Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 159
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 105
Аз мисля да си взема ваучер по програмата, по която сега уча АЕ ,но за италиански,онлайн. Ученето и размърдването на мозъка ми се отразява добре. Не са трудни езици,но ми е супер.

# 106
  • София
Марулче, коя е програмата и как се взимат ваучери? Знаеш, че и аз търся нещо онлайн да уча. Може и платено, само да не се разхождам много-много, че съм мързел.

# 107
Добро утро.
Мисте, изглежда чудесно!
Марули, в консервните кутии имаше зехтин, сол, пипер Simple Smile
Поуспахме се ний, явно сме имали нужда от сън. Пих кафе и поемаме по тесните улички. 8:30 е, а вече 19 градуса.

# 108
И ние голямо успиване направихме. Снощи сме заспали след 21, днес едвам станахме в 9 и нещо. Явно сме имали натрупана умора. Облачно е, може и пак да ни завали, като снощи.

# 109
Бърдеееееееееее, искам.....Приятно да си изкарате,много да ти е готино! Като се върнеш,ще те тормозя с инфо,да знаеш!
    Има ли някоя от вас,която да се занимава с трудова медицина?
  Бър-бър, към Агенция по заетостта има програма за повишаване на компетентности за работещи.Там можеш да си избереш език и форма на обучение,доставчик на услуги.Аз умишлено избрах АЕ да е присъствено, но италиянски при нас няма.Затова ще гледам онлайн.
https://www.az.government.bg/bg/news/view/agencijata-po-zaetostt … -zaeti-lica-4120/

# 110
След 37 градуса на слънце вчера, от утре времето при нас се скапва. Днес поне ще е приятно като за последно.

ДЯтитУ на училище, аз на хоум офис днес. Другата седмица имам почивен ден, който е учебен обаче. Решила съм да се отдам на терапия с парочистачката. Joy

Май ще се танцуват хорца в парка днес, дано се съберем и не отпадне.

# 111
  • София
Благодаря! Влизам да гледам.

# 112
Аз не знам дали дадох точно точния линк, но ще се ориентираш.Всичко е онлайн, само ис провери доставчиците на услугата колко ще са читави.

# 113
Спокойно на успалите се, ние станахме в 6 и заради вас 😆
Много приятно съм впечатлена за сега. Не че сме обикаляли много, но детския кът е един от най-разнообразните, които съм виждала, преспокойно има оборудване за една група в детска градина. И забавачка има през по-голямата част от деня, безплатно. А двора е като парк, зелени площи и алеи, птичките пеят и е приятно прохладно. Харе да не досаждам повече, ще пусна още някоя снимка. Бюте, ще ти драсна и на лично, мисля, че ще ти допадне 😌

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:29 от Азалия

# 114
Почивай активно, Азалия!

# 115
  • тук и там
Ден за ОИ ми е .Хич не ми се захваща, честно казано..Изчистих си колата,сега за къщата ме мързи. Утре BBQ  щяхме да правим,но май ще се разваля времето.Днес е жега.

# 116
  • София
Азалче, може ли и на мен да пишеш, моля, кое е това място? Направо линк, ако имаш, към сайт на хотела.
Хубаво да си изкарате до края!

# 117
И аз се интересувам щом има хубав детски кът Simple Smile

Аз забърках една интерпретация на бисквитена торта, за ужас на дребния, който я интерпретира различно Joy та ще видим

# 118
Най-лесно и добре е направо тук.Или Ули да ми предаде после 🤭
Щото местенцата,подходящи и за деца,е добре да споделяме.Инфото може да е добре дошло за някой.Понеже,като решим да забегнем веднъж в годината някъде,пада голямо четене и чудене,къде би било подходящо за нас.Макар че нашата конфигурация е вече по-нестандартна 🙄

# 119
  • Наблизо
Аз съ подстригах.30 минути краища и миене на косата - 48 евро.Ако искаш.Мъчих се да намеря нещо по-евтино,уж трябваше да е 28..ама на.Женска ли ти е косата,е три пъти по-скъпо.
Не можех да чакам още 3 месеца до Българи
Хапнах хубава салата с парче фокача.
Чакам съобщението от Ази Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 14:33 от BeautifulM

Общи условия

Активация на акаунт