Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 901
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 135
Незнам защо, но в България има някакъв много голям филтър на новините.
Чета азиатската преса, Пакистан предупреждават гражданите да се запасят с храна за 2 месеца. Стане ли военен конфликт между ядрени държави не ми се мисли за последствията. Защо обаче по новините се мълчи ?
Сис, права си. Незнам защо обаче продължават да ни мислят за прости ?
Отивам да хапна, че се изнервих.

Между другото, какво са цените на литър качествен зехтин в Гърция ? Нещо като марка може ли да препоръчате?

Бърди, завиждам благородно! Релаксирай и наваксвай с почивката!

# 136
Ай, Бърди, весело да си прекарате!

# 137
Бърди, прелест!
Много хубаво да си изкарате! 🤗

# 138
Ние тая вода и досега сме я давали. Така или иначе от Арда няма как да напълним язовирите в Северна България. По-добре жест на добросъседство.

Щях да пиша, че този почивен ден съвсем ми обърка режима.

# 139
Благодарности за фото репортажите!

Лане, миналия Великден си взех от Тасос 5л за 75 евро. През септември си взех от Евия чуден, домашен, същото количество за 40 евро. Зависи от къде купуваш.

# 140
Мисте, изпуснах фоторепортажа ти, но на Бърди видях, благодаря 🥰

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 05:05 от zlatenceto

# 141
Домашен вземам и аз. Крит е известен с качествен зехтин. Последно на 8€/литър.

# 142
  • Fairbanks, Alaska
Ние тая вода и досега сме я давали. Така или иначе от Арда няма как да напълним язовирите в Северна България. По-добре жест на добросъседство.

Щях да пиша, че този почивен ден съвсем ми обърка режима.
То хубаво жест на добросъседство, ама е добре и ние да си гледаме интереса. Гърците вече колко години се мотаят да отворят Рудозем-Ксанти... На бг страна просто заявявали, че не им е на дневен ред да го отварят. Колко пъти през зимата фермерите им блокираха границите? Един път бяхме решили да ги плеснем по ръцете за Великден и изведнъж затварянето на границите се разсъхна.
Водата, която давахме досега на Гърция е репарационна т.е. като репарации от Втората световна война.

# 143
  • France
Да ви се оплача. Отивам на бегом до близкия супер, защото се оказа, че нямаме никва пиячка вкъщи, а как се спортува без, петък вечер, а??? И там автоматичната каса ми блокира. Идва кариерът: "не се притеснявайте, трябва само да потвърдя, че имате 18". Поглежда ме и "няма нужда да ви искам личната карта, а?"
Лелееее, колко невъзпитана младеж се е пръкнала!!! Възмутена съм от дъното на лелчинската си душа Joy

# 144
На пазара “Красно село” 😀 на една от будките за маслини от години предлагат зехтин, който те си произвеждат. Последно май за около 17- 18 лева литъра взимах.

# 145
  • Наблизо
Фило,
А мен вчера една дама ми каза,че съм изглеждала твърд е млада за да имам ученик.Значи ключът на младостта е да си достатъчно дебела.Явно не си.

Много скъп този зехтин..Аз купувам от Дм за 9-10 € литъра някъде..

Ходих на акупунктура(или там както се пише).Начи едвам се прибрах.Така се отпуснах.Дано помогне и за гърба ми.

# 146
Във Варна литъра е над 35 кинта и затова питам.
Вън мирише на дъжд. Дано завали, че от полените кихам и очите ми са като светофари.

# 147
  • Пловдив
За зехтин гледах одеве в едната верига тук 3л за 20Е. Промоция, уж от Крит...ама то камара видове и не мога да реша кой Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:03 от mystic woman

# 148
  • Mediterraneo
Зехтинът при нас падна чувствително, от 8-9 евро за литър, вече се намира и за 5. Както отпреди кризата.

# 149
Беше слаба реколта 2023 и за това зехтинът поскъпна през 2024.  Да видим тая година как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт