Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 979
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 270
Не, скъпа. От Белгия да ти донесе шоколад и бира. Simple Smile
е уточнявай. Почудих се как да ги наглася. 😃

# 271
  • София
Шоколад, шоколад и шоколад.

# 272
  • София
Едни гофрети медени или със сироп имат никак не лоши и сирена имат хубави белгийците.

# 273
Добро празнично утро!

Честит имен ден на Гергани и Гошовци! Живи, здрави и щастливи да са!

# 274
Добро утро
Честит Гергьовден!
Да са живи и здрави именниците. Хубав и светъл празник на всички! Simple Smile

# 275
Честит празник! Честити да са именяците,да носят с чест и гордост прекрасните си имена!Св.Георги да ги закриля!
    Пия кафе, ще слагам едни агнешки бутчета да се готвят за обяд Големите деца ще идват, малките са си в София.
  Ако някоя от вас си отглежда божур цял,жълт, различен от червен, да помоля за коренче!Моля!
    Спокоен ден, и дано супер клетките,дето метеоролозите предричат на Северна България не се сбъднат!

# 276
  • Пловдив
Добро!
Честит празник! И у нас има мъх именяр Simple Smile Само да е здрав си желая! Heart

И соленко...

Аз катми забърках и пия кафе Simple Smile

# 277
  • тук и там
Добро утро.Сири-бира и шоколад.Аз не пия бира,та не мога да препоръчам.Харесвам всякакъв шоколад иначе.Мога да препоръчам ,neohause ,ще дам линк след малко-скъпички са,предимно за подарък ги вземат.https://www.neuhauschocolates.com/en_BE/shop/?gad_campaignid=165 … lgian%20chocolateОт магазинските-мидичките на Галер,има ги и в Бг обаче,а и само тъмният шоколад са хубави,според мен.Има и магазинчета с насипни шоколадови бонбони различни видове,може да направи торбичка.На Леонидас не съм им голям фен.
Забравих,че е Гергьовден...
Да са живи и здрави всички именници и зло да ги забрави!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 08:43 от Кайсия

# 278
Добро утро и честит празник на празнуващите.
Май е последният хубав ден преди бурите.
На обяд ще се събираме в свекърите, аз ще съм само с Минито, мъха работи.

# 279
  • София
Честит Гергьовден! Живи и здрави да са именярите, успехи, любов и късмет!

На мен ми е тъпо на душата, но ще гледам да се зарадвам и да надскоча някои неща. Детето ми е при мен. Това ще ми е достатъчно.

# 280
  • София
Честито на всички именици. Да са живи и здрави.

# 281
Бър, че какво по- хубаво от това?
  Аз , да си призная, тъй както непрекъснато работа в посока децата ми да са независими от нас,освен финансово и емоционално, гледайки да не правя това, което правеха д нас по празници родителите ни, днес ми е малко  кофти ,че младши не е с нас.
   От събота ме боли и мен, по приятелска линия. Разочарована съм от доста хора, много ми е мъчно.Опитвам се да го отработя,защото те не са виновни.Просто аз възлагах очаквания,които никой не е длъжен да изпълни.Казах си какво чувствам, подложиха ме малко на другарски съд, някои продължават и в групата ни. Не е повод да зачеркна хора, но ми е мъчно. Осъзнавам,че причината си е в мен, но не мога да се надскоча все още .Явно не съм на нужното ниво.
  Тъй!Аре стига с минорностите! La vie est belle, както казват любимите французи.
   Две задни бутчета,овкусени от снощи са във фурната.Една баница вече е изпечена,че бабината предния път се сети за баничка,аз нямах. Чакаме ги за обяд, сега малко да оправя навеса и една голяма купа зелена салатка. Мъх отиде да поработи.

# 282
Мисте, да ти е жив и здрав мъха!
За обувките разбирам прекрасно, ужасна работа е и стискам палци да намериш твоите.

Честити да са всички именици! Живи и здрави!

Белгия = шоколад. Ако няма кой да го изяде, предлагам своевременна помощ по домовете.

Заспах в 9 и станах почти в 9 Flushed Предната нощ не бях мигнала и сега си наваксах. Ще пратя МУ на пазар, аз ще скоча до близкото пазарче за някакви зеленчуци и се мятам по оста тръстика/шетане.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 11:43 от Birdflower

# 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честити да са празнуващите днес, и имениците и семействата им.

За обувките не мога да помогна. От години обикалям като улава за да намеря намеря един чифт, който я стане, я не.
Последните два пъти си намерих в едно малко магазинче на Мадрид и си взех два чифта, бели и тъмно сини. Познайте, белите става,сините ми стискат. Joy смятам да ги обувам в нас с вълнени чорапи и да се мъчим взаимно ден два.

За международния ден реших основната тема да е 24 май, близо е до празника, а и е малко по-неутрална тема от освобожденията ни, априлското въстание или балканските войни.

Търсех си картинки и попаднах на това Joy

# 284
Честити да са Гошковците и Герганките!

Мисте, да ти е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт