Хитринки за всякакъв случай - 41

• 52 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, дивана ми е целия в “пъпулки” и... ...Вие какво използвате? 😊
Най-очевидното (според мен) предполагам Ви е минало през ума като вариант - постелка за диван (завивка, постелка, незнам точното име, но има много приятни материи и цветове).

# 706
  • Варна
Петно на гърба на суичър от смола (пейка, която пуска смола) с какво да го третирам?

# 707
  • На морето!
С ютия пробва ли?

# 708
Не знам дали сега продават терпентин в аптеките. Преди имаше едни шишенца с пречистен терпентин, разтваря всякакви смоли.

# 709
Петно на гърба на суичър от смола (пейка, която пуска смола) с какво да го третирам?

Със етилов спирт съм махала, но от яке, не знам от памучен плат дали ще може.

# 710
Замразяване и чоплене после?

# 711
Привет, в жилище, в което рядко ходим, в тоалетната чиния се е отложил страшно много варовик, засега безуспешно се боря с него, замислих се за професионални препарати, има ли смисъл да се дават повечко пари за такива или има някаква хитринки за справяне с варовика по фаянса

# 712
flach аква форте - евтин, изключително ефикасен препарат. Гръцки кислол, в оранжева бутилка. Изпробвала съм го и препоръчвам с две ръце.

# 713
  • Пловдив
За по-голям ефект, изпразнете водата в тоалетната с ръкавица и гъба, тогава налейте кислола. Да постои поне половин час, после потъркайте с четка.

# 714
Ще препоръчам отново този препарат за почистване на отлагания под нивото на водата в тоалетната чиния. Наличен е в Кауфланд в момента.
Скрит текст:

# 715
Благодаря за препоръките

# 716
  • Бургас
Относно почистването на блажна боя от дреха: Сега гледах едно клипче как се прави. Взема се тампон за грим, който се напоява с олио. Дрехата се търка и по тоя начин боята пада. Тъй като вече има мазно петно, после дрехата се накисва в гореща вода с обикновен препарат за пране до изстиване на водата и накрая се изпира.
Ако някоя от вас е пробвала или има прежалена дреха, изцапана с блажна боя и желае да опита, после може да сподели 🙂

# 717
Какво е бързото действие като се накапе покривка с мазно? Аз знаех, че се сипва сол отгоре, обаче честно казано ефект не виждам и после пак ми е много трудно да изпера петното.
Ще се радвам ако някой има друг съвет за действие.Blush

# 718
  • Пловдив
Какво е бързото действие като се накапе покривка с мазно? Аз знаех, че се сипва сол отгоре, обаче честно казано ефект не виждам и после пак ми е много трудно да изпера петното.
Натърквам петното на сухо с препарат за миене на чинии и тогава изпирам.

# 719
  • FRANCE
Сипвам директно веро/препарат за чинии върху петното

Общи условия

Активация на акаунт