Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 44 112
  • 1 105
  •   2
Отговори
# 1 035
Искам да върна едни потници. Трябва само да напиша този код върху плика нали? Баркода с който дойдоха са си на пликчето. Някъде четох че трябва да направя товарителница и да принтирам някакъв етикет. Къде да го намеря?

# 1 036
Някой да е поръчвал рутер,да ми предложите нещо,не ги разбирам,а моя 15 годишен е умрял явно тази вечер.

# 1 037
  • Асеновград
Някой да е поръчвал рутер,да ми предложите нещо,не ги разбирам,а моя 15 годишен е умрял явно тази вечер.
https://share.temu.com/zneauTKbxYA такива два ползвам за усилване на сигнала, но в упътването дава,че са и рутер.
Първия е вече на година. Много лесно се свързват. И имат добър обхват.

# 1 038
Къде се включва тази джаджа,мисля че няма да ми свърши работа .С риск да ми се посмеете,ще обясня какво ми трябва.
Интернета ми идва от кабел който се включва в рутера,от там тръгват още три кабела ,които захранват три настолни компютъра.

# 1 039
  • Асеновград
Къде се включва тази джаджа,мисля че няма да ми свърши работа .С риск да ми се посмеете,ще обясня какво ми трябва.
Интернета ми идва от кабел който се включва в рутера,от там тръгват още три кабела ,които захранват три настолни компютъра.
Скрит текст:
При мен е същото. Основен кабел от интернет доставчик, като имах преди още два рутера, настроени като мрежа и свързани с кабел с основния. С годините един по един се скапаха помощните рутери. Замених ги с тези, свързвам с кабела. Те се свързват сами за разлика с рутерите които трябва всеки път да нося на доставчика на интернета за да настрои. Освен това от всеки рутер ползвам лан кабел за връзка с лаптопите на които работя, не разчитам на WF за работа. А иначе други устройства се навързват по WF към рутерите, телефони, робота, Нинтендо,  камери и прочие.............. Но са повече понеже един рутер не покрива голямо жилище. От основния имам перфектна връзка на улицата, но през стени в далечна стая или на терасата която е от другата страна на жилището, няма връзка.
Работя през интернет и ми е важно връзката да ми е винаги добра. Принципно имам и втори доставчик като алтернатива, при проблем с единия.  Но ако рутера е умрял, едва ли ще ти свърши работа от Тему, три седмици доставка са все пак. От Тему да имаш резервен за спешен случай.
Имат си порт за връзка с основния лан кабел. И порт за изходен лан кабел.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 08:02 от Panayotu

# 1 040
Звездичка, вече само пишеш този код върху плика. Не се разпечатва етикет за бокснау от известно време.

# 1 041
Куфарите пристигнаха - много са хубави, пристигнаха бързо. Отново не бяха изписали телефонния номер правилно, но следях проследяването и ги взех от офис на Спиди.
https://share.temu.com/raer4gKo6QA

# 1 042
  • Враца
Чакам отзив за тая джафка. Ама мога да поръчам и аз докато чакам 🤣
За мен е отлична, "реже" ги чрез изпиляване, на гърба има контейнерче за отпадъци. И пиличката е добра също.

# 1 043
Искам да върна едни потници. Трябва само да напиша този код върху плика нали? Баркода с който дойдоха са си на пликчето. Някъде четох че трябва да направя товарителница и да принтирам някакъв етикет. Къде да го намеря?

Вече не се принтира етикет. Преписва се кода за връщане на плика (аз пиша с перманентен маркер), а в него се слагат нещата в оригиналната опаковка с баркод. Това за Бокс нау. Не съм връщала с Пощите.

# 1 044
На мен реално не ми пречи ,че ще почакам ще свършим основния компютър директно с интернета.Основния потребител е по стъпките на Ботев в момента,после заминава на турнир,а мобилни данни всички имаме неограничени.

# 1 045
Чакам отзив за тая джафка. Ама мога да поръчам и аз докато чакам 🤣
За мен е отлична, "реже" ги чрез изпиляване, на гърба има контейнерче за отпадъци. И пиличката е добра също.

Поръчах я. Видях, че има контейнерче. И май с карта за отстъпка я взех, та съвсем без пари.

# 1 046
Момичета, последната ми поръчка е с доставка express one, а бях останала с впечатление, че вече не ги ползват. Те само на адрес ли доставят и звънят ли за час? Благодаря!

# 1 047
Момичета, последната ми поръчка е с доставка express one, а бях останала с впечатление, че вече не ги ползват. Те само на адрес ли доставят и звънят ли за час? Благодаря!
Не звънят, пращат съобщение, че пратката е оставена в някой от PUP-те им - изипей, разни други мазгазничета около адреса, с които имат договор.
За мен са ужасни - нищо че е магазинче в съседния вход, но не работи събота и неделя, през седмицата е с такова време, че или трябва да закъснея или да си тръгна по-рано с 1:30-2 часа.
Сега чакам пратка с тях и се чудя как ще я взема.

# 1 048
Благодаря!

# 1 049
  • София
На Експрес Уан съм звъняла предварително, за да им кажа къде искам да ми оставят пратката. Нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт