да изслушват, да са приятелски настроени, могат да говорят на всякакви теми, уважават всеки, без значение от произход, социална прослойка, раса, външен вид и пр.
Оценявам когато ми отстъпят мястото си на опашка в супермаркета, в случай, че някое от децата ми се е разплакало, предлагат ми помощ с количката по разбити улици и т.н.
Има добри хора!

Общи условия

Активация на акаунт