На море в Гърция 2025 - I

• 7 607
  • 107
  •   7
Отговори
# 15
Петък и събота вечер резервация задължително трябва в добрите ресторанти на Солун. В другите дни не толкова.

# 16
Ние ще почине няколко дни в Аспровалта другия уикенд. Да препоръчате хубава таверна? 🥰

# 17
  • Luxemburg
.Планирате ли да вземате рент-а-кар или ще карате с обществения транспорт?
Ако е второто, най-добре е да се придържате за настаняване към района на Ханя, има много възможности. А и по-голям и оживен град ще е по-интересно за тях, аз например обичам да се забия сред малки села и природа (и дъщеря ми негодува).
Преди 13г сме били в Платаниас и ни хареса градчето. На отиване отидохме с такси, а на връщане си взехме автобуса и вторият път ни хареса повече. Та сега мисля да вземем междуградски автобус и така да отидем до хотела. Просто се чудя къде да отседнем. Басейнът е задължителен, както и наблизо да има разнообразие от ресторантчета. Когато ние бяхме началото на септември беше страшно вретровито и плажа беше неизползваем, че целите ставахме в пясък. Повечето дни бяхме на басейна.
Може ли някой да  препоръча хотелче с басейн?

# 18
Този район виж пак - Агии Апостоли, Сталос, Агия Марина. Хотелът е примерен. https://www.booking.com/hotel/gr/esperides-apartments-stalos.html

# 19
  • София
В Сталос ние отседнахме тук - https://www.booking.com/hotel/gr/phaedra-khania.bg.html?sid=f387 … s_src=sr_iw_title
Останах повече от доволна. Наблизо има добри ресторанти. Има басейн - на бара предлагат и неща за хапване. Намира се на централния път, който води към Ханя, има автобусна спирка наблизо. Не сме ползвали обществен транспорт там, така че - не мога да кажа дали и колко е надежден.

# 20
Здравейте, благодаря за новата тема. Юли ще сме в Никити (миналата година много ни хареса, дано и тази да ни хареса предвид че ще сме пика). Исках да попитам някой посещавал ли е Арнеа? Който е ходил може ли да сподели къде може да се паркира? Какво е добре да се види? Гледах че е историческо градче с реновирани къщи. Общо взето заслужавали си да се посети? Като го разглеждах ми хареса много, но ме притеснява дали ще има къде да паркираме колата?

# 21
Да, заслужава си разходка за 2-3 часа. Центърът е отворен за коли, но паркоместа няма, ще се ориентирате по знаците за публичен паркинг в периферията му. Градчето не е голямо.

# 22
Да, заслужава си разходка за 2-3 часа. Центърът е отворен за коли, но паркоместа няма, ще се ориентирате по знаците за публичен паркинг в периферията му. Градчето не е голямо.

Благодаря! Определено ще го посетим.

# 23
Арнеа е приятна за разходка и леко разхлаждане, особено ако нацелите горещи юлски дни. Няма да имате проблем с паркирането. Ако обичате баклавички, на площадчето в центъра продават страхотни. Като застането срещу чинара с чешмичката, магазинчето се падат в дясно, точно до едно кафене Simple Smile

# 24
Арнеа е приятна за разходка и леко разхлаждане, особено ако нацелите горещи юлски дни. Няма да имате проблем с паркирането. Ако обичате баклавички, на площадчето в центъра продават страхотни. Като застането срещу чинара с чешмичката, магазинчето се падат в дясно, точно до едно кафене Simple Smile

Благодаря, ще го посетим.

# 25
Параход, по повод паркингите в Солун, които се обсъждаха последните страници, имам едно предложение, не знам дали ще ти допадне и дали е възможно. Може ли поне част от споделените да се сложат на първа страница при полезната информация? Би било много удобно. Ако и когато е възможно, разбира се...

# 26
Би могло, макар че споменатите съвсем не изчерпват възможностите Simple Smile Но ще гледам да добавя и други.

В следващата тема обаче, защото след 24 часа от пускането постовете вече могат да се променят само от модератор.

# 27
  • гр. София
Здравейте! Обмисляме семейна почивка на море в Гърция...но, не сме шофьори. Бихте ли ни дали съвет за организиране на транспорт до местенце с хубав плаж ( не каменист), в близост да има магазини за храна и ресторанчета. Двама възрастни и една тийнейджърка. Благодаря!

# 28
Самолет до Скиатос или Ханя, Крит - Райън еър.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 15:44 от Параход

# 29
Здравейте! През септември ще бъдем в този хотел Ionian Blue Resort & spa 5*, Лефкада. Някой отсядал ли е там? Моля за впечатления!

Общи условия

Активация на акаунт