Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 65 492
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Никъде не бягаме ний. На мачове сме. Пак.

Мъх ме събуди. Жив е още, но се чудя защо съм толкова добра.

След кафето ще му намествам чакрите.

# 31
  • Пловдив
Ули, трудно е, има срокове....старите знаят как, ама аз още не Simple Smile
ЗамотАхме се...ся чак потегляме Head Band

# 32
Добро утро!
  Спокоен и успешен да е май месец!
  Мид, да расте здрава и щастлива малката корделка!
   Почивам днес,ама всъщност не Ще ходя на тукашния обект, дето по принцип си работя, да си го нагледам, да свърша малко нещица.
   Ние никога нищо не сливаме, все някой трябва да е тук.Поне двама.
   Тарт, мислех си за вас, това е голям ужас.Аз тук без телефони и нет откачих,че не мога нищо да свърша, а си представям при вас.Дано не се повтаря.А който иска да се санира без телефони, ми да си го държи в чекмеджето.

# 33
Добро и от мен- честит празник на всички трудещите се, и на Бургас и неговите трудови хора 😁
Ени, мда, и на мен 🤗 палците на фльонга ..
Тили, а и другите другарки, зап'вядайте 🤗
Чета ви..всеки стегнал багаж нанякъде...аз за багаж дан чувам 🤣 Но на вас приятно и отпочиващо да е!
В Бургас гларуси ме будеха, тук петли...голямо кукуригане е..Някакъв съсед отсреща на улицата има в двора си поне 5 петли и нам колко кокошки...абе ферма 🤣
Аз големи ядове с Вивакомци...ама ще разправям по натам, а може и някакъв съвет да ми дадете..ако можете.
С рисуването смятам да се подновявам...бях леко запразнила..Та нямам нищо за показване, засега. Като ме налази музата първи ще разберете 🤗
Сега съм на етап нова лична карта, че старата изтече..смяна на постоянен, настоящ адрес...та се занимавам с администрациЙ..
Хубав, празничен ден!

# 34
Събуди ме аромат на кафе. 🥰 Друго си е ММ да е вкъщи. ❤

Пийвам сега едно- две, будим тийна, изчакваме то да закуси (като през това време зареждаме чашите за из път пак с кафе) и потегляме и ний. Всичко е готово, буквално на полусъединител сме. А вечерна, живот и здраве, ще си гушкам и Тилката. 🥰

Мид, да ви е жива и здрава, да расте щастлива! 🍀

Кло, с производство на меди се занимавате? Продавате ли?

На всички по пътища и друмища- безаварийно и само хубави спомени накрая. 🤗

Пак аз. Мажа фдт по лицето и ме осенява мисълта, че Златенцето днес празнува! Зарязах всичко и влезнах да я поздравя! Много здраве желая на нея и на близките ѝ, прекрасни моменти заедно, щастие и късмет! 🎉🍀🍾

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:59 от TuЛи

# 35
Кло, ако произвеждате и продавате мед -кажи !
Посетих бакалията и сега почвам да чистя. Не ми се мисли какво ще е, ама ...

# 36
Лан- ът най- традиционалист ще дойде, почитайки деня на труда по образец. 💪

# 37
  • тук и там
Благодаря за новата тема,Кло!Да е слънчев,спокоен и хубав май!
Сутринта ставам и няма ток.А няма ли ток-няма и интернет и кафе.Добре,че дойде.
Вчера Майчето излезна с нас на двора,мина през живият плет в съседите,настани се под масата им и се гипсира..Започна да плаче и нито идва като я викаме,нито мърда-мяука и чака да я спасим.Малкото мина през живият плет и я "спаси".За първи път виждам толкова страхлива котка-тя и на ветеринар,и на село като бяхме трепереше от страх,ма това в двора,без някой да я държи,без непознати хора, да се панира и да не може да мръдне от страх и да се върне-направо ме втрещи.Пък ни чува гласовете,буквално на два метра от нас беше.
Търти,да си щастлива в новата колибка?Аз така и не разбрах в кой край си сега.
Мид,здрава ,усмихната и щастлива да е малката бонбона!
Злати,честита да си!Да си здрава,щастлива и заобиколена от хора,които те обичат!
Извадих едни бейби 🐙 от фризера,до сега не съм приготвяла-само от големите им събратя октоподи ,дано станат-това за довечера .

# 38
Допивам първото кафе и аз. Наспах се добре, дребната още спи. Не вярвах, че периодът на късноставане ще дойде толкова рано при нея. Не се оплаквам, а събирам тен на терасата.

Само съседчето тупка с една топка и вика на от тяхната, разделена от моята с един плексиглас, та ми смущава дзенЯ, ама като не вдига мое дете шум и съм ларж.

# 39
  • Варна
Благодаря за майския ни пристан, Кло!

На Златето безброй хубавини желая. Heart

Прекрасен май на всички!
Казват, че ако нещо почва в четвъртък, значи е на добре. Да се надяваме, че това ще важи за целия месец Simple Smile

# 40
Здрава да си,Злате!Само хубави неща ти желая!И повече бягства!
Поздрав и за Главната вещица!
Моето дребно пък реши да се събуди днес рано-рано,още по-рано дори,от колкото за градина 🙄.И си реве тихичко,очаквайки да се събудя "Искам да ставаме вече 😭".Баща му отиде на работа,батко му НА мол,и ся цял ден само моите нерви ще опъва,щото пак е киселяк.И нещо му стана,отказва да си играе сам,все ме търси,да бягаме,да се гоним,скачаме,ритаме топка 🥴.Дано утре на работа си почина,че вчера и днес не стана.

# 41
Златенце, да си жива и здрава!

Ренко, аз с дребната почти не знам какво е това дете да играе само̀. Ако се заиграе сама е след скандал, че не може само на главата ми да виси. Добре че поне започна да чете, та се случва да дойде до мен с книгата. И защо, защо, защо…няма спирка.

# 42
Злате, честит рожден ден! Здраве, спокойствие и пътешествия! 💐

Днес бяхме решили да скокнем до Копривщица или Бачково, но мъхът се наложи да остане в Сандански снощи и детето с него. Та кеф. Тишина. И днес и аз като Лан с парцала и прането, манджата и т.н.

# 43
Трудни две седмици му бяха в градината, повечето му приятели ги нямаше,другите го игнорирали,и му беше много криво.И предполагам затова ми търси постоянно вниманието,сам не иска да се занимава с нищо.

# 44
  • София
Злате, честита бъди! От зло да се отървеш, само добро да срещаш!

Мид, малкото бонбонче също да е често! Здраво и безгрижно, весело, спокойно да бъде!

Честит първи май!

Честита нова тема! - туй за мен е повече празник от 1 май.

Търти, да изпълниш новата къща с щастие и уют!

Кого пропуснах? Сигурно не е само един. Не се оправдавам, но е тъй като от дни само чета и не смогвам да пиша. Не пропускам нарочно.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:30 от Pandachina

Общи условия

Активация на акаунт