На море в Гърция 2025 - I

• 50 105
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Дай повече инфо ако имаш, круиз или такси? Коя фирма, какво включва. Септември сме пак на Пелион и може да ми се доходи пак до Скиатос 😁

# 586
  • София
Здравейте. Давам си сметка, че въпросите ми вероятно са смешни, за хора като вас, които са пътували много..

Ходила съм в Гърция само в района на Лефкада с организиран транспорт, екскурзии и т.н. Бяхме само с мъжа ми. Сега искаме да отидем средата на август с децата.

Спряла съм се на:
ХОТЕЛ KOVIOU HOLIDAY VILLAGE *** - НИКИТИ, СИТОНИЯ

Xenios Port Marina Hotel, Касандра

И този, който да кажем ми е над бюджета, но ако пък е уауу бих се напънала:

Акти Урануполи 4*

# 587
От втория се откажете. Далече е от плажа и въобще, не става. Акти Уранополи е класи над другите като хотел, но пък ако бюджетът е драма, първото хотелче е до един от най-хубавите плажове на Ситония. Нищо не мога да кажа за самото него, но Ковиу бийч е прекрасен. Ще трябва да пресичате обаче главното шосе на Ситония, за да стигнете.

# 588
  • Sofia
А това не знам какво е, но е умалено копие на обикновения щъркел, който е по нашите земи. За сравнение съм оставила патицата отзад:

Кокилобегач. И в България съм го виждала.

# 589
Elena_of_Avalor, и от мен един глас за KOVIOU HOLIDAY VILLAGE *** заради плажа. Любим! Предложените хотели не мога да ги коментирам, защото не сме почивали в тях, но и като локация, този бих препоръчала. Били сме в къща в съседство, ходихме до KOVIOU HOLIDAY VILLAGE на разходка, приятно изглеждаше, но това е преди десетина години. Малко е по средата на нищото, няма магазин, за нас не е било проблем, но ние знаехме точно къде отиваме. Има едно тунелче под шосето, откъдето може безопасно да се мине от хотела до плажа. Ако нямате проблем с ходенето пеша, от Ковио за 10 мин.  може да сигнете и до друг емблематитен плаж на Ситония, Калогрия. Като застането с лице към морето, има леко стръмна пътека на ляво, хубави гледки отвисоко, сенчесто е. Заслужава си, още повече че паркирането на Калогрия е кошмарно вече.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 23:12 от Mur

# 590
  • В полите на Пирин планина
Залеза от тази вечер:

Дай повече инфо ако имаш, круиз или такси? Коя фирма, какво включва. Септември сме пак на Пелион и може да ми се доходи пак до Скиатос 😁

Круиз беше, бюро на центъра на селото. Подробности не знам, само, че го има 😊

# 591
Изгрева от тази сутрин Wink

Ако някой има инфо от последните 2 дни- пуснаха ли околовръстното на Серес или още се минава през града?

# 592
  • София
Пуснато е. Не се минава през града. Преди два дни минах оттам.

# 593
Здравейте, предложете спокоен курорт в Ситония или Атон за почивка през Юли.  Искаме най-вече спокойни плажове не претъпкани, да има заведения на тях все пак и чадъри с шезлонг. За двама млади. Миналата година ходихме в Уранополис беше супер.

# 594
  • София
Здравейте, предложете спокоен курорт в Ситония или Атон за почивка през Юли.  Искаме най-вече спокойни плажове не претъпкани, да има заведения на тях все пак и чадъри с шезлонг. За двама млади. Миналата година ходихме в Уранополис беше супер.
Мерак ми беше да отидем тази година на Йерисос или Неа Рода, но тъй като сме с малко дете и сме по-капризни за настаняване, не харесах нищо за нашите дати, което да влиза в бюджета.

# 595
Здравейте, дали можете да ме посъветвате за една рискова резервация , която направих.
Харесахме малко хотелче в Букинг. При финализиране на резервацията установих, че нямам достатъчна наличност в картата.тъй като не бях в София намерих сайта на хотела, обадих се на посочения тел и попитах дали мога да им преведа на тях част от сумата а след  3 дни остатъка. Жената на тел се съгласи да запази стаята и да изчака плащането. Изпрати ми данни по вайбър.
След като се прибрах преведох цялата сума като описах всичко по резервацията.това беше преди два дни.  Изпратих й копие от платежното нареждане , видях че го е прочела но не отговори.
Написах й две съобщения а днес и мейл на хотелския.
Дали трябва да се притеснявам или да изчакам да минат още няколко дни за да си видят сумата в сметката.
Правили ли сте подобна глупост и какво бихте ме посъветвали? Много благодаря на отзовалите се!

# 596
  • София
Звъннете по телефона и питайте.

# 597
Сикия! Спокойно селце с много хубави плажове.

# 598
  • Sofia
Може ли малко помощ отново
Почти сме стигнали Атина има няма 150км и оглеждам паркингите около Пирея. Пошзвали ли сте този или някой подобен https://megaparking.gr/
Мислим да оставим колата някъде защото повечето близки до порта хотели са без паркинг. До час два трябва да го измислим общо взето .
Благодаря на всички ви 😊

# 599
Здравейте, дали можете да ме посъветвате за една рискова резервация , която направих.
Харесахме малко хотелче в Букинг. При финализиране на резервацията установих, че нямам достатъчна наличност в картата.тъй като не бях в София намерих сайта на хотела, обадих се на посочения тел и попитах дали мога да им преведа на тях част от сумата а след  3 дни остатъка. Жената на тел се съгласи да запази стаята и да изчака плащането. Изпрати ми данни по вайбър.
След като се прибрах преведох цялата сума като описах всичко по резервацията.това беше преди два дни.  Изпратих й копие от платежното нареждане , видях че го е прочела но не отговори.
Написах й две съобщения а днес и мейл на хотелския.
Дали трябва да се притеснявам или да изчакам да минат още няколко дни за да си видят сумата в сметката.
Правили ли сте подобна глупост и какво бихте ме посъветвали? Много благодаря на отзовалите се!
Сигурно чакат са видят парите в сметката. 
Аз по същия начин платих, звъннах в банката и ми казаха че ще са при тях след 2-3 дни. Потвърдиха ми чак след като видяха превода. Даже 1-2 дни след това , че пътували някъде.

Общи условия

Активация на акаунт