Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 913
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 165
Днес си купих пакет инка от бакалията. Вместо следобед да пия нормално кафе ще мина на инка, поне такава идея имам.
Следобедната почивка е нещо много добро и полезно.
Вън пече хубаво слънце
Но да не се помайвам, още половин час почивка след храна и продължавам с ОИ-то.

# 166
Мъчим се ние, голяма тегоба

Снощи се забихме в един британски пъб, бири-мири, жива музика, едни чичовци рокаджии ми напълниха сърцето. Положението беше горе-долу ей такова

# 167
  • София
Ужасно ви е, Бърди! Сега ще се наядете и напиете, ще ви напече слънцето и ще ви се доспи. И шоколад някъв ще трябва да ядете...Мъка, мъка! Nature Sunny
А ние тук си перем и чистим свежи като кисели краставички. Animal Scream Cat

# 168
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Най-вече кисели, в моя случай.
И аз искам дядовци рокаджии, и някакви завъртени питиета искам...

# 169
А някои и на работа бяхмИ, ся тепърва предстои ОИ. 😓😓😓
Много яки снимки! Забавлявайте се! 🥰
Зехтин раздавах на съседи и приятелки. Свеки ни праща от Гърция туби по 5 л. Аз таквоз не ползувам, та го шитках. Имах 15 литра по едно време. 🤣
Прах маратонки, друго няма да пускам. Мисля да мия прозорци, ама да видим. 😁
Две изостанали от месеци Самърсби-та ме викат от хладилника... 😅🤪

# 170
Аз измих хладилника. Друг беше планът, но като изхвърлихме чудното гръцко луканико,  парче сирене и направо побеснях. Много храна хвърляме, това е грехота и срамота.

Ено, как ще го шиткаш?  Аааааааа!

Бърд, измъчихте се 😜

# 171
Сирос, и мен би ме хванало яд и ще го помня минимум до следващия път, когато имам възможност да си купя пак.

Марул, и по зле ще става с караваните, защото са приели доста строг закон в Гърция, насочен срещу каравани/кемпери извън къмпинги. Което автоматично означава, че доста българи ще си останат с караваните в България. Дори в частен имот се забранява поставянето на повече от една каравана, което отива доста далече, в посока намеса на държавата в частната собственост. Интересно ми е как ще се развие.

# 172
Ще помня и още как. Ама някой нали набутва по ъглите храната с пликове, опаковки. Можеше да я замразя. А и тоя скапан хладилник, който ни е тесен и висок, но налЕ мъхът много разбира... Сега е по - нисък от тревата.

# 173
Сири, сърцето ме заболя, като те прочетох. Вграден ли е тоз хладилник, че толкова беля е станала?

# 174
Не е. Висок ми е много и като натика мъхът нещо навътре, не го виждам. То няма и как. Аз 1.65, хладилникът 2 или близо до 2.

# 175
Сири, амчи ко да го правя толкоз много?! 🤪
Аз измих 1/2 прозорци. Ходих до офиса да върна един телефон.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 22:17 от Anyyyone

# 176
Ох,мъх купил рибка,изпържил и ме чакаше да се прибера от работа да обядваме.Ма тъй се нагрухтях, сега съм хоризонтал. И аз замислям едни прозорци, ма ще видим кога.

# 177
  • София
Вредно е да се работи след хранене. Simple Smile

Аз се хиля, ама тихо, на моя мъх.

# 178
Понеже чак сега успях да прочета последните страници на миналата тема, а гледам още за храна си говорите, да кажа че и козята част обичаме хубава храна, вино, кафе, изкуство, море и църкви. Или поне аз. Сега чакам на лични, препоръки за добри винарни, а ако правят и дегустация ще е супер. Старосел го знам, беше много хубаво преди години. Сега нямам идея как е.

пп. Смотан коректор.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 17:41 от alex_jp

# 179
Аз се разходих с дружка до мола, пихме кафе, минах и през билата.
Като се върнах останалото тесто тръгнало да ме търси, завъртях едни кифли, ама май няма да са много ОК. Ще пробвам и мекички във фраера дали ще се получат добре. Ако ли не утре в тигана ще изпържа отново за закуска. Един заек ще метна в килъра да се готви бавно и за днес стига толкова.

Общи условия

Активация на акаунт