Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 783
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 165
Малко отзиви от последни поръчки:
Този охлюв го върнах, защото долната част не стои на самия охлюв и пада. Губи му се идеята и реших, че няма да трупам смотани играчки. Без това има много. Иначе е сладък.

Разбира се, кутията дойде скъсана и смачкана.
Скрит текст:
Тези обувки дойдоха смачкани, както се вижда, но изненадващо са удобни. Не съм ги носила навън. Обаче миришат ужасно и подозирам, че след едно носене ще ги изхвърля.

Сладки щипки за коса

Щампата на една тениска след първото пране. Не съм я пускала в сушилнята. Няма да им мрънкам за нея, защото мога да я обеля, а и други неща връщам, имам кредити и без това ми излизат без пари нещата. Тя без това ми е за носене из квартала. Иначе тениската е доста дебела. Прилича на блуза с къс ръкав. Не става за горещо лято.

Сладък дървен рак. Естествено и тук кутията дойде смачкана. Не стават нещата им за подаръци. Този си е за нас, но все пак….

Този панталон някой го препоръча тук. Супер е и ми стои, както искам (рядко нося панталони), обаче ми е къс и много ме е яд (180 см съм висока).

Бонусче
Скрит текст:
Яйцата за 10-ката са от Тему. Стиропорени - ужасно качество, но за целта свършиха работа. Само, където не направих хубави снимки и се разрева. След 5 минути всичко беше на парчета 🤣 и заминаха в коша. И панделката е от Тему

# 166
  • пустинята Гоби
Аз лично бих се учудила на страхотни дрехи от Тему за без пари. Ако нещо пристигне и е прилично, супер. Ако дойде боклук, няма да се учудя, че и да се възмущавам. Три сутиена си купих, стават, изглеждат добрв, единият само ми заспа, вторият почти, третият ми е широк на закопчаването. Е не са Триумф, които харесвам и имам, ама..Малко са нереалистични очакванията. Ето тези обувки поръчах, леко умалени са и затова ги подарих, иначе са симпатични и удобни, ама като за от тему, не могат да се сравнят с обувки от естествена кожа за над 100 лева - https://share.temu.com/Dj53dqJJf3A
И тези имам, стават, ама евтиният, и те умалени - https://share.temu.com/pCBNASkwlLA

# 167
Дойдоха хубави мъжки боксерки от памук. Не са много плътни, материята е хубава, давам им 4 от 5. Цветовете са като на снимката. Размерът е ок.
 https://share.temu.com/d9gxHNE4MsA
За разлика от тези слипове, които са същия размер, но са големи като торба. Материята също е памучна, но не ми харесват и цветовете са смотани. Няма да пътуват обратно, защото не си ги искат, излязоха ми 5-6 лв. с карта за намаление и корекция.
 https://share.temu.com/d57KBFo0gQA
Е, уредих мъжа с малко гащи де Joy, сега ще гледам за по-хубави.

# 168
Така е. Не може да се говори за Тему и качество. Много от нещата са боклуци и съм връщала. Други стават, защото съм ги взела на оферта. Някои са си консуматив и ги харча (например торбички за боклук), но не бих повторила. Като цяло с тези оферти за връщане на кредит в последните месеци ми идват изгодно нещата и си затварям очите за качеството (то какво качество да му търсиш на без пари?) И много са относителни думите “качество” и “хубаво”. Взимала съм неща от тук като препоръка и после съм връщала. Явно се разминаваме кое е хубаво и кое не. Сигурно пък съм получила от некачествена партида. Кой да знае? За това и не гледам отзивите. Просто всеки има различни разбирания за хубаво. Така или иначе винаги има какво да върна. Срока е дълъг и не му мисля много. Аз като цяло съм трудна с пазаруването. И с други сайтове също връщам. Ако пазарувам от мола, пазя си бележките, че вкъщи мога да се разколебая 🤣 Абе близнаци. Все се чудя и мая 🤣

# 169
Аз мога да твърдя, че имам някои  наистина качествени неща. Повечето не са топ, но за това, което е наистина добро, не мога да си кривя душата. Е, малко повече парички са, но си струват.

# 170
  • София
И аз имам страхотни неща от там. И качествени. Много добри чаршафи, покривала за канапе, дрехи също имам много добри, роботът за прозорци...

# 171
И аз имам неща, от които съм доволна, но на фона на всичко друго, което съм връщала, са малко. Както казах, повечето са компромисни и ги оставям само, защото са били на оферта и в някакъв момент така или иначе ще свършат.

# 172
Забравих да ви покажа моят фаворит от последната поръчка. Телескопична чесалка За гръб. Много е готина Grinning  https://share.temu.com/LxlNZj2FEWA

# 173
Някой получавал ли е оферта за 14 лева отстъпка при пазаруване за 14,01+? Наистина я дава, но не поръчах, защото ми даде да изберам само от  5-6 неща в кошницата и все още обмислям. Офертата е за около 3-4 часа. Дали ще ми я пусне пак, ако сега не поръчам? Имам да заявявам още веднъж кредит.

# 174
Някой получавал ли е оферта за 14 лева отстъпка при пазаруване за 14,01+? Наистина я дава, но не поръчах, защото ми даде да изберам само от  5-6 неща в кошницата и все още обмислям. Офертата е за около 3-4 часа. Дали ще ми я пусне пак, ако сега не поръчам? Имам да заявявам още веднъж кредит.
Аз сега не гледам оферти, че нямам право да поръчвам две седмици, така че не знам. Обаче не иска ли минимум от 25 лв. за поръчката или може само 14?

# 175
Интересна оферта, не ми се е падала. На мен все още ми дава отстъпки на много артикули, с опция да поръчам само един брой. Надявам се да не спре скоро, защото набелязах доста неща, а всеки ден са различни и трябва да чакам пак да се появят.

Вчера и аз гледах летни дрехи и особено панталони. Ще поръчам скоро, но проблемът ми е с размера - купих толкова пижами и все взимам ХЛ, като по принцип съм Л и всички са различни - има точни, има много широки, а има и малко тесни.

# 176
Вчера ми се падна тази оферта.Трябва да поръчаш за 39 лв ,за да ти спадне 14 лв. и да останат 25 лв. за безплатна доставка .Спед като нагласих количката се отказах.

# 177
На мен от няколко дни ми се пада тази оферта 14+. Щях да ви питам за нея.
Иска пак минимум 25 лв.
Изгодна е, но с карта за отстъпка е същото, даже и по-изгодно може да е. Зависи какво ще се купи.

# 178
Да, и според мен с картата плюс купон е по-добре.

А на мен сега ми дава да взимам купони с поръчка за 7-8 лв, днес ми предлагаше малко по-лоши купони (такива около 20%) и трябваше да избера два продукта, като в селек имаше неща по 1-2 лв - тоест можех да направя поръчка за 3 лв.

# 179
  • София
Забравих да похваля този лак -  https://share.temu.com/VxwrpfrZI6A

Много добра трайност, връхчетата не се оголват, дойде малко гъст, но имам разредител, много хубав летен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт