Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 893
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 285
Да, възможно е да е нормално, но зависи от няколко фактора:

BoxNowсе обслужват само в определени часове от деня. Ако си оставила пратката рано сутринта (6:00 ч.), тя може да бъде обработена по-късно през деня, когато куриерът дойде да я вземе.

Обработката на пратката обикновено става, когато куриерът сканира пакета. Преди това е възможно да не получиш известие, тъй като системата не е отчела физическия прием на пратката.

Ако не получиш известие до края на деня се свържи с поддръжката на BoxNow или с Тему.

# 286
Сутринта в 6h оставих пакет за връщане в бокса , но все още нямам известие . Това нормално ли е

Самоцитирам се

За мен не. Поне при мен в приложението се отчита оставянето на пратката веднага. После вече идва етапът на "в процес на доставка", а именно-когато куриерът я вземе от кутията. Може би е някакъв бъг или пък да не е затворен добре бокса и да не е отчел връщане. Обадете се на Бокс нау.
Скрит текст:
Мен друго ме учудва и това е коментирано по телефона с Бокс Нау.
Мъжът ми искаше да върне един голям пакет. Генерирахме кода, опаковахме всичко и го пратих да го занесе до бокс, за който знам, че има големи кутии. Да, ама пакетът не влязал за около сантиметър. Съответно, мъжът ми е отворил бокса и го е затворил, но не е оставил поръчката там. В последствие можеше да анулира връщането в Тему и да заяви нова кутия като се обади на Бокс нау да осигурят достъп до по-голям бокс. Обаче се замилих, в боксовете отчита ли теглото на оставената вътре пратка или по какъв начин разбират, че в бокса не е оставено нищо?

# 287
  • Асеновград
Сутринта в 6h оставих пакет за връщане в бокса , но все още нямам известие . Това нормално ли е

Самоцитирам се
На мен от вчера не ми е актуализирано ,че съм го изпратила  с Пощите. Поне в приложението с което следя номерата се появи. С Бокса последните дни има проблем с известията, по назад писах няколко пъти,че не идват съобщенията с кода за отваряне на кутиите. Звънях им уж всичко било наред.

# 288
  • Бургас
И аз днес не получих съобщение с кода по вайбър. Добре че го има в Тему.

# 289
Здравейте!
Имам някои неща от различни поръчки за връщане, но не знам защо съм ги приготвила без пликовете им. Писах на бота, но нещо не се разбрахме.
Някой да е връщал безпроблемно неща без пликовете им?

# 290
Така,оставих плика в пощата заедно с етикета за връщане.Сега да очаквам ли някакви съобщения и за колко време връщат парите

# 291
По въпроса с връщане на сумата без да връщаш артикула. Само един път ми даде такава опция още в началото. Аз държа всичко да си връщам, защото няма какво да ги правя. Та схемата ми е: избирам да започна с пратка, от която имам да връщам повече от 1 нещо. После добавям и от другите пратки, където може да има по едно за връщане. И така като събера пратка с 5/8/10 неща за връщане, не ми я отказва. Мисля, че като е 1 бр от пратка и ти дава опция да не връщаш, за това започвам с повечето неща от една пратка към по-малко.
Иначе гледам винаги да оставям ревюта и като дам 1 и 2 звезди (понякога и на 3) ме пита дали искам възстановяване на сумата. Аз винаги отказвам, защото съм решила, че това нещо ще го връщам не ми трябва да го задържа. Предполагам за това се говори - да поискаш сумата за един артикул и да не го върнеш. Не знам дали за повече от един ще ми даде такава опция. По спомен съм се оплаквала от 3 повредени неща (в различни поръчки) при транспорт и са ми предлагали възстановяване. Приемала съм, защото стават за компромисно ползване. Обаче нещо, което не е повредено и не ми харесва, защо ми е да ми връщат сумата и да го задържам?

За всички нови в темата
Прочетете няколко теми назад. Ще ви е много от полза.
Това с получаване на купони вместо връщане на кредит е коментирано много пъти - ПРЕЦАКВАЦИЯ Е! И като гледам купоните са супер тъпи. Поне да бяха от 50%-овите.

