Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 905
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 150
Дубрутро!
    Аз купувам от турски магазин, в тенеке по 5 л за 30 лв.Ама като гледам вашите цени,тоя или не е много истински, или съм ударила кьоравото.Аз го ползвам само за моите салати,ММ не обича със зехтин.
    Бюти,аз като най-закръглената тук, много често хората не вярват на възрастта ми.А като кажа,че имам внучка,почти на 4 ,съвсем.Ама тва,щото пълните хора младеят, нямат бръчки.Stuck Out Tongue Winking Eye
  Аз съм на работа след малко, пия кафе и умувам как да си организирам деня.И съседката, любимата леля Мая има РД,теяб с едно цветенце да взема и да се отбия да я поздравя. Тя ни е като майка на по-младите, а на децата е като баба. И помни на всички,които живеем наоколо рожденните дни.
   Спокойна събота ви желая!

# 151
  • Пловдив
Добро!

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 19:44 от mystic woman

# 152
  • Somewhere in the World
Ауу, Мисте, прободе ме в сърцето Heart
Наслаждавай се и граби с шепи.
Имам 1000 задачи, обаче първо фитнес и след това всичко друго.
Тринки, със закъснение- честита колибка и да я изпълниш с много любов и уют Heart
Злате, на патерици да си здрава, обичана и удовлетворена Kissing Heart
Много ми харесва идеята ти с обиколка на България.
Сис, как е Беболинчето? Ти да се възстановяваш и да се научиш малко на здравословен егоизъм Kissing Heart
Да се оплача от себе си- станала съм дзивтарка Sunglasses ходя по оптиките тези дни за слънчеви очила, ма не мога се прежаля да дам 500 лв за това..
Здрави да сте, момичета и момче и да имате хубав уикенд Hug

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:31 от Pretty_Mama

# 153
Добро утро!
Свърших с пазара и мятам задачите.
Марулке, тука 5 литра са 150 кинта ( проверих преди малко ), от същата марка чийто литър е 37 лева. Ми трудно се преглъща такава цена.
Завиждам за островите, кафето на слънце и спокойствието.
При нас е лудница и от сутринта само вой на линейки и задръствания.
Хубав и спокоен уикенд!

# 154
Ммм, Мисте, Бърди, радвайте ни с още снимки!
Аз пък прегреших....
Като се чудих какво да направя за закуска и елиминирах поетапно - добруджанки(нямах достатъчно сирене), макарони - по предходната причина, палачинки - правих на първи, пък и ми свърши прясното мляко. Хлябът и той свърши, абе хладилника ми почти стриптизьор...., а тийна ще иска закуска, та замесих тесто и изпържих мекички. Изядох цели 3 със сладко и шоколад. Има още доста тесто ще правя и кифлички, само да попълня запасите от сирене.

# 155
Еми да ви го снимам тоя зехтин и ако ви хареса да пращам

Ей туй ми е гледката пред магазина,начало на Калето.Реката е през улицата,слушам я ,гледам зелено и се махам от тоя свят.

# 156
Марули, ако работя при теб бъди сигурна, че ще дирижирам работата в магазина откъм реката с въдица в ръка!
Гледката е супер!
Половината О.И. е свършен, сега трябва да пресявам пясък. На железарията вече има филтри за боя по 50 стотинки, така че не се налага да търся дамски чорапи Mr. Green
И аз приемам мекици и кифлички за обяд!

# 157
  • София
Добро утро!  Прекрасен да ви е денят! Аз готвих, оправях и ревах. Stuck Out Tongue Winking Eye За закуска принцеси, за обед каша от коприва, пръсках банята против мухъл, че нещо се е появил, пералня, едно-друго и черешката на сутринта - съседите имат младоженец и като ги гледах пременени, тъпани, зурни, шаферка в пуФнала рокля - ревнах. Добре, че ММ не ме видя, че кво да му обяснявам - бабешки работи.
Ся малко почивка и излизаме.

Страхотни снимки показвате, но изпуснах бебоци.

# 158
  • тук и там
Аз пък съм хем дебела,хем изглеждам по-стара..Освен на снимки де,само там-благодарение на филтрите,съм изгладена и с идеална кожа..Grin
Уж  BBQ днес ще правим,дано не вали.Утре на РД в един парк е щерката,но и аз ще оставам ,пак на открито ще е.Кошовете ми за пране преливат,въпреки че и вчера и онзи ден ,и  въобще всеки ден пускам по минимум една пералня .Не знам от къде извира това пране,до кога така и въобще има ли край..Rolling Eyes
Май не съм се оплаквала ,но имам проблеми с ръцете.Не са окей нещата,на ревматоиден артрит прилича .Всяка вечер мажа разни кремове-волтарен,фастум,дийп релийф..и няма оправия.От другата седмица ще тръгвам по доктори .
Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 11:36 от Кайсия

# 159
Хахаха, Лане, ММ е запален рибар, синът ми също. За съжаление, малко бивши в момента,е нямат време. Знаят всеки гьол в радиус от 80 км, знаят наизуст дъното на язовир Огоста. Там са залети две села с все прилежащи ниви и кошари, като падне нивото и се вижда въженият мост , действаща чешма, останки от плочките на площадчето на деното село,огради на къщи. И като падне нивото, ходеха да снимат, за да знаят после къде може да им се цакачи въдица и а скъсат, или като влизат с лодка,къде е по-опасно. Сега нахални хора превзеха бреговете на язовира и го превърнаха в своя собственост. Оставят си караваните, правят си огради, навеси, градини-домати садят, има такива,които целогодишно почти живеят там.Ужасно е. Окупирали са местата,където да отиде човек, да хвърли водица от брега,да си заведе децата,да си направи пикник. Викат, гонят , карат се. Сега уж тече акция по премахването им, но не вярвам.Защото един местен дрисльа,който стана някакъв шев на местанат ЯРА, беше подкерепн от ГЕРБ, сега е местен сълидер от ПП. Глобява обикновените хора, а тези окупатори ги държи там.Аз много им се дразня, много ни е хубав язовира, но няма контрол.
   Може да звучи гадно,но преди две години нивото много се вдигна и бая каравани бяха заляти и навеси удавени. От хак им дойде.
    Бър, ти пА за кво рева?Че момчето се жени?

# 160
  • София
Ми мило ми стана. Любов, младост, хубост, радост, по някоя тъща и свекърва за разкош и пикантност...кеф.

# 161
Аааа, добре, така може. Викаш свеки за пикантност, тъща за кеф!
   Ох, аз като си помисля,че предстои да съм свеки, все се чудя, ще ли съм добра такава.Като тъща се справям, май.

# 162
  • София
За теб притеснения нямам. Ще си свекърва за пример. Имате си чудесни отношения в семейството и снахата ще е добре приета и обичана.
Мъхльо спи. Стана, излезна, прибра се, спа, стана, закусва, легна, заспа. Joy

# 163
Ще видим.Сега е добре,щото не се виждаме често.Но често си го мисля,защото искам моето дете да е щастливо.
И моят мъх,когато има възможност в неделя спи много.Става към обяд,че и ранния следобяд, пийва кафе, хапва и ояга.Става за вечеря и пак .Но не всяка неделя,доста чест зарежда магазините тогава,че да са готови за понеделник.

# 164
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пих кафе.
Искам още, но с това скокливо кръвнишко не знам дали е добра идея.

Три перални, две миялни, малко за гладене има, ни мисля да го поотложа.
Още един мънистен гоблен съм започнала и ми действа много отморяващо.
И нови книжки имам. Таман две и не мога да реша коя ми се започва по-напред.

Общи условия

Активация на акаунт