Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 130
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 60
О, Мистева! Да си изкарате добре!

Фасулът в килъра, хлябът втасва, козунак в машината и едни крилца се мариноват. Беше ми скучно.

# 61
Фасулът в килъра, хлябът втасва, козунак в машината и едни крилца се мариноват. Беше ми скучно.
Ако продължава да ти е скучно, направи едно суфле от гъби, патица с портокали,  телешки стек Кобе с шийтаке и манатарки, и торта Павлова. А аз ще отворя прозореца и ще дам координати на къде да ги изпратиш Mr. Green

# 62
Ох, бре, Ре...шса пречукаш начЕ..Дръж положението.

Злате, честито! Здраве и много обич около теб!
Бях на разузнавателна обиколка. Тук в уличките красиви имат тук- там хл.витрини с козе, овче сирене, мляко прясно, мляко кисело..няма продавачи. Взимаш си, пускаш парите в кутийка и...по живо и здраво..  Харесва ми 🙂🤗
Мисте, къде се занесохте..красиво е. Весело!
Ени, умница е нашата красота- никви сватби 😁 тъй лесно да се не дава 🥰
Готвите, браво. Аз на местно сиренце и салатка ще съм...устройва ме.

# 63
Лане, добре, ама първо да идеш на пазар, че нямам продукти Sunglasses

Тринидаде, и на мен ми хареса.

# 64
И ние акустирахме. Чакам Принцес да си вземе разкрасителния сън и ще се мятаме. Момчетата вече са във външния басейн, аз пия кафе и релаксвам. Чак си завидях, като се сетя каква лудница ми беше последните 10тина дни 🥲

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 11:02 от Азалия

# 65
Тук е…жега. Термометърът в колата, докато се движехме, се колебаеше между 36 и 37 градуса. На сянка се ядва, ама пак идва много рязко топло. Висяхме 40 мин. в задръстване, за да паркираме на паркинга на един голям парк с езеро и плаж. Не ни пуснаха, защото сме нямали резервация за плажа. Ма аз не искам на плаж, а на парк. Да съм ходела на друго място да паркирам. Не че не си намерих, ама мисля да пусна жалба. А на плажа е като на китайски плаж в единствения почивен ден. Пуснах дребната да окапе на площадките, аз чакам на сянка.

# 66
  • Наблизо
И ние се сварихме на площадката,и дв ама да не изкарахме-голям пек вече.
Остатъка от деня ще го изкараме вкъщи,ще седна и да почета после.
Ази,супер изглежда…да пишеш къде сте.Аз все си събирам идейки.
Сири,то без деца май всичките сме така.И сз все чистя и подреждам,че ми се кара малкото като пуска Прахосмукачката.Пречила съм му.

Към 5 ще дойде приятел на ММ да я види пералнята.Как не ми се купува нова,ама ако проблемът е голям,то няма смисъл да я поправяме.

# 67
  • София
Злате, здрава и обичана бъди.
Благодаря момичета.

# 68
Кло, благодаря!
На Златенцето и бонбончето на Мид пожелавам здраве и щастие!
Аз похойках с дружки. Зяпях снимки от Португалия(едната дружка беше там на екскурзия).
Почетох празника с една пералня и сега лежа и хрупам португалски бисквитки. За днес толкова.
Мисти да натопи едно пръстче в гьола заради мен. Азалия да преплува някоя дължина, а на Бърд лек път, хубави емоции и да показва снимки!

# 69
Рожденици ли имаме?!
Злате, Мид да са ви здрави и много щастливи.

# 70
Мамин сладък

# 71
Благодаря ви! Да ви се връщат хубави пожелания 🍀💚💫
Вълшебни са ви тези Родопи, поздрави от Белинташ

Много щастие и здраве и на бонбончето на Мид!
Влизам в банята, после наздраве, почивка и ще ви чета назад 🤗

# 72
Ехаааа, майсторска работа!

# 73
Сирос, прозорецът ми е отворен Heart Eyes

# 74
  • София
Прозорец, вратата отворих.

Общи условия

Активация на акаунт