Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 145
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Уинди, такива са големите глезльовци 🤣. Единственият позитив, че надебелях е, че съм с 10 кила по-тежка от него иначе...

# 91
Моя добитък беше 50 килца но бе подложен на здравословна диета и сега е към 40. От ударите на опашката по колата на места има леко вдлъбнато. А засили ли се да облизва по лицето .... По-добре човек веднага да седне иначе е по гръб от раз!

# 92
  • София
Лан, моят не е дебел. В норма си е. Едната ни маса е 88 кила, ако се навре под нея и скочи при шум я повдига с глава. Иначе е научен да не скача по хора и не се дърпа на разходките. Добро е момчето.

# 93
Моята е женска. Не е социализирана ( нямаше ме и се изпусна момента ) и на разходка се ходи, когато няма други добитъци наоколо защото не прощава буквално. На хора не скача, добричка е, но ако нещо и се озъби насреща .... вече е получило уан уей тикет към Маниту буквално. Мисля това да е последното куче което гледам.

# 94
  • София
И нашият не е социализиран. Много боледуваше, но не напада и слуша. Разхождаме го на каишка и само по поляните го пускаме.
И аз съм решила, че повече животни няма да гледаме, но като видя бебе куче, коте, крокодилче и едва се удържам 🤣

# 95
Моят добитък пък се е паднал пасифист. Joy Трябва някой да му скочи към врата и да е неговият размер или следващия, за да отговори. Отива да поздрави всеки четириног, ако му се изрепчи дребен звяр, се оттегля, демонстрирайки колко точно не му се занимава.

Последно по една пътека някакъв пекинез чак мен ме стресна, така се метна да лае по нас. Пошегувах се с ММ, че е трябвало да го вдигне и така да минем.

# 96
  • Пловдив
Един залез от мен...и още...
Wink

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 16:59 от mystic woman

# 97
  • тук и там
Добро утро!Спите ли?Айде от мен кафето днес.

# 98
  • Пловдив
Добро!
Чаках някой да пише след мен, че не ми даваше Simple Smile

# 99
Доброоо!

# 100
  • София
Добро утро! Хубав ден!

# 101
  • Стара Загора
ДОБРО УТРО!
Благодаря за темата и кафето. Честит ни май - най-прекрасният месец за мен.
Имайте хубав ден и прекрасни празници!

# 102
  • Наблизо
Добро утро!

Днес ще е жега при нас и от утре времето слиза в нормални граници.
Ще съм сама на работа,колежката ми пише че е в болница,припаднала вчера..

Хубав ден днес ^^

# 103
Добро!
  Злате, златна, зло да те забрави!!! Н патерица,но от сърце ти желая всички златни златности на този свят! Всичко,което сикаш , да се сбъдне!
   Бърди, прекрасно!Мисте и при теб е страхотно!
  Бърди, каква е функцията на консервната кутия на масата?
  Точно до Дуомо ди Милано, на площада има магазин на Линд.Там на един стелаж  бяпа отредели особено място на нашенски локум на Захарни заводи Варна. Съжалявам,че не помня цената.

# 104
Добро утро
Над чашата с кафе чета новините. Дано Пакистан и Индия не направят някаква глупост, макар че Индия е спряла водите на Инд към Пакистан.
Консервните кутии са класика в използването им като пепелник !
Чета за проблемите с паметта и умствената гимнастика. Казват, че изучаването на трудни чуждите езици много помагало да се държи тонус.Мисля да почвам някакъв азиатски език да уча. Ще е предизвикателство, но да видим. Още се колебая.
Хубав и спорен петък!

Общи условия

Активация на акаунт