На море в Гърция 2025 - I

• 50 046
  • 750
  •   2
Отговори
# 735
leni_beni_,
85Е на вечер ни струваше резервацията, 2+1. Хубави бийч барове в района да препоръчате?
До тук се ориентирах, че изначало съм оплескала нещата. С тия млади хора е трябвало да запазя на Касандра, а не на Ситония. Вурвуро пък е тотално греда, да беше Сарти или поне Никити. Хубаво. Ама помогнете да замажа стореното🙏

# 736
leni_beni_,
85Е на вечер ни струваше резервацията, 2+1. Хубави бийч барове в района да препоръчате?
До тук се ориентирах, че изначало съм оплескала нещата. С тия млади хора е трябвало да запазя на Касандра, а не на Ситония. Вурвуро пък е тотално греда, да беше Сарти или поне Никити. Хубаво. Ама помогнете да замажа стореното🙏

Не знам на колко са младите хора, но ви препоръчвам да идете на kalogria beach има бар на плажа, който си има паркинг. Миналата година нямаше къде да паркираме и отидохме на този бийч бар беше пълен с тийнове. Има музика, коктейли, храната нас лично не ни впечатли. Иначе и плаж тиганиа е вариант за вас, но трябва да отидете много рано. Плаж ковио е близо до калогрия, но пак рано трябва да се иди. Септември месец не можахме да намерим къде да се паркира, не ми се мисли сега юли какво ще е. Може да пробвате и портокали бийч от Вурвуру не е много далеч. Кариди не мисля, че трябва да го споменавам, той ви е най-близо.

# 737
Здравейте! Предстои ни петдневна почивка на Катерини Паралия, без собствен транспорт.

Има нормален градски автобус които обикаля от Катерини през Паралия Катерини и околните градчета. Отделете и ден за Коринос който е от лявата страна на Катерини Паралия , Олимпиаки е от другата

Благодаря!

# 738
Аркадия,
отидете на La Luna, пратих там група младежи по препоръка на дружка и много доволни останаха.
Първи ред са 4 неща, две легла, стол и пуф, втори ред са три, две легла и пуф, съответно 80 и 60 Е, цялата цена е за консумация, като се включва и ресторанта отзад, безплатен паркинг.
Ходи се пак рано, естествено.
https://maps.app.goo.gl/nwht9q6QuaUeCAC17

# 739
Кариди ме притеснява, че няма бийч бар, а компанията иска чадър, шезлонг, коктейли...
Благодаря ви, отбелязвам си.
Много разчитам и разходката с лодка до Диапорос да ги впечатли Wink
Това заслужава ли си?
https://www.checkyeti.com/en/d/4654/33607 😊 Мислех да им предложа такъв трип, а след това и самостоятелно с лодка.

# 740
  • София
Аз след голямо чудене все пак запазих на Лефкада. Не държа на хотел, така че едва ли ще е кой знае какво. Просто съм влюбена в мястото.

# 741
Здравейте, предложете спокоен курорт в Ситония или Атон за почивка през Юли.  Искаме най-вече спокойни плажове не претъпкани, да има заведения на тях все пак и чадъри с шезлонг. За двама млади. Миналата година ходихме в Уранополис беше супер.
Как е селцето? Има ли си всичко?
Коя таверна е за предпочитане? Ще сме там за пръв път.
За Уранополис питам

# 742
Здравейте, исках да попитам плажът и бийч бар Фернандо в Офринио работят ли тази година?

# 743
Къде точно в Йерисос е фермерският пазар ? От утре сме на Комица, тъкмо да го посетим.

# 744
Здравейте, исках да попитам плажът и бийч бар Фернандо в Офринио работят ли тази година?
Не, от миналото лято вече там няма бийч бар.

# 745
Здравейте!
Обмисляме почивка в Кавала. Може ли някой да сподели кои плажове там са хубави и какви са цените на тях? Също така и интересни места, които може да посетим наблизо. Без собствен транспорт сме.

# 746
Здравейте!
Обмисляме почивка в Кавала. Може ли някой да сподели кои плажове там са хубави и какви са цените на тях? Също така и интересни места, които може да посетим наблизо. Без собствен транспорт сме.

Аз онзи ден бях на Батис и го препоръчвам с 2 ръце.
Вход 3 евро.
Минимална консумация 5 евро на човек, но не следят за нея.
4.50 евро фрапе с безплатна вода.
Малки бяха порциите храна, но между 8-15 евро.
Огромни чадъри и един сет беше с 2 шезлонга и разтегателен стол.
Кристална вода, чистота. И басейни има и очудващо бяха пълни.
Всичко беше страхотно.

# 747
  • София
Здравейте!
В самият град плажовете не са особено хубави, но стават. Единствено централният плаж ви е на пешеходно разстояние, ако сте отседнали в центъра, за другите два на запад и на изток, трябва да хващате градски транспорт. С автобус от автогарата може да отидете до Керамоти, с много хубав плаж и оттам до Тасос. На запад, пак с автобус, може да отидете до Палио, Ираклица и Неа Перамос.
Допълвам от горното мнение - и до Батис със същия автобус.

# 748
Дали си струва еднодневен трип Скиатос - Скопелос? Или да предвидим нещо с преспиване?

# 749
  • Стара Загора
Скопелос си заслужава поне няколко дни. По-красив , спокоен и има много повече какво да се прави от Скиатос.
Ние точно се настанихме в Алонисос , отиваме някъде да хапнем и да разгледаме.

Общи условия

Активация на акаунт