Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 662
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Имам пристигаща поръчка за първи път с DHL, тези къде доставят - до адрес или до офис?

# 136
Здравейте! Към момичетата, които споделиха, че са закупили металотърсач, как го подкарахте Blush Уж чета упътването, а нищо не се получава.  Само издава звук, дисплея светва за секунда и до там. Не мога да вляза в менюто. Аз ли греша, уреда ли е дефектен? А е за подарък.
Не мога да дам линк, за съжаление, защото вече не се предлага.

# 137
  • Асеновград
Напраеих поръчка с връщане на кредит ,но видях че съм сложила грешен продукт и веднага я отмених.Взела съм  само 1лв.от кредита,който се заявява веднага след  направената поръчка.На някой случвало ли му се е и какво следва след това.Дали ще ми я спрат тази оферта вече.
Вероятно да. Преди бях питала съпорта, понеже бях объркала размер и ми казах,че ако я откажа ми спират офертата. Та тогава остана да върна артикула.

# 138
Напраеих поръчка с връщане на кредит ,но видях че съм сложила грешен продукт и веднага я отмених.Взела съм  само 1лв.от кредита,който се заявява веднага след  направената поръчка.На някой случвало ли му се е и какво следва след това.Дали ще ми я спрат тази оферта вече.
Вероятно да. Преди бях питала съпорта, понеже бях объркала размер и ми казах,че ако я откажа ми спират офертата. Та тогава остана да върна артикула.
И аз така предположих .

# 139
Здравейте! Към момичетата, които споделиха, че са закупили металотърсач, как го подкарахте Blush Уж чета упътването, а нищо не се получава.  Само издава звук, дисплея светва за секунда и до там. Не мога да вляза в менюто. Аз ли греша, уреда ли е дефектен? А е за подарък.
Не мога да дам линк, за съжаление, защото вече не се предлага.

# 140
Еличка, трябвало е да си оставите поръчката и после да върнете грешното. Сега сигурно ще я спрат за някакъв период.

# 141
Не знам какво грешно съм направила, но в първия профил не ми връщат офертата с връщането на кредит. Дори не получавам оферти. Възможно е да са засекли, че пазарувам от втори профил. Там си имам от всички възможни оферти. Вчера пуснах поръчка, като ползвах 20% отстъпка и неизползван кредит. Домързя ме да се занимавам с връщане на кредит.
Робота за прозорци още чакам. Confused
Скрит текст:

# 142
Еличка, трябвало е да си оставите поръчката и после да върнете грешното. Сега сигурно ще я спрат за някакъв период.
Да,не съобразих.Надявам се,че след няколко месеца ще я пуснат отново.

# 143
  • Асеновград
Не знам какво грешно съм направила, но в първия профил не ми връщат офертата с връщането на кредит. Дори не получавам оферти. Възможно е да са засекли, че пазарувам от втори профил. Там си имам от всички възможни оферти. Вчера пуснах поръчка, като ползвах 20% отстъпка и неизползван кредит. Домързя ме да се занимавам с връщане на кредит.
Скрит текст:
Когато не влизаш често в профил от мобилно устройство, започват да не пращат оферти. Това го останових  като следя другите профили.

# 144
Дали мога да създам нов профил с нов имейл, но същия телефонен номер и да го ползвам на таблет (свързан с телефона).
Предполагам, че на телефона не могат да се превключват профили както може на компютъра.

# 145
Скрит текст:
Когато не влизаш често в профил от мобилно устройство, започват да не пращат оферти. Това го останових  като следя другите профили.
Влизам, колкото и в новия профил, дори поръчвам, но да кажем по-рядко.

# 146
  • Бургас
И на телефона може.

# 147
Имам пристигаща поръчка за първи път с DHL, тези къде доставят - до адрес или до офис?
DHL използват Спиди и идват на адрес. Ще получите съобщение предишния ден. Както писах по-рано днес, аз пренасочих към офис, защото в 10:00 вкъщи няма никой, който да приеме пратката.

Скрит текст:
Тези прекалиха, и без това идва от местен склад и трябваше да е тук за 5 дни, а то какво стана... Провери ли през международния сайт за проселдяване на поръчки, в Тему актуализацията не е най-точна, щом е с DHL.

# 148
  • Асеновград
Дали мога да създам нов профил с нов имейл, но същия телефонен номер и да го ползвам на таблет (свързан с телефона).
Предполагам, че на телефона не могат да се превключват профили както може на компютъра.
Изисква друг имейл, телефонния номер може да е същия, и даже да се отваря на същия телефон, долу от смяна на профили.

Не се чудете на забавянията от местен склад, не винаги като е местен склад и търговец идва по бързо. Направих поръчка от Сенсей , в събота сутрин, дойде на по следващия понеделник, със Спиди, като куриера я достави на следващия работен ден след като се появи във системата им, тоест събота- понеделник. Реално забавянето си дойде от търговеца.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 15:44 от Panayotu

# 149
  • София
И трите профила са ми на телефона, само мейла е различен. Прескачам си на трите непрекъснато, на единия не бях пускала поръчки от месец, върнаха ми офертата по същото време по което ми върнаха и на другия, на третия си стои постоянно 50/90.

Общи условия

Активация на акаунт