💄Новите ни козметични похождения - 102

• 77 084
  • 638
  •   3
Отговори
# 615
  • Sofia
Още малко покупки от мен, че ми попривършват кремовете за лице, които ползвам. Реших да пробвам тези, че са с по-изчистен състав.

# 616
  • Стара Загора
Не съм се разписвала скоро в темата, но я следя. За да не изпускам интересни продукти, да се включа и аз с някои от последните покупки. Simple Smile

Последните 3-4 поръчки от Нотино

Lancôme L'Absolu Rouge Cream 06 Rose nu Two Hearts

Един шампоан, находка от комплекс мотел по път към Ихтиман с италиански стоки Antica Erbosteria Latte di Riso - 4 лв струваше и го купих привлечена от маракуята на етиката. Прави косата ми мека и блестяща, подхранена и с обем. Ухае превъзходно на екзотичния плод и аромата се запазва дори след изсушаване.

Излиза ми наличен онлайн и в ТТ-маркет
https://ttmarket.bg/product/antica-erboristeria-shampoo-latte-ri … liansko-kachestvo

Голяма опаковка от един любим и стар забравен душ крем на Нивеа с кайсия, както и обновената формула на един също стар душ продукт на Палмолив с разкошен аромат на черешов цвят Heartpulse Heartpulse

Още един бюджетен продукт за тяло от лятната лимитирана серия на Лидл - Brazilian breeze. Богата и подхранваща формула с неустоим сладък екзотичен аромат. В някои филиали все още се намират останали бройки от душ гела и спрея за тяло. Беше добра серия и дано догодина да има подобна. Simple Smile

Bel The Pastels комплект пастелни лакове в много нежни цветове

Въпреки че не искам да се затрупвам с бяла козметика, напоследък ме влече да купувам повече такава отколкото декоративна. Затова и когато ме питат какво искаш, предпочитам грижа. Подариха ми този корейски серум в началото на лятото и още не съм стигнала до него, но е в супер сладурска ментова опаковка.
Esfolio Hyaluronic Acid Moisturizing Ampoule

Снощи поръчах малко добавки от iherb, за да хвана последния влак за 29-те % намаление и бях попаднала на страница с изгодни сетове с бяла корейска козметика. Та този комплект ми излезна 13 лв.

Освен стандартните магнезий и витамин D3, последната година започнах да приемам и колаген. Бях чела добри отзиви за Neocell и след като изпих две опаковки от варианта Super collagen, тук бяха скъпи и миналото лято си ги донесох от САЩ, сега предвид цената си поръчах от Iherb. Не знам дали са променили състава, но се надявам да продължава да расте косата, ноктите да са здрави и кожата да е свежа. Simple Smile

Имат и български сайт, но от там не съм купувала досега. https://www.neocell.bg/

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 18:07 от iv4enceto_91

# 617
# 618
# 619
  • Somewhere far away

# 620
# 621
Arrllen, може ли мнение за вазелина?

# 622
# 623
  • Стара Загора
Наскоро ми приключи розовата пяна за почистване на лице и точно в този момент пуснаха отново промо цени в Мигрос, та отново поръчах да ми купят от тези пяни на Nivea. За 3 лв са чудесни, икономични и много обичам да измивам сутрин нощната грижа или вечер след сваляне на грим. Не изсушават допълнително и една помпичка е напълно достатъчна за цялото лице. Ухаят леко и свежо.

Един комплект отново от същия магазин, често пускат подобни промоции за 1-2 дни, та не са за изпускане

Поръчка от Нотино от днес - боите за коса на Phyto Color имат чудесни отзиви и въпреки че все още не съм ползвала предишните две, които взех.... се запасявам с още една при тази цена. Имат мостри в магазини Лили и от там се насочих към този цвят, най-близък ми се стори до моя естествен. Взех и 7.3 за краищата.

Исках нов лек фдт и след като вчера успях да тествам този на Wet n Wild в ДМ - допадна ми като текстура и цвят. Цената му там е 17 лв, така че късмета ми се усмихна с офертата на BareFocus Niacinamide Skin Tint (Fair Beige) в Нотино и ще дам шанс.

Не бях пробвала нищо на марката Centella и не устоях на офертата с подарък. За зимата не може и без грижа за устните, така че ще дам на шанс на нощния lip treatment на Burt's bees. Simple Smile

Добавих и няколко мостри на аромати отново - толкова много нови излизат и все безлични, но като има някой интересен парфюм, вече само с виал се засищам. Не мога да използвам купища флакони и се обезмисля да трупам бутилка след бутилка.

Успешни промо находки на всички! Purple Heart

# 624
# 625
Arrllen, може ли мнение за вазелина?
.       
Този още не съм го ползвала,в момента използвам в същата тубичка,но синия.Много, много добре хидратира,лесно се разнася и попива бързо.Има много приятна лека миризма.

# 626
# 627
  • Някъде там

# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт