Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 730
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 150
Имам пристигаща поръчка за първи път с DHL, тези къде доставят - до адрес или до офис?
DHL използват Спиди и идват на адрес. Ще получите съобщение предишния ден. Както писах по-рано днес, аз пренасочих към офис, защото в 10:00 вкъщи няма никой, който да приеме пратката.

Не знам какво грешно съм направила, но в първия профил не ми връщат офертата с връщането на кредит. Дори не получавам оферти. Възможно е да са засекли, че пазарувам от втори профил. Там си имам от всички възможни оферти. Вчера пуснах поръчка, като ползвах 20% отстъпка и неизползван кредит. Домързя ме да се занимавам с връщане на кредит.
Робота за прозорци още чакам. Confused
Скрит текст:
Тези прекалиха, и без това идва от местен склад и трябваше да е тук за 5 дни, а то какво стана... Провери ли през международния сайт за проселдяване на поръчки, в Тему актуализацията не е най-точна, щом е с DHL.
Проверявам, няма актуализации и там.

# 151
Не виждам къде на телефона се сменят профилите.  Най-долу имам:
Начало - Категории - Вие - Количка

Във вие има: Вашите поръчки, Съобщения, Отзиви, История,  Списък с желания, Следване

И моят робот няма ново проследяване от 24 април насам (в Чехия).
А трябваше да е получен до 30 април Thinking

# 152
  • Пловдив
Най-отгоре в дясно във Вие има един шестоъгълник. на него предпоследната опция е Превключване на акаунти.

# 153
Попадали ли сте в Тему на устройство против комари/миризливки, евентуално да се включва в контакта?
За тераса се интересувам.

# 154
Металотърсачът си имаше упътване - да се сложи на маса, далеч от метални предмети и така да се включи за първи път. Нашият работи в стаята, но още не е изпробван сред природата.

# 155
Бяхме коментирали Dave &Bella, днес получих този комплект за момче:
 https://share.temu.com/Eevh1WAgAqA
Качеството е хубаво, пристигна добре опакована с етикети. Памучен е, модела е свободен, шевовете са хубави и прави. Доволна съм. Размерите са по-големи спрямо останалите стоки в сайта.

# 156
Еконт и Спиди доставят както до адрес, така и до офис. Където избереш.
Като не съм дала домашен адрес, как ще ми доставят вкъщи? Много ясно, че в техен офис. 
А при нас миналата година Еконт изобщо не носеха по адреси, нямат куриери. Сега не знам как е. На мен ми е удобно в офис, затова давам адрес на офис.

# 157
Еконт и Спиди доставят както до адрес, така и до офис. Където избереш.
Като не съм дала домашен адрес, как ще ми доставят вкъщи? Много ясно, че в техен офис. 
А при нас миналата година Еконт изобщо не носеха по адреси, нямат куриери. Сега не знам как е. На мен ми е удобно в офис, затова давам адрес на офис.
В Тему си дала адрес на офис? Не говоря за други сайтове.

# 158
Да, за стотен път ще го напиша Grinning. В Тему съм дала адрес на офис на Спиди. Не домашен.

И нямам никакви проблеми с доставката.
Единствено за Зооплюс давам домашен адрес, защото чувала не влиза в кутия. Но и те почнаха със Сеймдей да доставят и сега давам адрес на офис на приятел.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 21:18 от DeVa®

# 159
  • София
Здравейте
Прочетох доста положителни коментари за тези магически кърпи и си поръчах от тук
 https://share.temu.com/aziNk43xOhA
Но изглежда попаднах на фалшиви, защото нищо не стана- ужасно замазват Rage

Може ли да ми пратите линк за такива кърпи, които сте поръчали и сте доволни

Благодаря много

# 160
Четката за зъби, коментирана по-рано - имам я, с мек косъм е, вибрацията е повече в дръжката, отколкото в главата, но чисти много добре. Взимам я при пътувания, защото хем ми върши работа, хем няма да ме е яд, ако “замине“ поради някаква причина. Удачна покупка е.
Дрехи съм купувала различни - и памучни и синтетични. Не, че не съм изхвърляла, но има качество и качество. И памучни са били бракувани, така че материята не е критерии.
Обувки - купувала съм чехли и маратонки. Даже на едни дънкови маратонки им разказвам играта втори сезон. Удобни са ми, но си слагам допълнителни стелки, заради паднал свод.

# 161
Бях поръчала бебешки дънки( с кой акъл). Освен че са грозновати, миришат ужасно и не мисля, че миризмата ще изчезне след изпиране. не знам с какво обработват тъканите, но не ми вдъхват доверие. Сетих се, че имах някакъв панталон от Пепко, който също не миришеше добре и бързо стана на някакви петна след изпиране.
За себе си поръчах летен панталон уж памучен. Става ми, но не е нещо особено.

# 162
Аз след много ровене и чудене си поръчах дънки, защото във физически магазин нещо трудно си намирам моя размер и да ми седи добре. Паснаха ми, платът е дънков, добри са и на добра цена ги взех. Поръчах си и два летни, къси и също да добре. С блузите и роклите понякога нацелвам, друг път -не.

# 163
А аз купих тази зелена рокля преди 4 месеца и сега я изпрах преди да я нося. Пусна ужасно много зелена боя, въпреки че я изпрах в студена вода и ми се струва, че ще продължава да пуска боя и при следващите пранета.
Та и аз се замислям за безопасността на техните бои.
https://share.temu.com/vDgS8GPF9iA

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 19:00 от ellll

# 164
Поръчах тези безжични слушалки, отвратителен звук, исках да ги върна, как ли не въртях бота за да ги върна, е не, не си ги иска.

https://share.temu.com/qVDqMCKQSBA

Общи условия

Активация на акаунт