💄Новите ни козметични похождения - 102

• 89 526
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • София

[/quote]
Бихте ли споделили отзиви за Collistar? От доста време им се чудя. Ползвам аналогичните капки на Clarins отдавна и ги харесвам като цяло, но ми се иска да пробвам и нещо ново. Досега всичко, което съм имала на Collistar ми е харесвало, но все пак..
Благодаря Simple Smile

# 151
  • София
На мен бронзиращите капки за лице ми докараха пъпки. Сега ги доизмазвам за краката смесени с лосион за тяло.

# 152
  • София
На мен бронзиращите капки за лице ми докараха пъпки. Сега ги доизмазвам за краката смесени с лосион за тяло.
Кои? На Collistar или Clarins?

# 153
  • София
На Collistar

# 154
# 155

Някой ползвал ли е това?

# 156
Бихте ли споделили отзиви за Collistar?

Приятни са капките за лице, хидратират и дават леко озарение на лицето. Но при мен стоеше все едно съм се намазала с оранжева боя. И съответно спрях да ги използвам.

# 157
  • София
Бихте ли споделили отзиви за Collistar?

Приятни са капките за лице, хидратират и дават леко озарение на лицето. Но при мен стоеше все едно съм се намазала с оранжева боя. И съответно спрях да ги използвам.
Оо, не, щом оранжевеят, в никакъв случай! Много мразя да ставам като Винету с тези бронзанти. С Clarins нямам проблеми, но аз ползвам по много малко, защото предпочитам да е с натрупване. Тези автобронзанти, които са под формата на мус, правят доста тен отведнъж, но си личи от километри, че е изкуствен и стои на петна, въпреки ръкавиците, ексфолирането и пр. До момента най-доволна съм от крема на Dove и спрея на Uriage. Вторият ми е фаворит - супер естествен и много деликатен тен.
Благодаря за отзивите Heart

# 158
  • Някъде там
За тийнката

За мен

# 159
# 160

Aveda спря да действа добре на косата ми, затова реших да пробвам терапията на MKS.

# 161
# 162
Много добре се отразява на кожата ми. Като свърши ще пробвам и този с ниацинамид.

# 163
# 164
My Clarins RE-BOOST Hydra-Nourishing Cream 50ml

Общи условия

Активация на акаунт