Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 980
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 285
Мисте,честит да ти е Мъх!

# 286
Мисте, честит да ти е мъх. Да е здрав и да се слушате. Честит имен ден и на всички празнуващи в темата.

# 287
  • София
Мисте, айде и аз индивидуално да ти пожелая твоят Гошко да е агънца за теб, а не овен проклет. Здрав, здрав и пак здрав да е. И с гордост да си води името!

Ний ще ходим по магазините. Мъх иска агнешко, оквен всичко друго.. За довечера освен да потърся котлети...

# 288
  • София
Добър ден.
Мистиче здрав да е и да те слуша все така.
Здрави да са всички.

# 289
  • Наблизо
Честити да са имениците!Много здрави и да слушат!

От Белгия-шоколад и бира!И гофрети.И пържени картофи.Сосовете им са супер също.

Аз по този повод да се похваля,че съм смъкнала още 500 гр.Кеееф..

И съм леко болна,затов аи не ми се яде..ама няма да с еоплаквам за второто Simple Smile

Марул,разбирам те,нали и аз се бях оплаквала заради нещо,което дефакто не ме засяга,а ми е гадно.Хората,дори и близки,са други хора и е трудно понякога да се отървем от очакванията ни за тях..

Хубав празничен ден на всички!

# 290
Марул, стига си се самообвинявала. Какво значи не мога да се надскоча? И кой казва , че трябва? Такива сме, каквито сме и би трябвало хората, които ни обичат, да ни приемат така, стига да не се държим зле с тях, но едва ли случаят е такъв. Нали точно защото сме такива, каквито сме са се сприятелили с нас?

Мисти, ако си в София, виж обувките на Стил 99. От там съм си купувала единствените удобни обувки на ток.

Бърче, гушкам детето и не мисли за друго. Наслади се на момента.

И честит празник, на празнуващите днес.

Диросче, освен шоколад и бира, може и някое диамантче да ти донесе. А ако не е съгласен, поне ще спре да пита.

# 291
  • София
Алексче, как си я представяш да е гушлива девойката? Joy Тя голям, тя умен, тя независим и знаещ, тя още тийн. Ся я подкупихме да идем да гледаме с какво ще "сменим мебелите на балкона". Помните ли сагата за правилната терминология, особено за глагола? Stuck Out Tongue Winking Eye Ще е интересно.

А бижута към роклята за бала, чанта, рокля за майка й все пак плюс обувки кога? Не й се занимава особено, пуснах я да се оправя. Тя добре се оправя, та драма май нямаме там.

За стягащи кожени обувки има чудесни спрейчета за разтягане. Или на обущар, да ги сложи на калъп. Вършат идеална работа и двата метода. Е, на дължина няма как да удължат обувката.

# 292
Мисте, жив и здрав да е твоят Мъх! Да пътувате по света и да сте щастливи!
Да са здрави и щастливи и всички останали именици!
Сири, много шоколад и някое бижу.
Баща ми преди много години ходи в командировка в Белгия,  донесе ми от там страхотен шоколад, много нежно златно синджирче с котка и разкошни сребърни обеци. Ето Алекс подсказва и за диаманти. Grinning
Марулче, прегръдка!
Мисти, и хубави балетки ще си ходят с рокля. Тъкмо ще ти е удобно и ще можеш да танцуваш на воля, когато празнувате. Нещо такова, съобразено с цвета на роклята.

# 293
Мисте, здрав да е именика!
Честити да са и останалите именици!
Шефа и батко му продължават да си разменят вируси.Този път големия ме притеснява, защото вместо да се подобрява,става по-зле.Утре пак ще ходи на лекар,и май АБ му е в кърпа вързан.
Пържени филии и леща направих до 10 🙄. Следобед една баница съм замислила,и кюфтета на фраера.Снощната мусака успяхме да я изядем 😳

# 294
Не знам на колко точно 80 години е древния македонски език, но миналия ден обяснявах за българския и за кирилицата. Купих си нещо, попитаха ме откъде съм, казах България, отговориха ми "спасиба". Не, казвам, това е руски, не български. Отсреща ме гледат и мигат - девойката за първи път чувала, че имало отделно български и руски език. Та й дръпнах една кратка лекция за кирилицата и кой я е създал, че е официална азбука в ЕС. Накрая я научих и "благодаря" да казва Joy Но в друго магазинче преди това пак така ме питаха откъде съм, отговор получих "благодаря" и широка усмивка.

Купих зелен боб и чесън. После ще го бухна в пота Animal Pig
Оплаках ли ви се, че МУ си купи нов смарт часовник? Цяла сутрин слушам "Бърд, набери ме. Бърд, затвори. Бърд, прати ми картинка. Бърд, обади ми се да ти вдигна от часовника".

# 295
  • Наблизо
Бърди и аз съм същата.Много ме дразни като стане дума за кирилицата и всички ''А да,руски'' и аз веднага ''А не,нашата азбука е това.'' и тн.Редовно обучавам някой къде е България и с какво сме допринесли на тоя свят.Вчера дори на ММ му обясних,че Кристо е българин.

# 296
Бърд, нали разбираш,че като го настрои вече няма къде да мърда и командите ти пристигат моментално Mr. Green
Живи и здрави да са именниците. Аз се занимавам с цветята, на няколко растения ми жълтеят листата, явно недостиг на желязо и сега торя.

# 297
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бърд, така е с новите играчки Wink

В Стокхолм са ме питали знам ли турски, всички българи знаели, бил официален език. Последното съм го виждала лично в книга за държавите по света и в уЙкипедия Rolling Eyes

Тук освен за езика е трудно да обясня и за религията. За тях има две - мюсюлманство и християнство. А християните разделени на православни, католици, протестанти... не могат да го асимилират.
Като включа и източни и западни православни, и няколкото вида католици съвсем блокират.

След посещението в коптската катедрала мааалко промених мнението си за уникалността на глаголица/кирилица.
 Но пак си остава наша азбука.

# 298
  • Наблизо
Добри,коптите ги смятат за католици ли?

# 299
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не. Те знаят само за християни.
Не правят никаква разлика между техните копти, православните, католиците, протестантите, съботяни, арменци...
Всичко е християни и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт