Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 143
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Азалче, мекото бебешко краче така ми сгря душата! ♥️

Приятно изкарване на всички пътешественици! 🌞🍀

Ре, ужас! Добре, че пак малък дявол е било. Голямо пребиване може да стане така.

Котката в момента ме гледа лошо, защото не я гушкам, а досега вършех разни неща и след това взех телефона. Май ще изям някой тупаник . 😸
Преди дни подобно на кучето на Ре и нашата котана ми се завря в краката. Хем я настъпих, хем аз се спънах и паднах, но за късмет се приземих на дивана. 😺

Сири, окапах се.

Благодаря за пейзажите, които споделяте!

# 76
Покрива на къщата махам Simple Smile

# 77
  • София
Рецептаааа искам, ама с подробности.

# 78
  • София
Лично и с показно. Аз ще снимам.

# 79
Ааа, аз излизам пред блока, ще прихващам пратката. То отворени прозорци бол, ще вземе да обърка прозореца....
Ре, да ти минава бързо, дано не си се ударила лошо!

# 80
  • София
Хитрица/това от малката го чух/.

# 81
  • тук и там
Моите бейби октоподчета не ги докарах нещо,бая дъвкане падна..Grin.Няма да се пробвам скоро,най-хубави са когато друг ги готви-в Гърция или Испания примерно..
Сири,супер изглежда-това козунак ли е?Щото на такова ми прилича.

# 82
  • София
Уинде, добре съм, леко натъртена. То беше смешно по-скоро, защото кучето е 50 кола и като те затисне, няма мърдане.

# 83
Ре, не се научи, че на кучето се прави път Joy Надявам се да не си се натъртила много.

А то как се държи с бебето?

# 84
Хилоу!Седя на терасата,в близост има здрав скандал,ма на пейката има хора.Демек,ще ме информират.Клюкарпица съм си .
   Служебна работа отметнаха днес,перални,кафе у щерката,сега мръхтя и блея.

# 85
  • София
Попи, ограничени са им контактите. Той е много голям и тъпичък. Все още се опитва да седне в мен и напира да я ближе. Тяхното куче обаче е желязно. Много е внимателна и се разбират супер. Внучката я преследва и и краде играчките и ги.....лапа. 🤣 ужас някакъв, но е весело.

# 86
Поздравче и наспорт
Скрит текст:

Първото, на което се натъкнахме до хотела, беше български магазин. Не бях виждала бонбони Амфора от години Grinning

# 87
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Покрива на къщата махам Simple Smile

Късмет, стрейнджър!
Дано не вали и майсторите да си свършат работата добре.

Две кутии сезони ягода и две кутии Амфора донесохме насам. Исках да пише на български.те пък се зачели и видели, че в амфората има алкохол. Сега ще трябва да си ги ядем сами.

# 88
Сири, нямаш сърце!!! ❤❤❤ И без това ми пристъргва вече! Съответно скоро ще стана зла. 😈По това време обикновено съм привършила с храненето, освен ако не сме в движение, а навикът е нещо коварно.

Чакаме си първородната да се присъедини към нас и ще вечеряме в корейски ресторант тип all you can eat. Срещу 10 евро става и all you can drink. 🤣 Не съм сигурна, че ще се възползвам от втората опция, но поне едно питие ще ударя и както обещах, ще е за здравето на Златенцето. 🤗
Накратко- наздраве!

# 89
Добри, Стрейндж заради козунака на Сири ще демонтира покрива. Решил е да елиминира конкуренцията във вида на отворени прозорци и врати.😉
Ре, скоро гледах едно клипче с големи кучета, които не знаят, че са такива. Мятаха се върху собствениците си все едно са малки палета, а не огромни кучета. Едно със засилка се метна върху собственика си, който беше седнал в кресло, познай как се катурнаха на пода.
Моето четирикрако внуче е само 35 кг, като ме настъпи и забрави да слезе от крака ми звезди видях. И то е любител на облизването, само ходи и гледа да ни докопа и оближе и като му се скараме въздиша тежко и ни гледа жално, жално.

Общи условия

Активация на акаунт