Хитринки за всякакъв случай - 41

• 52 867
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Няма плесен, няма лъхане. А тези прахосмукачки на Кирби или рейнбоу дали няма да го изпере?

# 691
Дали тези, които предлагат пране на мека мебел в домашни условия не перат и матраци? Не съм питала, но може да се поинтересуваш.

# 692
Перат матраци, разбира се.

# 693
За матрака- белина+ вода в пръскало. Не се търка, само се пръска. Като изсъхне и има още петно- пак.

# 694
Моят матрак скоро го праха,светна.

# 695
Здравейте, дивана ми е целия в “пъпулки” и пробвах да ги махна с пилинг за дрехи, маха някой не всички. Гледах клипчета в нета как ги махат с машинка за бръснене, не знам дали да пробвам може да съсипя дивана. Вие какво използвате? 😊

# 696
  • Бургас
Пилинг за дрехи използвам и аз. Махам ги, те пак се появяват и се чудя кога ли ще се изтъни толкоз материята, че да се скъса диванът. С машинка за бръснене не бих пробвала поради същите опасения. Преди да разбера, че има пилинг за дрехи, ги махах със силно, широко тиксо, а които оставаха - с пинсета. А пъпулките се появяват отново и отново.

# 697
Щом е такава материята, все ще си става на топчета. Бих помислила за калъф или нещо друго което да е отгоре и да е вече от по-добре подбран плат, това с пилинга наистина ще изтърка и плата като се направи повече пъти.

# 698
От дрехи съм махала със самобръсначка. Ако машинката за обиране на папулки, не се справя добре.
Но уж диваните ги правят от материи, които не би трябвало да стават на папулки...

# 699
Обилно накапана дреха с кислородна вода. Ще останат ли петна? Ако останат с какво да третирам? Дрехата не е прана още.

# 700
Кислородната вода не цапа, но може да избели евентуално. Ако избели няма оправяне. Ако не, няма проблем. Аз на Ваше място щях веднага да изпера с вода за да я спра да не действа.

# 701
  • Sofia
Може ли да се махне петно от светла блажна боя по черен шушляков елек или да се хвърля? Прано е веднъж от дъщеря ми.

# 702
Може ли да се махне петно от светла блажна боя по черен шушляков елек или да се хвърля? Прано е веднъж от дъщеря ми.

Тампонче с разредител и да трие петното, би трябвало да излезе.

# 703
  • София
Как да изкарам латекс от суичер? Прах го, ама не излезе нищо.

# 704
Пробвай да го размачкаш, латекс се изронва. Имах латекс на две якета, при боядисването на антрето ги бях забравила на закачалката. Изрони се, нямаше следа.

Общи условия

Активация на акаунт