Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 65 502
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 45
Злате, да си жива, здрава и много щастлива!
Чистя аз и между другото сортирам и разни документи, описания, статии и се оказа че няма папки. Да, то таквиз купчини как се слагат в папки. И ще трябва да хвърлям което го имам електронно. Трябва ми пространство и чиста мисъл. Поне докато търся работа ще пробвам и паралелно още нещо. Може и да се получи. Не е като да не съм пробвал до сега но успеха е мнооого променлив и почити на ръба от пълния провал. Но трябва да гледаме напред.
Интересно, че в това хубаво време няма деца навън да играят. Явно всички са забучили нос в телефоните...

# 46
  • Mediterraneo
Злате, здрава да си!
Добреее, да си бяхте държали пясъка ли, кво! Сутринта осъмнахме опесъчени, има предупреждение да се ограничат активностите на открито. По случая пусках маркуча да измия малко терасата, дорева ми се като видях колата. А само преди десетина дни я къпах, брррр!
Отчитам се със суши, пържена риба и печени патладжани и чушки. Удрям един душ и детето ще ме мъкне на мол.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:49 от Тарталета

# 47
А аз ще си подсмърчам тихо на канапето 🤧

И моето не играе само̀. Все търси да се гушне,  да се прикотка някъде, все да ѝ помагам с играчки, пъзели, книжки…

# 48
  • Euskal Herria
Спокоен и хубав месец да имате, общество!
Честити да са празнуващите!

# 49
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич каза, че май ще го поканят на ейд -  сбирка на рода и приятели по случай края на Рамадан. Позакъснели са, но може би заради ваканцията не са успели по-рано.
Май, май, ама никой не се обажда и той е на тръни.
А нали не може да се иде с празни ръце, направих баница с ябълки, содени питки с маслини и приготвих едни черита да ги направя на гъбки.
Стига толкова героизъм, вземам едно кафе и присядам на балкона.

# 50
  • Наблизо
Доброден!

Мид,да е жива и здрава малката бонбонка!

Злате,честит рожден дееееен! Много здраве и щастлие!

Кайси,и моята е страхлива и мързелива.По-добре така,че няма да бяга и да се притеснявате.

Лан,да ти кажа ние ще излезем следобеда,но и иначе малкото не бих го пуснала сам някъде …Времената са различни.

Сис,моето е същото.Единствено се понаучи да си пуска музика сам на таблета и си пее и танцува.Сега ме кара да сме играели баскетбол?

Мм е ядосан,защото са ни вдигнали вноската по допълнителното здравно,а пък ни рембурсират много по-малко.

# 51
  • София
Злате, от здраве, щастие и любов да не се отървеш! HeartFlowers HibiscusHeart

# 52
За обяд едни прости спагети със сирене! Като ви чета какви менюта правите ... ми нямам време, все нещо изниква.
Като се замисля, харесвам дъждовните пролетни, летни и есенни дни. Стоиш на сухо и топличко, с чаша кафе в ръка, хладничко е и мислиш спокойно .... идилия.
В последно време не мога да уцеля хубава риба. Замразена, но като се размрази и почнеш да я чистиш си личи, че е била няколко пъти размразявана/замразявана.

# 53
Злате, да си жива и здрава, спокойна и щастлива Flowers Hibiscus Heart

На летището сме вече, подранихме малко.

# 54
Златеее, злато, да си здрава и много обичана.!Спокойствие и много пътешествия ти желая! ❤🤗🌷
Бърди, лек път! 🍀
Тарт, като те прочетох ми стана малко смешно. Тука през 10 дни са си за ново къпане колите.
Панди, радвам се, че се разписа, надявам се да сте все по-добре 🤗🤗
13сче, хайде вече офицьялно честито! С много уют и прекрасни моменти да изпълните новата колибка, и да посрещаш деца и внуци в нея, пък може и някоя съфорумка 🤭❤

# 55
Честито на празнуващите! 🥰
Чистят коритото на реката до нас и в 9 ме събуди багера. 😓
Ние излизахме на разходка. При нас пък е пълно с деца, пуснати сами и правещи каквото си искат без надзор. Суъченици на дребната пък си правиха сватба! 🤣🤣🤣 Тя младоженката е една опасна, отракана госпожица, бяха се нагласили с рокли, прически, младоженеца с риза и папионка... Имаше и афтър парти, почерпки. Чудо! Малко се зарадвах, че Синеочка отказа да иде и да участва в тези циркове. 😁
Имам да сгъна една сушилка с пране, да измия чиниите и ще почивам.

# 56
Златеее, честита бъди!

# 57
  • София
Жива и здрава да си Злате.
Кучето ме преби. Вреше ми се в краката и някак ми настъпи чорапа, а аз бях в крачка и се пльоснах. Коляното ме боли, а и главата си фраснах във вратата.
Аз вреща, а говедото мисли, че си играем и ме затисна да ме ближе. Добре, че Мъх беше в къщи са ме спаси и вдигне 🤣.

# 58
  • Пловдив
Злате, ЧРД! Здраве и усмивки!

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 18:31 от mystic woman

# 59
Мисте, вие до гьола стигнахте. Браво! Да отдъхнете качествено.

Общи условия

Активация на акаунт