Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 160
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Падна ми яко кръвната захар и почти припаднах. Мъх ме спаси с шоколад. Ометох половин черен с лешници и сега ми е виновно.

# 121
  • France
Оф, няма да ви казвам какво замезвам вместо обед... после що съм качила кг. Ми... щото ям затуй.
Бяхме болни с мама, аз вече съм добре, тя уж също се оправя... аман вече
Бюти, на мен ми се вижда нормално като цена. Последно ходих в Диагонал, където са лоу кост и май горе долу толкова ми взеха

# 122
Леле, Ре. Какво ти е виновно, важното е, че не е станала някоя по-сериозна беля!
Аа иначе сме в Хисаря.
Освен това и в града съм влюбена, паркове, природа, крепостта. Сега и сезона е идеален за почивка тук. Всяка година започваме великото чудене къде да идем и прекарваме всички градове, но в крайна сметка си се връщаме тука.
Всъщност съм отворена към идеи и предложения за други такива местенца. Да има спа, детски кът, да е приятен самия град за разходка и нощувките да не са половин бъбрек. Въпреки че това последното е доста субективно. За тия 4 години цените са се вдигнали двойно, а качеството едва ли..

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:20 от Азалия

# 123
Беше може би Велинград,преди доста години 😬
Нали със Скъпия бяхме забегналия,по младоженски,в Хисаря.До тогава бяхме ходили само на разходки там,и не го познавахме добре.Но толкова спокойно,направо "пенсионерско",че човек може чудесно да си почине.За Империята там чета доста добри отзиви,но и цената е като за бъбрек.
Павел баня,когато бяха 2-3 хотелите беше спокойно,сега не знам как е.
Абе, спокойствие,само в балкана.Но там спокойствието е именно във вила,или малък хотел.А,сетих се,в Сърница има някакъв нов,със спа.Мааалко преди самото градче се пада.Вътре в града спа има в Романтика(хотела),точно пред входа детска площадка.
Сандански ви е сравнително близо,там няма ли прилични?От нас до там е девет дена път с камили,и за кратка почивка изобщо не го гледам.

# 124
  • Пловдив
Репортаж от днес... Wink

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 18:28 от mystic woman

# 125
Майко мила , Мистева!!!!!!!! Направо завидОх, ма с добро!
   Азалия, тая малка бухта ти е одрала кожата.Бабина джуфка!
   Бачкам, бачкам ........

# 126
Мисти, ам' че вие сте в чужбина, бре Grinning баш каквото ти се искаше, само малко по-кратко.

В Хисаря един път съм ходила преди почти 20 години и хич не беше моето, ама може би е време да пробвам пак. Ама с тия цени, честно, всеки път се отказвам.

# 127
Два пъти сме ходили в Хисаря и два пъти греда. Трети път няма да има. Ни ресторантите свестни,  ни хотелите им като хората.
 Харесваме си Велинград и Старосел.

Мисте, неблагородно завид!

# 128
Ходих да купя цимент. Уикенда ще имам къде да го ползвам. Целия град е в едно голямо задръстване. Пълно с украински коли с техни номера. И все скъпи. На фона на тези возила виждам познати възрастни хора как гледат сергията с зеленчук и преценяват какво да купят, защото цените са ....
Водата пак е намаляла нещо. В същото време чета как ще продаваме вода на Гърция и се сетих за детството ми, как имаше режим на тока и съм учил на свещи, а в същото време изнасяхме ток.
Нямам думи ....
Завиждам благородно на почиващите! Радвайте се на тези хубави и слънчеви дни, релаксирайте на макс! Няма нищо по-хубаво от времето прекарано заедно със семейството.

# 129
  • France
Мисти, това на Тасос ми прилича? Много ми харесваше този остров.
Сисун, имам въпрос към теб. Има ли в Гърция организиран начин да разпръснеш праха на починал човек в морето? Знам, че във Франция се прави от бреговата охрана, срещу заплащане разбира се и се чудех дали е така и при теб?

# 130
Лан, не зачеквай тази тема, че се вбесявам само при мисълта как българските управници сключват договори с гръцките такива, приемайки за чиста монета празни обещания, които накрая отново не биват изпълнявани. И това се повтаря отново и отново…

Фил, нямам представа, по-скоро едва ли е нещо обичайно, тъй като гърците нямат дори крематориум . Ходят в България при нужда.

# 131
  • тук и там
И аз завидОх на Мистева!Това което показва ми е много на сърце -море и хубава храна.
Мисти,драсни на лични къде сте,моля.

# 132
  • Пловдив
Ъ, то не е тайна, Кайс Simple Smile , Тасос е.

Ули, м не е баш...на аероплана кат се метна е друго Wink Ноо съм доволна, де Blush Sunglasses Да се запише!
П.п...обаче все е неделя кат си ходим и всичкото магазинчета Не работят Confused Не мога си домъкна ни брезола, ни сувлаки...

# 133
Ам', Мисти, купи си ги утре, де. Аз ли да те уча Grinning
Другия път нааероплана до Атина и готово.

# 134
Репортаж и от мен, средиземноморски. Лудница,  жега, навалица, обратно движение - колите идват откъдето не трябва, вчера в едно кръгово едва не изпищях на шофьора къде кара Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт