Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 095
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 1 050
Момичета, последната ми поръчка е с доставка express one, а бях останала с впечатление, че вече не ги ползват. Те само на адрес ли доставят и звънят ли за час? Благодаря!
Не звънят, пращат съобщение, че пратката е оставена в някой от PUP-те им - изипей, разни други мазгазничета около адреса, с които имат договор.
За мен са ужасни - нищо че е магазинче в съседния вход, но не работи събота и неделя, през седмицата е с такова време, че или трябва да закъснея или да си тръгна по-рано с 1:30-2 часа.
Сега чакам пратка с тях и се чудя как ще я взема.
Точно така. Аз два дни излизах по-рано от работа, за да хвана работното време на Изипей и да си взема пратката от Експрес уан, и двата пъти беше затворено 10 минути преди края на работното време. Тегаво е, но поне пратката беше ок.

# 1 051
  • Асеновград
Искам да върна едни потници. Трябва само да напиша този код върху плика нали? Баркода с който дойдоха са си на пликчето. Някъде четох че трябва да направя товарителница и да принтирам някакъв етикет. Къде да го намеря?

Вече не се принтира етикет. Преписва се кода за връщане на плика (аз пиша с перманентен маркер), а в него се слагат нещата в оригиналната опаковка с баркод. Това за Бокс нау. Не съм връщала с Пощите.
Пощите държат на разпечатания етикет.

# 1 052
до  M.G: това не е рутер, а си е чист повторител ( на предната страна на продукта си пише repeater) т.е. да можете да имате интернет на по-голяма площ - слагате го в друга стая, хваща сигнал от рутера и разпръсква за да нямате стаи без нет

# 1 053
Аз си мислех, че само аз се пристрастих към тему, но само ме зарибяват. Вчера ми пуснаха 2 купона за намаление. Поне се успокоявам, че всичко ми е необходимо, правя ремонт и купувам някои неща за домакинството.
Взех това одеално за покриване на легло
https://share.temu.com/d2nuUTRlZ7A
дебело е и плътно. Харесва ми.

# 1 054
При мен положението вече доста сериозно отива към болестно😁 От януари до сега са 41.

# 1 055
При мен положението вече доста сериозно отива към болестно😁 От януари до сега са 41.

Биеш ме. Ти си по-зле 🤣🤣🤣

Експрес Уан доставят и до адрес, но не знаеш какво ще им щукне. Звънят 10 мин преди да дойдат на адреса.

# 1 056
Не си сама, при мен са 45. 😆
Пуснаха ми отново връщане на кредит на новия профил, успокоих се. Бях си харесала какви ли не щуротии за терасата.
Ето това чакам, с дневната карта е 10лв.
 https://share.temu.com/cfAVwhN4e3A

И лампички, лампички. 😆 Майка ми и тя иска още.

# 1 057
  • софия
Първата ми поръчка е от септември 2023 г. и не мога да преброя колко са. Най-голямата беше за 700 лв. и с много нерви успяхме да я върнем, защото пристигна след времето, за което ни трябваха нещата. След това въведоха промени при връщането. Едва ли единствено заради мен.

# 1 058
  • София
Веднъж видях в Револют колко съм похарчила в Тему и леко ми призля. Joy Щом можем да си го позволим, значи всичко е наред. За една от последно поръчаните блузки в коментарите чета, че поръчват по 4-5 цвята (на два пъти, примерно), та ми се струва, че има още по-пазаруващи (зарибени) от мене.

# 1 059
  • софия
Изобщо нямам намерение да гледам колко съм изхарчила или да си броя поръчките. В момента нямам непреодолими забележки и ще продължа докато съм доволна от продуктите, цените и обслужването. Пести ми време и пари.

# 1 060
Аз не знам как да видя колко са - някъде на профила ли пише? Но не ми е важно.

# 1 061
Не ги сумира. Аз ги преброих. След тия връщанки на кредити, никакви пари не съм похарчила.

# 1 062
Момичета, имам пратка в бокса, която трябва да взема до 6:30 на 31.05, но нямам възможност. Къде беше опцията за удължаване на времето?

# 1 063
  • София
През апликацията или по телефона.

# 1 064
  • София
Броя на поръчките ги пише, трябва да се скролне надолу докрай. Имам стрелка да мина в другия профил и там е бройката. Само със 111 поръчки съм от февруари '24 г. Simple Smile Обаче има няколко, които бяха за приятелки.
Редактирам - има по-лесен начин да се види броят поръчки. От Вие -> Моите поръчки -> Обработка

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 16:15 от alys

Общи условия

Активация на акаунт