# 292
Здравейте!
Имам някои неща от различни поръчки за връщане, но не знам защо съм ги приготвила без пликовете им. Писах на бота, но нещо не се разбрахме.
Някой да е връщал безпроблемно неща без пликовете им?
Аз мислех да пробвам преди една-две седмици, защото мислех, че съм изгубила плика с баркод, но за щастие го намерих. Тук, още в началото на годината някой писа, че връща в обикновени прозрачни пликове без баркод, но вече изрично има такова изискване на сайта и сигурно не биха върнали пари за нещо, което не могат да идентифицират. На дрехите няма етикет за сканиране в 99 % от случаите.

# 293
  • София
Обикновено пазя плика с баркода за продуктите, които планирам да върна, но понякога се случва да реша да върна нещо, което първоначално ми е харесало и съм изхвърлила плика. След време обаче се оказва, че продуктът има проблем. В такива случаи го изпращам обратно в обикновен плик, като досега не ми се е случвало да връщам повече от един артикул по този начин.

# 294
Аз обикновено нямам много неща за връщане - сега се посъбраха, защото имах поръчки с по 10-15 артикула - съответно тези дефектни кутии, един зле отпечатан принт (ниска резолюция) и едни обеци, които трябваше да са сребърни, но нямат печат и са по-грозни от снимките. Не си поиска нищо - кутиите стават горе-долу (след като няма да ги продавам; все пак си личи къде са залепени), но принтът е за хвърляне, а обеците не ми харесват и сигурно ще ги дам на някой - нямах нищо против да им ги върна.

П.п. сега с всички тези дрехи, които поръчах, сигурно ще има разочарования... Определено предпочитам да им ги изпратя, отколкото да се чудя какво да ги правя.

# 295
  • Асеновград
И аз така, последните пъти и вчера събрах от няколко поръчки, каквото не ставаше и върнах. Даже две мишки които не работят и не си ги искаха им ги сложих вътре. В началото не връщах уж от неудобство ,че евтини неща, но сега вече и цените са нагоре, а и няма какво д аги правя. Само на едни обувки детски намерих на кой да подаря, дрехи и обувки трудно се намира на кой да се подарят или размера не пасва или стила...................

# 296
Давам отзив за една малка ютийка за пътуване. Поръчах ето тази в бяло, защото от всички изброени цветове, тя е най-евтина. Реших, че е само заради цвета, но не е така. Едната (светло зелената, например) е с пара и с много отвори на плочата, мислех, че и бялата е такава. Но не. Дойде само с един отвор по средата, който с натискане на бутон само пръска вода, без да изпуска пара. Много е сладка и мъничка, нагрява, но май ще я връщам, защото и без това не се регулира температурата, а и няма пара. Та, мисълта ми е да не се излъже някой като мен, защото на вид са 99% еднакви и ако човек не знае, ще се заблуди. https://share.temu.com/S5bOZCBGYaA
Другото нещо, което ми се стори забавно, е подарък за племенницата ми - тамагочи! Laughing Не знам дали ще й хареса, че те сега с тези телефони май не се впечатляват от такива неща, но аз като малка никога не съм имала и импулсвно реших да й купя.  https://share.temu.com/1lsdwQZUCNA

# 297
Чудесна идея е тамагочи, но ако е свикнала на телефони, едва ли ще се впечатли. Това по-скоро е за деца, които не играят на игри. Аз съм против екраните за малки деца и моето до момента не е гледало нищо на екран. Само случайно е засичала пуснат телевизор. Но тя е и малка, де. Но като започне да разбира, бих й взела тамагочи, защото няма толкова цветове и движения и аз едно време много му се кефех.

# 298
Чудесна идея е тамагочи, но ако е свикнала на телефони, едва ли ще се впечатли. Това по-скоро е за деца, които не играят на игри. Аз съм против екраните за малки деца и моето до момента не е гледало нищо на екран. Само случайно е засичала пуснат телевизор. Но тя е и малка, де. Но като започне да разбира, бих й взела тамагочи, защото няма толкова цветове и движения и аз едно време много му се кефех.
Надявам се да й е забавно. Стои на телефон и тя, но не й позволяват много много. Обича да рита топка, да играе с кукли, да помага на баба си в градината, да рисува. И като казах, че рисува и то много, и то много добре, да ви питам дали сте поръчвали някакъв хубав комплект за рисуване, но да не е съвсем бебешки и все пак да е подходящ за деца. На 8 г. е госпожицата. Всичко, което гледах досега ми се струва доста евтинджос. Ще се радвам на мнения.

# 299
Пристигна ми мини ютията,доволна съм,върши добра работа.

Да попитам за отзиви за тази пила за пети.

Общи условия

Активация на акаунт