Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 231
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пловдив
Добро!

# 1 681

Добро!
 Как си, Мистева?Главата отпусна ли те?

# 1 682
  • Пловдив
Ау, Марулко, искам на диванчето на кафе с теб Simple Smile
Да, главата бива, ама корема ми все на топка...даже май съм смъкнала обиколка, щот ме е яд как ми се отпуснаха новите дънки Head Band

# 1 683
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

Мен ме цепи главата,уморена съм и спах до 5ч.В толкова дойде детето и вече нямаше заспиване.

Сири,прегръдка скъпа.
Ени,да ви е честито новото попълнение! Много да ви радва!
Мисте,браво на младежа!
Марул,какво е това гадже на 35..въх,дето спял при тях.Ми той колко мен,а аз 18-19 годишните за деца ги имам вече.Биологично дет се казва,ако бях някое Айше,можеше да съм им майка.

# 1 684
Е, аз за кво се възмущавам?! 7 години е разликата с майката. То не ми влиза в работата де.
   Тя ми е достатъчно близка, за да й го кажа и на нея, но не беше вчера момента да й развалям емоцията. Просто се възмутих на ум.
  Да ви кажа, ние не сме пуритани. Гаджето на щерката преспиваше у нас, тоя убавец, дето ми е зет сега. Ама тя беше вече 12 клас, а и разиката им е 4 години.А и аз продрях, че тя е пораснала доста по-рано от момента,в който се качи в колата на бала си.Синът ми , знаете ,също живее с гаджето си в София, тя не е преспивала у нас,нито той у тях. На баща й на шега казваме Генерала.
   Ама да осъзнаеш, че ти е пораснало момиченцето в този момент, при положение,че тоя матурец спи от една година в детската й стая , кога тайно,кога не...
    И пак да кажа,че не искам да звуча като съдница, че не знам какво ми готви Съдбата. Просто факт.
  Мисте, на това диванче,че и надругото срещу него можем да пием доста неща.Айде,чакам те!

# 1 685
  • France
Брютро!
Тоз дърт пергишин мий направо набор. Таз съседка не се ли стресира за щерка си. Разбирам да си се обичкат с някой дечко като нея, нали, нормални неща... ама 35 vs 19 Rolling Eyes
Трябва да събера сили да се отлепя от леглото. Днес - хоум офис

# 1 686
Добрютру!

Аз бих казала само, чукнете на дърво и не съдете прекалено строго.

Ени, страхотен Лъки, от опит черните котки са супер Simple Smile намерил ви е

Сиросче, прегръдки, то думи няма Hug

# 1 687
Точно вчера проведох разговор с щерката по темата. Нали ви разказах ММ как се скандализира, е вчера беше мой ред, като видях при въпросната двойка и свекървата. Приемам възрастова разлика, знам колко по-интересни могат да бъдат възрастните мъже, ама 20-годишно момиче да се забие с майката на любимия в каравана, за мен е грабеж (на младост, преживявания и т.н.)

И този от историята на Марули ми е в същата категория. Хубу, по-голям, обичат се, няма лошо. Ама 35-годишен да ходи да натиска гаджето в детската му стая - не е до съдене, но човекът не е ок.

# 1 688
Много деликатна ситуация. Ни така, ни иначе. Момичето донякъде разбирам - младо, неопитно, влюбено; родителите и тях - поне знаят къде е и с кого е. Обаче тоз убавец, 35-годишен, който доброволно се набутва в детската стая под носа на родителите й? Хм, хм.

Пак духа много при нас, аман. Върти се една пералня, заложих зелен боб в пота. Пече се хляб.

Лъки е голям сладур.

# 1 689
Ох, няма значение, не ми се дълбае в тази тема всъщност.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 09:41 от Ули

# 1 690
  • тук и там
Добро утро.Много сладко котенце,Лъки ви е намерил,тъкмо и Ена и другото ви котенце ще си имат още едно другарче.
Моите се върнаха супер доволни.Бяха с преспиване в Зоологическата градина(най-голямата в Европа мисля).И друг път сме ходили,но сега бяха във вила ,излизаш си  и в двора ти  са  сърничките и други животинки,храниш ги,галиш ги и си се прибираш.Жирав също са хранили,виждали са мечките от прозореца на вилата.Мисълта ми е,че допирът с животни носи много позитиви и  съм сигурна,че Лъки ще донесе много любов на всички в къщи.Донесли ни армагани децата от магазина за сувенири-на ММ химикалка,на мен-ветрило.Каката вика,специално потърсих за теб,щото знам че ще ти върши работа..Rolling Eyes.Та МП ме мори доста,от няколко дни почнах Ремифемин ,дано помогне.
И аз няма да коментирам тази ситуация,че не знам какво може да ми дойде до главата..
Утре е наш ред да забавляваме децата (гостенче ще имаме),още не сме измислили даже къде да ги заведем,предвид лошото време..
Да ви е хубав и спокоен денят!

# 1 691
  • София
Ено, много се зарадвах за Лъки. Късметлийче малко. Много е опасно за тях, но търсят топлинка.
Чирозче, голямо гуш.
Мда, този 35 годишния добре се е уредил, но девойката е млада и глупава. Техните ги разбиран, насила няма да стане. Едни познати на нашите така отглеждаха един с толкова разлика с тяхната щерка. Той успя и да я забремени в 9 или 10 клас и едвам завърши, защото беше по Татово време. Та те и внучката отгледаха.

# 1 692
Попи, честно казано не мога да разбера с какво може да ми е интересен мъж при такава възрастова разлика, на тези години. Единния си мисли какъв да му е тоалетът за бала, другият с умиление си спомня неговия, преди близо 20 години. От друга страна, такива са нещата от живота и това не е изолиран случай.
Замотах се днес, но станах късно, защото до 3 спах на пресекулки… чакайки да видя заветното “прибрах се”. 😬 Допивам второто кафе и опъвам постелката.

# 1 693
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре дошъл на черния късметчо.
Сдухано ми е.
 Няма някаква особена причина.
Всъщност има.
Имам дружки в Крим и в Киев.
И двете ми пишат. Едната е устроила спалня в коридора, другата спи в банята. За да не ги наранят осколки или стъкла, ако... Не дай, боже.
Sad
Всичко ми се вижда дребно и маловажно.

# 1 694
Малкото коте има късмет!
За разликата във възрастта - виждал съм всякакви случаи. От 15 годишен младеж със 55+ годишна жена до 70+ годишен дядо със 17 годишна девойка. В някой страни това го намират за нормално даже се и поощрява. Но света е шарен.
Не съдя никого.
В Украйна и за нея ситуацията е трагична. Не виждам как скоро ще настъпи мир там, уви. Когато имперските интереси вземат ... Въпрос на време е конфликта и в Тайван. Казват, че Индия и Пакистан почнали да си разменят дронове ...
Света се побърка.

Общи условия

Активация на акаунт